ارتباط تولیدکنندگان با دانشگاه‌ها؛ از عوامل مؤثر در افزایش ضریب کیفیت کالای ایرانی
کد خبر: 3705666
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲

ارتباط تولیدکنندگان با دانشگاه‌ها؛ از عوامل مؤثر در افزایش ضریب کیفیت کالای ایرانی

گروه اقتصاد ـ معاون فرهنگی دانشگاه لرستان، با تاکید بر افزایش ضریب کیفیت کالای ایرانی، اظهارکرد: ارتباط تولیدکنندگان با دانشگاه موجب افزایش ضریب کیفیت تولیدات داخلی خواهد شد.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام حسین فلاحی‌اصل، معاون فرهنگی دانشگاه لرستان امروز، 26 فروردین در جمع خبرنگاران، لازمه تحقق شعار سال را افزایش ضریب کیفیت کالای ایرانی برشمرد و اظهارکرد: امسال را مقام معظم رهبری سال «حمایت از کالای ایرانی» نام‌گذاری کرده‌اند که از جنبه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تاثیر زیادی بر جامعه خواهد گذاشت و موجب رونق تولید و اشتغال در کشور شده و کاهش بیکاری را به‌دنبال خواهد داشت.
وی در خصوص فرهنگ‌سازی استفاده از تولیدات داخلی، افزود: اگر کیفیت کالای ایرانی ارتقا پیدا کند جامعه بدون نیاز به بخشنامه به سمت خرید و استفاده از آن کالا خواهد رفت و مردم تولید داخلی را بر نمونه مشابه خارجی ترجیح خواهند داد.
حجت‌الاسلام فلاحی‌اصل استفاده از تولیدات داخلی را حمایت از اشتغال و صنعت دانست و گفت: در صورت وجود کالای خارجی که مشابه ایرانی که از نظر کیفیت اندکی کمتر بوده مسئولان و مردم باید در جهت حمایت از صنعت کشور کالای ایرانی را خریداری کنند و از تولید داخلی استفاده کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان ارتقای کیفیت را مهم‌ترین موضوع برای حمایت از کالای ایرانی برشمرد و خاطرنشان کرد: این امر نیازمند رقابت مدریت شده بین واحدهای تولیدی در کشور صورت بگیرد.
وی افزود: اگر نتوانیم میان تولیدکنندگان ایرانی حس رقابت ایجاد کنیم باعث می‌شود که از نظر کیفی کالای ایرانی پیشرفتی نکند.
حجت‌الاسلام فلاحی‌اصل گفت: اگر واحدهای تولیدی بتوانند با دانشگاه ارتباط مناسبی برقرار کنند باعث افزایش کیفیت کالای آن‌ها و در طول آن باعث سود بیشتر برای واحد تولیدی می‌شود، لذا می‌طلبد تا پیوند واحدهای تولیدی با دانشگاه افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

captcha