انتظار کسر بودجه قرآنی کشور را نداشتیم/ اهل قرآن، قرآن را دولتی نبینند
کد خبر: 3788931
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۲
مهدی دغاغله در گفتگو با ایکنا:

انتظار کسر بودجه قرآنی کشور را نداشتیم/ اهل قرآن، قرآن را دولتی نبینند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ داور بین‌المللی قرآن با دردناک خواندن خبر کم شدن بودجه قرآنی کشور، اظهار کرد: واقعا انتظار نمی‌رفت، در جمهوری اسلامی ایران که پرچم‌دار اسلام ناب محمدی است دیواری کوتاه‌تر از فعالیت در حوزه قرآن پیدا نشود و بودجه آن را کسر کنند.

انتظار کسر بودجه قرآنی کشور نداشتیم/ طرفدار توحید رویه هستممهدی دغاغله، داور بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران با اشاره به سطح متسابقین قرآنی مازندرانی، اظهار کرد: شاهد موفقیت‌های خیلی از قرآن‌آموزان مازندرانی در مسابقات کشوری، فینال‌ها و اعزام‌ها در زمینه قرائت، حفظ و گروه‌های تواشیح بوده و هستیم.
وی با بیان اینکه استان مازندران جزء استان‌های برتر در زمینه فعالین قرآنی است، افزود: در سراسر کشور، استان تهران و خراسان رضوی در کمیت و کیفیت تلاوت قرآن سرامد هستند اما برخی از استان‌ها ضعیف و بقیه متوسط هستند و بعضا فوق متوسط و نزدیک به مطلوبند و یکی از استان‌های فوق متوسط استان مازندران است.
داور بین‌المللی قرآن با بیان اینکه فعالین قرآنی مازندران در رشته‌های مختلف قرآنی، پشتکار خیلی خوبی دارند، تصریح کرد:  قطعا در زمینه فعالیت‌های قرآنی مازندران در آینده نه چندان دور شاهد نتایج خیلی بهتر و پیشرفته تری از آنچه که هست خواهیم بود. 
 
اهل قرآن، قرآن را دولتی نبینند
وی ادامه داد: برای بهتر شدن سطح متسابقین قرآنی مازندران باید مسئولان فرهنگی و یا مسئولان دیگر دستگاه‌ها از فعالیت‌های  فرهنگی به ویژه قرآنی که در واقع سرآمد فعالیت‌های فرهنگی است پشتیبانی کنند و دوم اینکه خود قاریان و اهل قرآن  اهتمام و تحرک  بیشتری داشته باشند و همه چیز را دولتی نبینند.
دغاغله با بیان اینکه  وضعیت فعالیت‌های قرآنی کشور مصر به جهت مردمی بودن و عدم وابستگی به هیچ  نهاد یا دولت از عوامل پیشرفتشان بوده است، اظهار کرد: من معتقدم اینگونه اقدامات باید مردمی باشد و علاوه بر آن از سوی مسئولین به ویژه در زمینه بحث بودجه هم کوتاهی نشود.
مسئول گروه تواشیح ثقلین با دردناک خواندن خبر کم شدن بودجه قرآنی کشور، بیان کرد:  واقعا انتظار نمی‌رفت، در جمهوری اسلامی که پرچم دار اسلام ناب محمدی است و این همه از سوی مقام معظم رهبری در مورد گسترش و توسعه فرهنگ قرآن سفارش شده است، دیواری کوتاه تر از قرآن پیدا نشود و بودجه آن را کسر کنند. 
 
وی در پاسخ به چالش‌های اخیر در حوزه مدیرت قرآنی در کشور،  ادامه داد: وحدت رویه در کار فعالیت‌های قرآنی نیست. من طرفدار توحید رویه هستم و معتقدم مرجع قرآن یک کشور باید یکجا باشد و با مدیریت درست صورت گیرد و با عوض شدن یک مسئول کل برنامه تحت‌الشعاع قرار نگیرد.
 
سلب اعتماد؛ آسیب دوباره‌کاری در حوزه قرآن
داور بین‌المللی قرآن با بیان اینکه دوباره کاری‌های سیستم  مدیریت قرآنی به آن آسیب می‌زند و موجب سلب اعتماد فعالین قرآنی می‌شود، اظهار کرد: این اقدامات نشان دهنده این است، هیچ تجربه ای در کار نیست و اساسا در چنین فضایی  پیشرفتی وجود ندارد بلکه درجا زدن است.
 
وی با بیان اینکه چیزی که ما به دنبال آن هستیم وحدت رویه است، افزود: باید مرجع  مدیریت قرآنی یکی باشد و  تمام بخش‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌ها برای تمامی سازمان‌ها، آموزش و پرورش، اوقاف، تبلیغات و تمامی موسسات قرآن از یک مرجع صادر شود و فعالان قرآنی شاهد بخش‌نامه‌های متفاوت در زمنیه  فعالیت‌های داوری و آموزشی قرآن نباشند.
انتهای پیام

 

captcha