آرش فروغی از رویش‌های انقلاب است/رسیدن به سبک هنری؛ اوج تلاش هنرمند
کد خبر: 3706127
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹
شجاعی‌طباطبایی مطرح کرد:

آرش فروغی از رویش‌های انقلاب است/رسیدن به سبک هنری؛ اوج تلاش هنرمند

گروه فرهنگی ـ معاون هنری حوزه هنری کشوری با بیان این‌که اوج تلاش یک هنرمند رسیدن به یک سبک هنری شخصی است، اظهارکرد: اظهارنظر برجسته‌ترین کاریکاتوریست‌های دنیا در مورد آرش فروغی بیان‌کننده جایگاه بین‌المللی این هنرمند لرستانی است.

به گزارش ایکنا از لرستان، مسعود شجاعی‌طباطبایی، معاون هنری حوزه هنری کشور امروز دوشنبه، ۲۷ فروردین در آئین رونمایی از کتاب «ریفرم»، مجموعه آثار کاریکاتور آرش فروغی، که در حوزه هنری لرستان برگزار شد، با اشاره به این‌که آغاز هفته هنر بر اساس شهادت شهید آوینی نام نهاده شده و شهادت شهید مرتضی آوینی با عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نام‌گذاری شده است، خاطرنشان کرد: در این هفته به شیوه زندگی و هنر شهید آوینی به‌عنوان یک الگوی شاخص برای هنرمندان و هنرمند تراز انقلاب اسلامی توجه خاص خواهیم داشت.
وی با بیان این‌که آثار آرش فروغی در مفاهیم ارزشی و انقلابی بسیار شاخص هستند، به شخصیت ارزشی این هنرمند لرستانی اشاره و تصریح کرد: هنرمندان واقعی ما شهدا هستند و آغار هفته هنر اسلامی با سالروز شهید آوینی است که تمام وجودش را با مفاهیم شهید و شهادت آمیخته کرد.
وی در خصوص شخصیت شهید آوینی گفت: در روایت فتح، که عکاس آوینی بودم، میز کار شهید آوینی رو به قبله بود.
شجاعی‌طباطبایی با بیان این‌که حس عجین شده با معنویت در کلام سید شهیدان قل قابل مشاهده است، اضافه کرد: شهید آوینی کارها را با احساس خدایی انجام می‌داد.
معاون حوزه هنری کشور با بیان این‌که چهره‌های مهم کاریکاتور جهان در مورد آثار آرش فروغی اعلام نظر کرده‌اند، ادامه داد: هنرمندان خارجی اهل تعارف نیستند و راجع به آرش فروغی مباحثی بیان کرده‌اند که نشان دهنده جایگاه ویژه آرش فروغی است.

آرش فروغی از رویش‌های انقلاب/ کاریکاتور یک زبان بین‌المللی قابل فهم برای تمام دنیا

وی با بیان این‌که تمام تلاش هنری یک هنرمند، رسیدن به یک سبک هنری شخصی است، تصریح کرد: آرش فروغی از رویش‌های انقلاب هستند چراکه در هنر مقاومت و هنر ارزشی ما حضور درخشانی دارند.
شجاعی‌طباطبایی با بیان این‌که در قضیه هلولوکاست ما را متهم کردند، ادامه داد: تاوان این اتفاق گرفتن یک کشور دیگر نیست این در حالی‌است که امروز ۷۴ کشور دنیا در جشنواره‌های ما شرکت می‌کنند بدین معنا که دنیا منطق ما را پذیرفته است.
معاون هنری حوزه هنری کشور، کاریکاتور را یک زبان بین‌المللی قابل فهم برای تمام دنیا برشمرد و اضافه کرد: جایگاه ویژه هنرمندان ایرانی تا جایی است که اگر در جشنواره‌ای هنرمندان ایرانی حضور پیدا نکنند آن جشنواره فاقد اعتبار است.
وی با بیان این‌که هنر هنرمندان ما در عرصه کارتون و کاریکاتور در سطح جهان مطرح است، تصریح کرد: گاهاً از هنرمندان ما به‌عنوان برنامه‌ریز جشنواره‌ها و برنامه‌های هنری بین‌المللی دعوت می‌شود.

انتهای پیام

captcha