مراسم افطارگشایی وحدت در مسجد الفاروغ
کد خبر: 3510754
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲

مراسم افطارگشایی وحدت در مسجد الفاروغ

گروه اجتماعی: با همکاری فرهنگسرای زیارت، مراسم افطارگشایی وحدت در مسجد الفاروغ واقع در اسماعیل‌آباد مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد، در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در توجه به وحدت بین شیعیان و اهل تسنن، اتحادیه بین‌المللی امت واحده، چهار سال متوالی است که افطاری وحدت و مقاومت را در کشور برگزار می‌کند.
بر اساس این گزارش، این مراسم افطارگشایی، امسال برای سومین سال در شهر مشهد برگزار شد؛ در دو سال گذشته اهل تسنن میهمان شیعیان بودند و امسال شیعیان در مسجد الفاروغ اسماعیل‌آباد، مهمان اهل تسنن شدند که در این افطارگشایی، مولوی حسن رزم‌آرا، امام جماعت اهل تسنن مسجد الفاروغ، محمدحسین ملک‌زاده، مبلغ فعال در عرصه بین‌المللی از شهر قم و خدابخشی جانشین سرپرست دادسرای انقلاب حضور داشتند.
بنابر این گزارش، مراسم افطاری دو ساعت پیش از اذان مغرب با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد و در ادامه، حجت‌الاسلام مهدی محمدآبادی از روحانیون حاضر در این جلسه، به تشریح تاریخچه برگزاری افطاری وحدت پرداخت و گفت: خصوصیت بارز این افطاری، خودجوش بودن آن است.
هدف از افطاری، نشان دادن همزیستی مسالمت‌آمیز و اسلامی است

وی با بیان اینکه درست است که بعضی نهادها و خیران به این مراسم کمک کرده‌اند، اما تمامی صفر تا صد مراسم را مردم مدیریت می‌کنند، اظهار کرد: هدف عمده از برگزاری این افطاری، نشان دادن همزیستی مسالمت‌آمیز و اسلامی که در بین اقشار شیعه و سنی به صورت بارز وجود دارد به دشمنان قسم خورده اسلام و قرآن است.
حجت‌الاسلام محمدآبادی با بیان اینکه جهان غرب تصوری که از شیعه و سنی دارد، تصاویر سنی‌نماها و شیعه‌نماها است، تصریح کرد: این دورهم بودن‌ها و وحدت داشتن‌ها، تصویر واقعی از این دو مذهب را به جهانیان نشان می‌دهد.
مولوی حافظ‌حسین رزم‌آرا، امام جمعه اهل سنت محله اسماعیل‌آباد نیز در این مراسم، پیام قرآن و رمضان را مبارزه و مجاهدت با نفس عنوان کرد و افزود: این پرهیز و خودداری، راه رسیدن به پروردگار است.
وی با تاکید بر لزوم وحدت بین شیعیان، افزود: در کشور هند و چین که 800 مذهب و100خدا وجود دارد، آرامش حکم فرما است و نه تنها هیچ اختلافی نیست، حتی نبض اقتصادی دنیا در دستان مردمان این کشورها قرار دارد، چرا دو مذهب تسنن و تشیع با دارابودن مشترکاتی چون قبله مشترک، خدای واحد، پیامبران واحد، کتاب واحد و رهبر واحد، باز هم باید بینمان اختلافی باشد؟
وحدت واژه‌ای فانتزی و شعاری نیست
خدابخشی، جانشین سرپرست دادسرای انقلاب هم در این مراسم افطاری گفت: وحدت واژه‌ای فانتزی و شعاری نیست، بلکه این مقوله از تاکیدات و دغدغه‌های مقام معظم رهبری است.
وی، مقوله وحدت را در حوزه‌های مختلف، دخیل و اثرگذار دانست و افزود: در جرم و برخورد با مجرم، سنی و شیعه نداریم. مجرم، مجرم است.
وی در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در محله اسماعیل‌آباد در خصوص ریشه‌کنی اعتیاد، گفت: دیدیم کاری از پیش نمی‌رود، از مردم کمک گرفتیم و اینجا مسئله وحدت نمود پیدا می‌کند؛ مردم با هم متحد شدند و خانه‌هایی که می‌دانستند اقدام به فروش مواد می‌کنند را به ما نشان دادند و ما هم آنها را پلمپ کردیم.
ویژگی مهم رمضان، آغاز گفتگوی خدا با انسان است
حجت‌الاسلام محمدحسین ملک‌زاد، مبلغ فعال در عرصه بین‌المللی از شهر قم نیز در این مراسم افطاری، عنوان کرد: در واقع روزه گرفتن اختصاص به ماه رمضان ندارد، در این ماه واجب است که روزه بگیریم اما ویژگی مهم رمضان، آغاز گفتگوی خدا با انسان است.
وی با بیان اینکه باید در ماه رمضان به سوی قرآن برویم، ادامه داد: در این ماه باید ببینیم، قرآن، کتابی عظیم که کتب مذاهب دیگر را زیر چتر خود گرفته است، چقدر به زندگی‌های ما نزدیک است.
یادآور می‌شود، در این مراسم افطاری که با حضور 400 نفر برگزار شد، مهمانان پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، گرد یک سفره، روزه خود را افطار کردند.
captcha