معرفت، ایمان و رفتار قرآنی؛ اضلاع توسعه فرهنگ قرآنی
کد خبر: 3763795
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۷
حجت‌الاسلام محمدی بیان کرد:

معرفت، ایمان و رفتار قرآنی؛ اضلاع توسعه فرهنگ قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به اینکه معرفت، ایمان و رفتار قرآنی اضلاع توسعه فرهنگ قرآنی است، اعلام کرد: استانی قرآنی خواهد بود که در جای جای آن گزاره‌های قرآنی جاری و ساری باشد.

معرفت، ایمان و رفتار قرآنی اضلاع توسعه فرهنگ قرآنی هستند

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی شب گذشته، ۲۲ آبان‌ماه در اختتامیه سومین جشنواره «قرآن محور یه کیه تی» که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: رسول اکرم آمده تا پیام خدا را بدون هیچ کم و کاستی در اختیار امتش قرار دهد.
وی افزود: قرآن تنها کتاب آسمانی است که بدونه هیچ کم و کسری در اختیار ما قرار دارد که با تکیه بر آن می‌توانیم به قرب الی‌الله برسیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی بیان کرد: پیامبر اکرم در زمان ابلاغ پیام خود جلسات متعددی را برای یارانش برگزار می‌کرد و کسانی که در جلسات پیامبر بودند کار ابلاغ پیامبر(ص) را ادامه دادند.

 پنج ویژگی قرآن
وی با اشاره به اینکه قرآن دارای پنج ویژگی خواندنی، دیدنی، شنیدنی، فهمیدنی و عمل کردنی است، عنوان کرد: قرآن با این پنج ویژگی ما را به یک دعوت عام فرا می‌خواند.
دبیر شورای توسعه قرآنی استان کردستان با بیان اینکه تلاوت قرآن باید دو ویژگی داشته باشد تلاوت همراه با تدبر و تلاوت به قصد تبعیت و اجرای کردن آن باشد، افزود: پیامبر اکرم(ص) قرآن را با هدف تدبر و عمل کردن به آن تلاوت می‌کرد و تمام پیامبران الهی کتاب خدا را با نیت عمل کردن به آن تلاوت می‌کردند.
حجت‌الاسلام محمدی ادامه داد: تلاوت‌های ما نیز باید استادانه و متدبرانه به قصد تبعیت و عمل به قرآن باشد تا بتوانیم بر قرآن‌آموزان‌ اثرگذار باشیم.

پیامد وحدت اسلامی
وی با اشاره به اینکه اعتصام پیامد وحدت اسلامی است، بیان کرد: تفرق از پیامدهای منفی عدم وحدت است که مسلمان‌ها باید با هوشیاری اجازه ایجاد تفرقه در بین خود ندهند.
دبیر شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور با اشاره به اینکه معرفت قرآنی، ایمان قرآنی و رفتار قرآنی اضلاع توسعه فرهنگ قرآنی است، گفت: استانی قرآنی خواهد بود که در جای جای آن گزاره‌های قرآنی جاری و ساری باشد.
وی افزود: یکی از رسالت‌های بزرگ فعالان قرآنی احیا کردن قرآن در خانه است و این یکی از ابلاغ‌های نبوی قرآن کریم محسوب می‌شود.
حجت‌الاسلام محمدی با تأکید بر گسترش کرسی‌های تلاوت قرآن و تولید محصولات قرآنی افزود: قرآن با معارف در عقل‌ها و با هنر خود در قلب‌ها نفوذ می کند.
وی یکی از ابعاد هنری قرآن را تلاوت و قرائت آن با صوت زیبا دانست و اعلام کرد: قرآن دارای دو مظهر جمال و جلال است که مظهر جمال ابعاد زیباشناسی قرآن و مظهر جلال ابعاد معنایی و معرفتی را شامل می‌شود و ما باید نسل جوان را با هنرهای جذاب قرآن به این جهت جذب کنیم.

کردستان پیشرو باشد
دبیر شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور با اشاره به اینکه بیش از 50 نوع هنرهای تجسمی قرآنی وجود دارد، اعلام کرد: کردستان از استان‌های هنرخیز کشور است و باید در راستای عرضه هنرهای قرآنی هم پیشرو باشد.
حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور یادآور شد: از آنجا که کردستان ظرفیت قرآنی فراوانی دارد امیدواریم نخستین استان کشور باشد که بشارت تحقق سهمیه خود در طرح حافظ جزء سی قرآن را به رهبر معظم انقلاب می‌دهد.
انتهای پیام

captcha