نفوذ بیگانگان درون برخی نهادهای تصمیم‌گیرنده اسلامی، عامل نسل‌کشی مسلمانان میانمار
کد خبر: 3651969
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۳
آیت‌الله اراکی؛

نفوذ بیگانگان درون برخی نهادهای تصمیم‌گیرنده اسلامی، عامل نسل‌کشی مسلمانان میانمار

گروه سیاسی: دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: در خصوص کشتار مسلمانان میانمار، جوامع اسلامی و نهادهای اسلامی دچار نفوذ بیگانگان شده‌اند و اعتقاد داریم که پرچم وحدتی که جمهوری اسلامی ایران بر دست گرفته است، راه وحدت و یک‌صدایی نهادهای اسلامی را هموار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در حاشیه برگزاری نخستین اجلاس بین‌المللی هم‌اندیشی «نقش اتحادیه‌های جهانی تقریب نهاد نخبگان جهان اسلام در اجرای راهبرد دیپلماسی وحدت» با حضور در جمع اصحاب رسانه ، به پرسش خبرنگاران پاسخ داد.
وی در پاسخ به سوالی درباره تأثیر چنین اجلاس‌هایی در پیشبرد اهداف راهبردی وحدت در سطح جهان اسلام گفت: تلاش‌‍‌های همین نهادهای تقریبی در جهان مانع از تحقق اهداف شوم دشمن شده است. درست است که دشمن تا حدودی به برخی از اهدافش دست یافته است اما بسیاری از اهداف دشمن هم در حقیقت باطل شده است. شکستی که دشمن امروز در رابطه با ایجاد تفرقه در خیلی از نقاط دنیا مواجه شده است به خاطر همین تلاش‌هایی است که نهادهای تقریبی در نقاط مختلف دنیا انجام می‌دهند. ضرورت داشت در شرایط کنونی که ما توطئه تفرقه و توطئه چندپارگی در جهان اسلام و به خصوص در منطقه ما شدت گرفته است. یعنی آن‌چه که در کردستان، یمن و سوریه مشاهده می‌کنیم همه‌ آن‌ها با هدف تجزیه جهان اسلام و ایجاد تفرقه در امت اسلامی است.
دبیر کل مجمع تقریب مذاهب ادامه داد: شرایط کنونی اقتضا می‌کرد که تمامی نهادهای تقریبی که بر اساس وحدت شکل گرفته‌اند، گرد هم آیند تا به یک استراتژی واحدی دست پیدا کنند و در ثانی در عمل هم به یک همسویی و هم‌پوشانی دست پیدا کنند تا به اهداف تقریبی مشخص برسیم.
سپس آیت‌الله اراکی در پاسخ به پرسشی درباره اهداف قرار گرفتن سپاه در لیست تروریستی آمریکا و اجرای قانون کاتسا بیان کرد: امروز بر همه مسجل شده است که اصولا تروریسمی که در جهان و در منطقه ما به وجود آمده است از آغاز تا به امروز دست آمریکا در کار بوده است. رژیم صهیونیستی که یک رژیم دست‌نشانده آمریکاست، اصولاً دستش در ترور بسیار معلوم است و خودش هم عملاً تأیید می‌کند و منکر ترور نیست و ترور رهبران فلسطینی توسط این رژیم غاصب صورت گرفته است، کاملاً رسمی بوده است. و بنابراین این رژیم یکی از بنیان‌گذاران تروریسم در منطقه است و آمریکا و رهبران آن به صراحت گفتند که داعش را ما به وجود آورده‌ایم. و القاعده هم محصول همین کشور بود. و رهبران القاعده با رهبران آمریکا شریک تجاری بوده‌اند و دست آن‌ها با هم به خون و تروریسم آلوده بود. بنابراین شکی نیست که آمریکا خود موسس تروریسم در منطقه است و همان‌طوری که مسئولین ما اعلام کرده‌اند قطعاً چنان‌چه که بخواهد سپاه در لیست تروریستی قرار گیرد همه اهداف آمریکا به عنوان یک مجموعه تروریستی برای ما هدف قرار خواهد گرفت و همان رفتاری را که ما با داعش می‌کنیم و طبیعتاً با نیروهای آمریکایی انجام خواهیم داد تا در منطقه ما دیگر امنیت نداشته باشد.