تشکیل قرارگاه «قهار» در راستای رونق تولید/ نمره قابل قبول وزارت اقتصاد در حمایت از سیل‌زدگان
کد خبر: 3803944
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳
فرمانده بسیج وزارت اقتصاد خبر داد:

تشکیل قرارگاه «قهار» در راستای رونق تولید/ نمره قابل قبول وزارت اقتصاد در حمایت از سیل‌زدگان

گروه اقتصاد ــ زمانی اظهار کرد: در مرکز بسیج وزارت اقتصاد، قرارگاهی با عنوان هیئت اندیشه‌ورز راهبردی با اسم اختصاری «قهار» در راستای تحقق رونق تولید راه‌اندازی شده است. در زیرمجموعه این قرارگاه، کمیته‌‌های مختلفی همانند کمیته مالیاتی، کمیته بیمه، کمیته بانک، کمیته گمرک، کمیته انضباط مالی و کمیته جذب سرمایه‌گذاری خارجی وجود دارد.

تشکیل قرارگاه «قهار» در راستای رونق تولید/ نمره قابل قبول وزارت اقتصاد در حمایت از سیل‌زدگان

سال ۱۳۹۸ از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «رونق تولید» نامگذاری شده است. در این راستا هر نهادی با توجه به وظیفه ذاتی‌اش باید به نقش خود عمل کند. نهاد بسیج نیز از جمله نهادهایی است که قطعاً نقشی تعیین کننده در تعیین شعار سال دارد، به ویژه مجموعه بسیج وزارت امور اقتصادی و دارایی که اقداماتی نیز در این راستا انجام داده و کارگروه‌هایی برای حمایت از تحقق شعار سال تشکیل داده است. سایر مجموعه‌های بسیج نیز برنامه‌های خود برای حمایت از تحقق شعار سال را اعلام کرده‌اند و به ویژه در هفته‌های اخیر و در ماجرای سیلی که برخی از استان‌های کشور را فرا گرفت، این مجموعه نشان داد که ظرفیت بزرگی برای خدمت در کشور و به ویژه در بُعد اقتصادی دارد.

علیرضا زمانی، فرمانده بسیج وزارت امور اقتصادی و دارایی، در گفت‌وگو با ایکنا، درباره نقش بسیج در تحقق شعار سال و اقدامات مجموعه متبوع خود در راستای رونق تولید اظهار کرد: در شرایط کنونی که تمام توان مجموعه بسیج در راستای رفع مشکلات سیل‌زدگان به کار گرفته شده است. صبح امروز هم جلسه‌ای داشتیم و در این راستا بحث و بررسی شد که چه گام‌هایی تاکنون برداشته شده و روشن شد که اقدامات مثبتی برای حمایت از سیل‌زدگان انجام شده است. با توجه به اینکه ابعاد سیل بسیار گسترده است در تلاش هستیم که این کمک‌ها را ساماندهی کنیم چراکه معتقدیم برای رفع مشکلات سیل‌زدگان، تا انتهای نیمه اول سال نیازمند هماهنگی و پای کار بودن هستیم.

اقدامات بسیج وزارت اقتصاد در حمایت از رونق تولید

وی درباره اقدامات بسیج وزارت اقتصاد در راستای حمایت از رونق تولید افزود: در حوزه رونق تولید هم در وزارت اقتصاد و مرکز بسیج آن، قرارگاهی با عنوان هیئت اندیشه‌ورز راهبردی با اسم اختصاری «قهار» راه‌اندازی شده است. در زیرمجموعه این قرارگاه، کمیته‌‌های مختلفی همانند کمیته مالیاتی، کمیته بیمه، کمیته بانک، کمیته گمرک، کمیته انضباط مالی و کمیته جذب سرمایه‌گذاری خارجی وجود دارد.

زمانی با اشاره به کمیته‌هایی که در زیر مجموعه این قرارگاه شکل گرفته است ادامه داد: در ذیل هر کدام از این کمیته‌ها، کارگروه‌هایی قرار دارند که افراد و متخصصان آن حوزه به فعالیت در راستای کمک به رونق تولید مشغول هستند. برای مثال در کمیته مالیاتی ما، کارگروه فرار مالیاتی، کارگروه مالیات‌های مستقیم و کارگروه مالیات بر ارزش افزوده قرار دارند. در هرکدام از این کارگروه‌ها، چندین نفر از بسیجیان متخصص در امور اقتصادی مشغول تولید فکر و ایده و ارائه راهکارهای عملیاتی برای کمک به تحقق شعار سال یعنی رونق تولید هستند.

