جاذبه‌های گردشگری لرستان به بخش خصوصی واگذار شود
کد خبر: 3761161
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴

جاذبه‌های گردشگری لرستان به بخش خصوصی واگذار شود

گروه فرهنگی ـ معاون استاندار لرستان با بیان این‌که گردشگرانی که اکنون به استان می‌آیند برای لرستان تولید ثروت نداشتند، چون نتوانستیم از صنعت گردشگری درآمدزایی کنیم، گفت: همزمان با انجام طرح‌های مطالعاتی، میراث فرهنگی استان به‌دنبال واگذاری جاذبه‌های گردشگری به بخش خصوصی و پیداکردن سرمایه‌گذار برای تک تک آن‌ها باشد.

جاذبه‌های گردشگری لرستان به بخش خصوصی واگذار شود

به گزارش ایکنا از لرستان، احمد مرادپور، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان امروز، 13 آبان در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، اظهارکرد: در استان ما صنعت گردشگری جوان است و سابقه طولانی ندارد و ما در ایجاد زیرساخت و ارائه خدمات به گردشگران عقب هستیم.
وی ادامه داد: ما هیچ طرح مکتوب و مدونی برای هیچ‌کدام از جاذبه‌های گردشگری و توریستی استان نداریم یا این‌که این طرح‌ها گرفتار سلیقه مدیران می‌شوند که علی‌رغم مطالعاتی که انجام شده هیچ فایل دسترسی از آن‌ها وجود ندارد.
مرادپور یادآور شد: در جلسات چند روز گذشته مصوب شد که مدیرکل میراث فرهنگی دستور دادند که مطالعات پُل معلق دره‌خزینه و چشمه‌های داخل قلعه فلک‌الافلاک هم انجام دهد.
معاون استاندار لرستان افزود: در این جلسه می‌شود مصوب شود مطالعات و طرح ساماندهی بیشه، کهمان و ونایی و چشمه‌های خرم‌آباد به صورت طرح‌های اجرایی و خارج از طرح جامعه مطالعه شوند.
وی درباره آبشار نوژیان و وارک تصریح کرد: قرار شده جاده سلامت به‌سمت آبشار وارک ایجاد شود ولی در هر حال باید طرح مطالعاتی این دو انجام شود.
مرادپور خاطرنشان کرد: گردشگرانی که اکنون به استان می‌آیند برای لرستان تولید ثروت نداشتند چون نتوانستیم از صنعت گردشگری درآمدزایی کنیم.
وی گفت: همزمان با انجام طرح‌های مطالعاتی، میراث فرهنگی استان به‌دنبال واگذاری جاذبه‌های گردشگری به بخش خصوصی و پیداکردن سرمایه‌گذار برای تک تک آن‌ها باشد.

آمادگی لازم را جهت استقبال از گردشگران را داشته باشیم

سیدامین قاسمی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در این جلسه دستورکار جلسه را بررسی مشکلات مناطق گردشگری آبشار بیشه خرم‌آباد، ونایی بروجرد و کهمان الشتر دانست و گفت: حل این مشکلات نیازمند همکاری بیشتر سایر دستگاه‌های مرتبط با گردشگری است.
وی افزود: فعالیت واحدهای غیر‌مجاز و غیر استاندارد، تصرف اراضی ملی، تجاوز به حریم رودخانه، عدم مالکیت قانونی و وجود اقامتگاه‌های غیرمجاز از عمده مشکلات این مناطق گردشگری است.
قاسمی با اشاره به چهار فصل بودن لرستان و گردشگری زمستانی اظهارکرد: بایستی آمادگی لازم را جهت استقبال از گردشگران را داشته باشیم.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در پایان گفت: تامین اعتبار مالی لازم جهت مطالعه و بازنگری طرح جامع گردشگری استان، تهیه طرح ساماندهی آبشارهای لرستان و چشمه‌های خرم‌آباد از موارد مهم حوزه گردشگری لرستان است.


انتهای پیام

captcha