نگاه قرآن به مریم(س)؛ محور نشست بروکسل
کد خبر: 3691240
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸

نگاه قرآن به مریم(س)؛ محور نشست بروکسل

گروه بین‌الملل - نگاه قرآن کریم به حضرت مریم(س) طی نشست علمای مسلمان و کشیشان مسیحی در بروکسل(پایتخت بلژیک) تبیین شد.

نگاه قرآن به مریم(س)؛ محور نشست بروکسلبه گزارش ایکنا از بروکسل؛ این نشست با حضور تعدادی از کشیشان بلژیک از جمله کشیش «جان وان» و چهار تن از شخصیت‌های مسلمان از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌ضیاء‌الدین صالحی خوانساری، دبیر اتحادیه اسلامی علمای شیعه بروکسل و امام جماعت مرکز «مهدیه» این شهر، شیخ حسین تصوری از پاکستان، دکتر رهنما، متخصص و جراح قلب و از اعضای هیات مدیره مرکز فرهنگی اسلامی مشکاة(مرکز ایرانی‌ها) و موسی ذوالفقار، مدیر مرکز جعفری پاکستانی‌ها در بلژیک برگزار شد.

مسجد جعفری پاکستانی‌های مقیم بروکسل میزبان نشست بود و مباحثی از جمله جزیه در اسلام با اهتمام به واقعه مباهله و قرارداد پیامبر(ص) با مسیحیان تبیین شد.

در ادامه نشست نیز تأکید شد که با استناد به آیه 6 سوره کافرون« لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ: دین  شما برای شما باشد و دین من هم برای من» اسلام کسی را مجبور به پذیرش این دین نمی‌کند و اگر کسی اسلام را نپذیرد، می‌تواند زیر پرچم حکومت اسلامی زندگی کند.

کشیش جان وان نیز با اشاره به این که در مسیحیت گفته می‌شود حضرت عیسی(ع) پسر خداست، گفت: منظور ما از این مسئله این است که چون عیسی(ع) پدر ندارد، او را پسر خدا تصور می‌کنیم نه اینکه خداوند واقعا او را به دنیا آورده باشد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌ضیاء‌الدین صالحی خوانساری جایگاه حضرت مریم در اسلام و قرآن را یادآور شد و اظهار کرد: چهار زن شامل حضرت خدیجه، مریم(س)، فاطمه(س) و آسیه، همسر فرعون در اسلام بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند و در آیه 42 آل عمران:«وَإِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَىٰ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ: و (یاد کن) آن گاه که فرشتگان گفتند: ای مریم، همانا خدا تو را برگزید و پاکیزه گردانید و بر زنان جهانیان برتری بخشید» از مریم به عنوان بانویی صدیقه یاد شده که برگزیده زنان عالم است

وی همچنین تأکید کرد: در سایه شعاع حضرت عیسی، حضرت مریم گم نشده است؛ زیرا بحث شخصیت زن در اسلام، برخلاف ادعاها، بحثی محوری است.

حجت‌الاسلام صالحی‌خوانساری تصریح کرد: ما در مباحث عرفانی اسلامی جایگاهی بی بدیل برای زهرای اطهر قائلیم، اگر چه در نگاه اعتقادی او را حبیبه خدا و مادر ائمه می‌دانیم.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
captcha