اقدامات در زمینه رونق بخش مالیات

این کارشناس مسائل اقصادی به پیش‌نیازهای رونق تولید در کشور اشاره و یادآور شد: در بخش مربوط به مالیات در این قرارگاه، مسائل مربوط به معافیت مالیاتی بخش‌های تولیدی و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده که الان در حال اجرا است، می‌تواند به رونق تولید در کشور کمک کند. در زمینه بانکی هم مسائلی نظیر اصلاح ساختار سیستم بانکی، کاهش شعبات مازاد بانک‌ها، فروش اموال مازاد و تحقق بانکداری الکترونیک و حتی حذف شعبات بانکی، از جمله مواردی هستند که در کمیته‌های ما در راستای کمک به رونق تولید در دست بررسی هستند.

فرمانده مرکز بسیج وزارت امور اقتصادی و دارایی یادآور شد: حتماً خروجی این اقدامات در اختیار رؤسای دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها قرار می‌گیرد تا بتوانیم به عنوان یکی از بازوهای توانمند مجموعه دولت برای تحقق اهداف عالیه نظام کمکی کرده باشیم.

هم افزایی در مجموعه وزارت اقتصاد

زمانی در پاسخ به این پرسش که این اقدامات و ایده‌ها دارای جنبه مشورتی است یا ضمانت اجرایی هم برای آن وجود دارد؟ اظهار کرد: مجموعه بسیج که خارج از حوزه وزارت اقتصاد نیست چراکه همگی کارکنان دولت و وزارت اقتصاد هستند. امروزه سازمان امور مالیاتی در همین شرایط سخت توانسته است حدود 98 درصد درآمدهای مالیاتی را طبق برنامه محقق کند. اقدامات ما هم در همین راستا و در درون سیستم است و کاری خارج از سیستم اقتصادی انجام نمی‌دهیم.

وی به وجود هم‌افزایی در مجموعه وزارت اقتصاد اشاره کرد و گفت: با این اوصاف اگر راهکاری به ذهن مجموعه بسیج وزارت امور اقتصادی و دارایی برسد در راستای تحقق آن، نوعی هم‌افزایی در درون سیستم شکل می‌گیرد تا بتوانیم با مشکلات مقابله کرده یا در راستای تحقق اهداف تعیین شده گام برداریم.

رفع مشکلات نیازمند تفکر انقلابی و جهادی است

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: امروزه هم سازمان امور مالیاتی و هم بسیجیان ما در راستای مبارزه با فرار مالیاتی اقدام می‌کنند و این اقدامات در راستا و موازات همدیگر هستند و اگر توفیقی حاصل شود قطعاً تمام دستگاه پیگیر اجرای آن است چراکه این پیشنهاداتی که ارائه می‌شود از طرف نیروهای درون دستگاه است و اقدامی جداگانه نیست. امیدواریم با تسری تفکر انقلابی و تفکر جهادی، برخی از مشکلاتی که در کشور با آن مواجه هستیم برطرف شود.

زمانی به خدمات سپاه پاسداران به سیل‌زدگان کشور اشاره کرد و یادآور شد: در این ایام که شاهد وقوع سیل و ایجاد برخی مشکلات برای هم وطنان بودیم نهادهای مختلف از جمله سپاه پاسداران به میدان آمدن و خدمات ارزنده‌ای انجام دادند؛ هرچند که برخی انسان‌های مغرض، از این فضا به دنبال ساختن طنز و فکاهی و اخبار عجیب و غریب و ایجاد یأس و ناامیدی در میان مردم هستند اما همه نهادها پای کار هستند.

حمایت سراسری از سپاه پاسداران

فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به حمایت سراسری مردم ایران از سیل‌ زدگان بیان کرد: خبرنگار صدا و سیما از پلدختر گزارشی تهیه کرده که نشان می‌دهد از استان‌های مختلف کشور از شمال و جنوب گرفته تا شرق و غرب در لرستان برای کمک به سیل زدگان حضور دارند بنابراین با چنین همیاری و تفکری می‌توان بر بسیاری از مشکلات فائق آمد.

وی ادامه داد: وقتی ترامپ، سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار داد، نمی‌دانست در حال انجام چه اشتباهی است. امروزه فضای عجیبی در کشور در حمایت از سپاه به وجود آمده است. شاید اگر می‌خواستیم به وضعیت کنونی در حمایت عمومی و سراسری از سپاه پاسداران برسیم باید میلیاردها تومان هزینه می‌کردیم اما به قولی منسوب به امام معصوم(ع)«خدا را شاکریم که دشمنان ما را از احمق‌ها قرار داده است».

