حضورم در «چراغ های ناتمام» را ادای دین به ایثارگران می دانم
کد خبر: 3568645
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۵
مجید صالحی:

حضورم در «چراغ های ناتمام» را ادای دین به ایثارگران می دانم

گروه هنر: بازیگر فیلم «چراغ های ناتمام» گفت: بازی در این کار را با دلم پذیرفتم، چون آن را ادای دین به ایثارگران می دانم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) نشست خبری فیلم سینمایی «چراغ های ناتمام» با حضور مصطفی سلطانی (كارگردان)، مجيد صالحي (بازيگر)، محسن جسور (فيلمنامه‌نويس) و مجتبي اميني (تهيه‌كننده) ساعاتی پیش در سالن سعدی برج ميلاد برگزار شد. در ابتدای این جلسه، محسن جسور، فیلمنامه نویس این فیلم گفت: در تمامی مراحل کار در کنار گروه بودم. در این کار ما به موضوع و مفهومی پرداختیم که بسیار عزیز و مهم است. آن نیز واژه ایثار است که کاملترین شکل آن در شهادت نمود پیدا می کند. در ضمن لازم می دانم که بگویم کارگردان و پرویز شیخ طادی بازنویسی فیلمنامه این کار را انجام دادند.

 وی افزود: در این فیلم ما ادعایی نداریم که به تاریخ استناد کرده ایم برای همین به روی واقعی بودن قصه نیز ادعایی نداریم.

در ادامه، سلطانی، کارگردان فیلم هم بیان کرد: شاید برخی از نحوه تصویرگری من از مفهوم شهادت انتقاد داشته باشند، اما به هر حال سواد من در همین حد بود، البته نکته ای را بیان کنم آن هم اینکه شعار دادن به خودی خود امری ناپسند نیست، بلکه اینکه چگونه شعار بدهیم اهمیت دارد. پیام مستتر در فیلم گفتمان انسانی است برای همین ممکن است ایثار و شهادت در جبهه رخ دهد یا اینکه در پلاسکو اتفاق بیفتد.

تهیه کننده «چراغ های ناتمام» نیز در این جلسه درباره نریشن ها و دیالوگ های فیلم هم اینگونه توضیح داد: این فیلم به لحاظ روایت شبیه «آژانس شیشه ای » است، برای همین اگر به این روش انتقاداتی می شود پس آن را می توان درباره فیلم «آژانس شیشه ای» نیز صادق دانست. نکته دیگر اینکه در فیلم سعی کردیم شعار مد نظرمان به شو آف تبدیل نشود.

وی ادامه داد: در فیلم یک رویکرد ویژه نیز مد نظرمان بود آن هم اینکه نگاه دفاع مقدسی در فیلم را سعی کردیم به نوعی با مسائل اجتماعی نیز پیوند زنیم برای همین رگه های اجتماعی نیز به نوعی در کارمان دیده می شود.

در بخش دیگری از این جلسه، فیلمنامه نویس «چراغ های ناتمام» درباره اینکه کارش یک اثر شعاری است، چنین توضیح داد: از ابتدا می دانستم وقتی بخواهم به چنین موضوعی بپردازم به شعارزدگی متهم می شوم، اما این مسئله به هیچ وجه برایم اهمیتی نداشت، بلکه اصل مهم خلاقیتی بود که می بایست در کار به وجود می آمد.

در ادامه این نشست، مجید صالحی، بازیگر فیلم نیز اظهار کرد: خیلی خوشحالم در جشنواره با فیلمی که موضوعش شهادت است، در جشنواره حاضر می شوم. درباره نقشم هم باید بگویم جلال، نقشی بود كه برای ايفايش بايد راكورد حسي و هارموني با ديگر نقش‌ها را حفظ مي‌كردم و برايم ايفاي یک بازي دروني و باورپذير، مهم بود. در ضمن، درباره نریشن های فیلم هم باید بگویم این رویکرد یک امر سلیقه ای است که به نظرم در این فیلم به باور پذیر شدن فیلم کمک کرده است.

وی در خاتمه تصریح کرد: من در انتخاب نقش هایم چارچوب هایی دارم که پول در آن نقشی ندارد. درباره این فیلم هم باید بگویم حضورم در کار را نوعی ادای دین به شهدا و ایثارگران می دانم.
captcha