ادغام اتحادیه قرآنی کشور منافاتی با تصویب اساسنامه ندارد/ نگاه تبعیضانه شورای توسعه
کد خبر: 3670041
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰
حجت‌الاسلام کوششی:

ادغام اتحادیه قرآنی کشور منافاتی با تصویب اساسنامه ندارد/ نگاه تبعیضانه شورای توسعه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با تأکید بر اینکه دلیلی بر تأخیر در روند ادغام اتحادیه کشوری نمی‌بینیم، عنوان کرد: برنامه‌ریزی برای ادغام اتحادیه کشوری، تعیین زمان و تقویم اجرایی منافاتی با تصویب اساسنامه آن ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در خصوص روند ادغام اتحادیه کشوری و سرانجام آن اظهار کرد: همانطور که گفته شد پیش‌نویس اساسنامه اتحادیه مدغم قرآنی کشور تهیه شده و باید در شورای توسعه فرهنگ قرآنی به تصویب برسد که البته طی جلسه‌ای از سوی حجت‌الاسلام حمید محمدی، قائم مقام رئيس و دبیر شوراي توسعه فرهنگ قرآنی تصویب اساسنامه اعلام شد.
وی ادامه داد: بنابر این اگر این اساسنامه تصویب شده است به هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی اعلام شود تا درخصوص تاریخ اجرایی آن برنامه‌ریزی انجام شود و اگر هم تصویب نشده باشد باید تصویب کنند تا پس از آن مراحل اجرای اساسنامه انجام شود.
کوششی تصریح کرد: معتفدم برنامه‌ریزی برای ادغام اتحادیه کشوری، تعیین زمان و تقویم اجرایی منافاتی با تصویب اساسنامه ندارد و حال آنکه می‌توان تصویب اساسنامه را پیگیری کرد و در کنار آن فرآیند ادغام را انجام داد. شورای توسعه نظرات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات و دو اتحادیه را قبول دارد و کارشناسی که در هیئت رسیدگی انجام می‌شود، برایش قابل قبول و احترام است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با تأکید بر اینکه دلیلی بر تأخیری در روند ادغام اتحادیه کشوری نمی‌بینیم، عنوان کرد: ما انتظارمان این بود که طی آذرماه و دی‌ماه انجام شود اما احساس می‌شود برخی از دوستان خیلی انگیزه‌ای برای ادغام سریع اتحادیه کشور نداشته باشند و بخواهند این را با عناوین مختلف و طرح موضوعات خاصی عقب بی‌اندازند که امیدوارم اینگونه نباشد و من اشتباه کرده باشم و هرچه زودتر این ادغام در سطح کشور نیز انجام شود.
وی ادامه داد: انتظار و تأکید ما بر این است که حتماً تا پایان سال تکلیف اتحادیه‌های کشوری مشخص شود چون اتحادیه‌های مدغم استانی در حال حاضر در شرایط بلاتکلیف هستند. چون اتحادیه‌های استانی ضمن اینکه مستقل هستند باید در روند جریان کار با اتحادیه کشور هماهنگ عمل کنند.
کوششی در پاسخ به این سؤال که آیا با این شرایط نمایندگان اتحادیه‌ها در شورای توسعه دارای وجاهت هستند یا خیر؟ عنوان کرد: فعلاً آنها نمایندگان اتحادیه‌ها هستند تا ادغام در سطح کشور نیز انجام شود. ضمن اینکه در شورای توسعه برای اتحادیه باید جایگاه حقوقی ایجاد کنیم نه حقیقی.
وی در بخش دیگر این مصاحبه در خصوص روند اختصاص اعتبارات از سوی شورای توسعه به اتحادیه مؤسسات و یا تشکل‌های قرآن و عترت کشور، بیان کرد: معتقدم در زمینه توزیع اعتبارات در میان دو اتحادیه کشوری تبعیض وجود دارد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور تصریح کرد: تنها یک نوبت در اواخر سال 93 از سوی شورای توسعه اعتبار دریافت کردیم و از آن به بعد هیچ پولی از سوی شورای توسعه دریافت نکردیم و حال آنکه چندین نوبت به اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کمک شده است و اعتبار به آنها در قالب‌های مختلف تخصیص یاقته است که این برای مجموعه مؤسسات قرآنی در سطح کشور قابل قبول نیست.
وی افزود: این نگاه تبعیضانه در زمینه توزیع اعتبارات علی‌رغم قول مساعد حجت‌الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه، کمکی صورت نگرفته است اما به اتحادیه تشکل‌ها به صورت متعدد کمک‌هایی انجام شده است.
کوششی تأکید کرد: البته کمک‌هایی از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور به اتحادیه‌های زیرمجموعه‌اش در استان‌ها با اقتصاد مقاومتی اتحادیه انجام شده و طرح‌ها و برنامه‌ها و حمایت‌هایی را داشتیم اما شورای توسعه تنها یک نوبت به ما کمک شده است.

captcha