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به سوالی در باره راهبرد ایران در تحقق وحدت امت اسلامی  پاسخ داد و بیان کرد: راهبرد اصلی ایران حول چند محور می‌گردد. اولاً تبیین مصالح مشترک کشورهای اسلامی است. و ما با کشورهای اسلامی منافع مشترک داریم. که این منافع مشترک هم در عرصه سیاست و اقتصاد وجود دارد. و از نظر فرهنگی هویت ما یکی است. و به هر حال اینکه ما بر روی مسائل مشترک و اهداف مشترک کارکنیم یک راهبرد اساسی برای ما تلقی می‌شود.
وی ادامه داد: این‌که ما بتوانیم محورهای همکاری را تقویت کنیم باید ببینیم در چه عرصه‌هایی با هم بیشتر می‌توانیم همکاری کنیم. و اینکه ما بتوانیم با هم بنشینیم و نسبت به مسائل کشورهای اسلامی جهان به یک وحدت نظر دست پیدا کنیم این از راهبردهای ماست و این دیپلماسی وحدتی که مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند یکی از مهم‌ترین راهبردهای ما عنوان می‌شود. و همین اجلاس هم در راستای همین تحقق دیپلماسی وحدت برای ایجاد انسجام اسلامی است.
 سپس آیت‌الله اراکی در پاسخ به سوال خبرنگار ایکنا درباه سکوت مجامع مدعی حقوق بشر در  کشتار مسلمانان میانمار پاسخ داد: ما در خصوص سکوت جوامع اسلامی و نهادهای بین‌المللی دچار نفوذ بیگانگان درون برخی نهادهای تصمیم گیرنده هستیم. و اگر مجموعه‌های تصمیم گیرنده مستقل عمل می‌کردند و اگر می‌توانستیم بر مبنای منافع و مصالح ملل و ملت‌های خودمان کار کنیم زودتر به یک وحدت نظر دست میافتیم. ما معتقدیم که امروز با این پرچمی که جمهوری اسلامی برافراشته که پرچم وحدت‌گرایی و دعوت به یک انسجام اسلامی در سراسر جهان اسلام است به تدریج ما به این سمت خواهیم رفت که ما نیروهای که نیروهای مخلص و مصلحان حقیقی جهان اسلام دور این محور مجتمع خواهند شد و راه به سوی وحدت هموارخواهد گردید.
دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص نقش قدرت‌ها و کشورهای خارجی در برگزاری همه‌‌پرسی کردستان عراق  و اهداف دولت خودمختار اقلیم گفت:  مسئله تجزیه کردستان قطعاً یک نقشه صهیونیستی است و در همان راستای تجزیه سوریه و سایر کشورهای اسلامی است. حال اگر این تجزیه در عراق تحقق یابد، قطعاً در عربستان صعودی هم چنین تجزیه‌ای اتفاق خواهد افتاد. چون ما در کشور عربستان سعودی اقوام بسیاری داریم که منطقه شرق عربستان، منطقه‌ای است که درآن‌جا شیعیان زندگی می‌کنند. و در منطقه جنوب عربستان هم اقوام مختلفی وجود دارند. و اگر قرار باشد که این سنت راه بیافتد که کردستان از عراق جدا شود و ما این جدایی را در کشورهای دیگر خواهیم دید. و لذا نباید اجازه داد این جدایی اتفاق بیافتد. و این جدایی به ضرر خود ملت کرد است چون ملت کرد صدها سال با سایر ملل مجاور منسجم زندگی کرده‌اند و در تمامی شرایط و لحظه‌ها باهم بوده‌اند و به بخشی از ملل منطقه تبدیل شده‌اند و باید تلاش کنیم تحت یک امت واحده اسلامی به یکدیگر نزدیک باشیم و تجزیه عراق به نفع دشمن است.

captcha