حضور حداکثری نخبگان در نهادها، نهادهای نخبه ایجاد می‌کند
کد خبر: 3736849
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۲
دیلمی:

حضور حداکثری نخبگان در نهادها، نهادهای نخبه ایجاد می‌کند

گروه سیاسی - رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی گفت: در تلاش هستیم حضور حداکثری نخبگان را در جامعه داشته باشیم، حضور حداکثری آن ها در نهاد ها می تواند نهاد های نخبه ایجاد نماید.

حضور حداکثری نخبگان در نهادها، نهادهای نخبه ایجاد می‌کند

به گزارش ایکنا از استان مرکزی،حامد دیلمی، رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی در عصر روز سه شنبه ۱۶ مرداد ماه در جلسه شورای اداری استان که در استانداری مرکزی برگزار شد، اظهار کرد:استان مرکزی از جمله استان های نخبه پرور کشور بوده و در طول تاریخ افراد بسیاری در این خطه پرورش یافته و در واقع توانسته اند در سطح کشور تاثیرگذار باشند.
وی ادامه داد: استان مرکزی با برخورداری از سه هزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ یکی از قطب های صنعتی بزرگ کشور است.
رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی افزود: استان مرکزی توانسته با برخورداری از دانشگاه های فعال در ارتباط با حوزه صنعت، از ظرفیت بالایی در حوزه دانش بنیان و اقتصاد مبتنی بر دانش پیشرو باشد.
دیلمی گفت: در حوزه اقتصاد دانش بنیان نیروی انسانی متخصص با انگیزه می تواند تاثیرگذار باشد و رشد این نیرو و پرورش آن نیازمند فراهم ساختن بسترهای مناسب است و مهم ترین وظیفه بنیاد نخبگان در این بخش شناسایی و کمک به رشد و شکوفایی مستعدین است.
وی افزود: در تلاش هستیم حضور حداکثری نخبگان را در جامعه داشته باشیم، حضور حداکثری نخبگان در نهاد ها می تواند نهاد های نخبه ایجاد نماید، می توان دستگاه هایی داشته باشیم که با کمک هوش و استعدادهای برتر به سازمان ها و نهادهای نخبه تبدیل شوند.
رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی گفت: رسیدن به جامعه مطلوب نخبگانی همراهی، همکاری و حمایت همه سازمان ها رامی طلبد. بنیاد بر اساس وظایف سازمانی خود که در جهت تحقق اهداف و اسناد بالادستی بنیاد ملی نخبگان است پیگیر وظایف نخبگان است.
دیلمی افزود: در استان مرکزی تا پیش از فعالیت بنیاد ۵۸ نفر از تسهیلات بنیاد استفاده کردند و در حال حاضر با از گذشت چندین سال از راه اندازی بنیاد ملی نخبگان در استان ۴۰۰ نفر توانسته اند از تسهیلات بنیاد استفاده و ایده های خود را پیاده سازی کنند.
وی بیان کرد:سال گذشته تحقیقی در بنیاد در ارتباط با رصد آحاد نخبگان و افرادی که تحت حمایت بنیاد بودند، صورت گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد درصد بالایی از افرادی که تحت حمایت بنیاد نخبگان بودند از استان مهاجرت کردند و می توان به این نکته دست پیدا کرد که شرایط استان طوری نبوده که بتواند در جذب مستعدین نتیجه مطلوب را کسب کند.
رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی افزود: از دیگر نتایج تحقیقی نشان می دهد که نزدیک به ۸ درصد افرادی تحت حمایت بنیاد نخبگان فارغ التحصیل جویای کار و مابقی شاغل در حوزه های مختلف و چیزی حدود ۶۰ درصد از وضعیت شغلی خود راضی بودند که این آمار در مقایسه با آمار ملی خوب است.
دیلمی گفت: از دیگر نکات پژوهش انجام شده این است که تنها ۳ درصد از افراد که تحت حمایت بنیاد پس از فارغ التحصیلی به سمت ایجاد کسب و کار و تشکیل شرکت های دانش بنیان سوق پیدا کردند، علی رغم اینکه جامعه نخبگانی جامعه مستعدی است و از پتانسیل بالایی برخوردار بودند مورد اقبال قرار نگرفتند.
وی افزود:سعی کردیم در برنامه های امسال اکثر برنامه های توانمندسازی در حوزه کارآفرینی و کسب و کار توانمندتر شود و درواقع نقش خود را بهتر ایفا کنند. راهکار دیگر استفاده از کارگروه ها است با فعال نمودن این کارگروه ها می توان از ظرفیت نخبگان استفاده کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی بیان کرد: ظرفیت خیرین در استان می تواند به حمایت از مستعدین کمک نماید.
انتهای پیام

captcha