نیروهای مقاومت در منطقه قدرتمندتر از سابق هستند

این کارشناس اقتصادی با اشاره به قدرتمند شدن نیروهای مقاومت در منطقه بیان کرد: دشمنان ما تلاش کردند سپاه را تضعیف کنند اما سپاه قدرت گرفت. داعش را در منطقه ایجاد کردند تا حلقه‌های مقاومت را تضعیف کنند اما امروزه حلقه‌های مقاومت در دنیا از هر زمانی قدرتمندتر هستند. در یمن، پاکستان، پاکستان، عراق، سوریه و لبنان، گروه‌های مقاومت روز به روز قوی‌تر می‌شوند. داعش 90 درصد خاک سوریه را اشغال کرده بود اما امروزه هم سوریه و هم سایر حلقه‌های مقاومت بسیار قدرتمند شده‌اند.

زمانی یادآور شد: دیروز ما رفتیم و عراق و سوریه را از لوث وجود داعش پاک کردیم و امروز که در کشور ما سیل آمده است، حشد الشعبی عراق، تجهیزات خود را برداشته و برای کمک به سیل‌زدگان به ایران آمده است. این نتیجه تفکر جهادی و انقلابی حضرت امام خمینی(ره) است. همچنین مجموعه سپاه و بسیج از یادگارهای حضرت امام هستند که این نهادها قابل انتقال و تسری به سایر کشورهای دنیا هستند و امروزه شاهد این تسری هستیم.

تشکیل قرارگاه «قهار» در راستای رونق تولید/ نمره قابل قبول وزارت اقتصاد در حمایت از سیل‌زدگان

کمک کارکنان وزارت امور اقتصادی و دارایی به سیل زدگان

وی تأکید کرد: درست است که مشکلاتی در کشور وجود دارد اما با تفکر بسیجی، پای کار بودن، انضباط، پشتکاری و همیّت بر مشکلات غلبه می‌کنیم و حتما این هم‌افزایی بین ارکان وزارت امور اقتصادی و دارایی و بسیج برای غلبه بر مشکلات وجود دارد.

فرمانده مرکز بسیج وزارت امور اقتصادی و دارایی به ارائه توضیحات بیشتری در مورد اقدامات و برنامه‌های این نهاد برای کمک به سیل‌زدگان پرداخت و گفت: براساس فرمایش مقام معظم رهبری که همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند، سپاه پاسداران از روز اول پای کار بود و به همه دستگاه‌های زیرمجموعه خود ابلاغ کرد. همکاران ما در مجموعه وزارت اقتصاد نیز، مبلغ قابل توجهی در حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان از محل حقوق ماهانه خود را به این امر اختصاص دادند. در زمینه کمک‌های غیرنقدی هم پایگاه‌های ما به شدت برنامه ریزی کردند تا در این راستا به خوبی گام بردارند.

نمره قابل قبول وزارت اقتصاد در حمایت از سیل زدگان

زمانی گفت: سپاه پاسداران استان تهران هم از اقدامات ما در مجموعه بسیج وزارت امور اقتصاد به خاطر اقدام به موقع و سریع در راستای حمایت از سیل‌زدگان تقدیر کرد. روز گذشته، حوزه بانک سپه و بانک تجارت هم آخرین نیازمندی‌های مناطق گلستان، خرم ‌آباد و اهواز را مورد بررسی قرار دادند. دیروز، امروز و فردا هم چندین ماشین خاور مملو از خریدهایی که در موارد نیاز سیل‌زدگان صورت گرفته را برای آن ارسال کرده و بقیه در حال ارسال هستند.

وی در پایان تأکید کرد: البته باید توجه داشت که این کمک‌های ما به صورت مقطعی نیست بلکه پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های ما دایر است تا زمانی که آرامش در آن مناطق حاکم شود و هم‌وطنان عزیز ما دغدغه‌ای نداشته باشند ما پای کار هستیم و ان‌شاءالله هم کمک‌های نقدی و هم اقلام مورد نیاز را برای سل‌زدگان ارسال خواهیم کرد لذا معتقدم نمره مجموعه وزارت اقتصاد و مرکز بسیج آن و همچنین بیمه‌ها و بانک‌ها در حمایت از سیل‌زدگان، نمره قابل قبولی است.

انتهای پیام

captcha