رویکرد قرآنی در اراک کمرنگ شده است
کد خبر: 3714011
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳
بیرامی:

رویکرد قرآنی در اراک کمرنگ شده است

گروه فعالیت‌های قرآنی - مدیر جامعة‌القرآن خردسالان اراک گفت: رویکرد جامعه ما، قرآنی نیست برای مثال در شهری مانند قم عموم مردم، فرزندان خود را برای کسب آموزش‌های قرآنی به موسسات می‌فرستند اما در اراک رویکرد قرآنی نسبت به سال‌های گذشته کم‌رنگ شده است.

رویکرد قرآنی در اراک کمرنگ شده است

به گزارش خبرگزاری ایکنا از استان مرکزی، این خبرگزاری در راستای معرفی خدمات و انتظارات مدیران برتر مؤسسات قرآنی، اقدام به «مؤسسه گردی» کرده است. بخش اول این بازدید با عنوان «تربیت ۱۵ حافظ کل در جامعة‌القرآن خردسالان اراک» منتشر شد و در بخش دوم بازدید با لیلا بیرامی، مدیر این مرکز قرآنی در ارتباط با خودکفایی موسسات به گفت‌و‌گو پرداخته‌ایم، که در ادامه می‌خوانید.
مدیر جامعة‌القرآن خردسالان اراک گفت: این مرکز قرآنی با توجه به دریافت شهریه از قرآن ‌آموزان اداره می‌شود، در کنار فعالیت‌های معمول سعی کرده‌ا‌یم برای تنوع و جذب بیشتر قرآن آموزان و همچنین کسب درآمدی ناچیز، کلاس‌های نقاشی، خط و زبان که فعالیت غیر‌قرآنی است را برگزار کنیم که البته برگزاری این کلاس‌ها یک زمانی کمک می‌کند اما، هزینه‌بر است.
بیرامی بیان کرد: سعی کرده‌ایم با ارگان‌هایی مانند کمیته امداد، نیروی انتظامی و... در زمینه برگزاری دوره‌های قرآنی قرار‌دادهایی منعقد کنیم. اجاره بها این مکان در کنار بحث هزینه‌ها بسیار سنگین و با توجه به وضعیت اقتصادی موجود خانواده‌ها از تعداد قرآن آموزان تا حدی کاسته شده است.
وی ادامه داد: قسمت بسیار مهمی از خودکفایی موسسات به برآورده کردن توقع مربیان بستگی دارد. باید توجه کرد دریافتی مربیان قرآنی نسبت به مشاغل دیگر اندک است، موضوع درآمد‌زایی را نمی توان مطرح کرد زیرا مربی در این بخش آن‌طور که باید هزینه‌ای دریافت نمی‌کند و نمی‌توان او را جزو افراد شاغل در نظر گرفت.
مدیر جامعه القرآن خردسالان اراک با بیان اینکه شاید موضوع افزایش هزینه‌ها به موسسات و درآمد‌زایی آن‌ها کمک نماید، گفت: افزایش شهریه زیر نظر قم است و خودشان تعیین می‌کنند که سالیانه چند درصد افزایش صورت پذیرد البته این موضوع به خانواده‌ها و شرایطی که دارند نیز بستگی دارد.
بیرامی افزود: نه تنها جامعه‌القرآن بلکه کل مجموعه قرآنی افت کرده است و با توجه به سابقه فعالیت و بکارگیری مربیان مجرب و کارآمد توانسته‌ایم موفق عمل کنیم. در طول تابستان کانون بسیج، مساجد و مراکز دیگر در نزدیکی موسسات قرآنی فعالیت می کنند و فعالیت‌های این مراکز در خلل وارد شده بی‌تاثیر نیست ولی بخش عمده مشکلات بستگی به شرایط اقتصادی دارد.
مدیر جامعه القرآن خردسالان اراک بیان کرد: رویکرد جامعه ما، قرآنی نیست برای مثال در شهری مانند قم عموم مردم، فرزندان خود را برای کسب آموزش‌های قرآنی به موسسات می‌فرستند اما در اراک رویکرد قرآنی نسبت به سال‌های گذشته کم‌رنگ شده است.
وی گفت: پسران به یک سنی که می‌رسند نمی‌توانند آموزش‌های لازم را برای ادامه دروس قرآنی کسب کنند و متاسفانه چون واحد برادران در این قسمت وجود ندارد برای حل این مشکل یک سال‌و‌نیم است که استاد آقا برای آن‌ها در نظر گرفته شده تا دوره حفظ آن‌ها تکمیل شود زیرا مادامی که استادی برای آموزش نباشد کار بچه‌ها نیمه‌تمام باقی می‌ماند لذا سعی کرده‌ایم آن‌ها را رها نکنیم.
انتهای پیام

captcha