مقوم وجودی نظام اسلامی مساجد کشور هستند
کد خبر: 3804867
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۹

مقوم وجودی نظام اسلامی مساجد کشور هستند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم گفت: مکان اصلی و مقوم وجودی نظام جمهوری اسلامی برای اجرا شدن این بیانیه در جامعه و عملی شدن مطالبات مقام معظم رهبری در جامعه مساجد هستند.

مقون وجودی نظام اسلامی مساجد کشور هستندبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام محمدصادق یوسفی مقدم رییس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امروز 29فروردین‌ماه در نشست علمی ـ تخصصی اساتید قرآنی با موضوع نقش جامعه قرآنی در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی با محوریت مساجد بیان کرد: در بیانیه مقام معظم رهبری سه عنوان در آن وجود دارد که ماهیت و قوام کل بیانیه را شکل می‌دهد و این سه عنوان مبنی بر « و اینک وارد دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی شده» است.

وی افزود: در این سه عنوان یعنی حقیقتا جامعه انقلابی در برابر دنیایی بزرگ از استکبار و ستم قرار گرفته که در دوران دفاع مقدس مردم بزرگ توانستند با افتخار این دوران را پشت سر بگذارند و اگر این اتفاق برای هر حکومتی پیش می‌آمد قطعا باعث سقوط آن دولت میشد.

یوسفی مقدم اظهار کرد: این جایگاه بسیار رفیع در بیانیه و عناصر دیگر بیانیه مانند توصیه‌های اساسی مقام معظم رهبری برای امید به آینده که در ارتباط با معنویت و اخلاق، عدالت، استقلال و آزادی و سبک زندگی بیان شده موضوعات مهمی است که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: مکان اصلی و مقون وجودی نظام جمهوری اسلامی برای اجرا شدن این بیانیه در جامعه و عملی شدن مطالبات مقام معظم رهبری در جامعه مساجد هستند؛ مسجد همه فعالیت‌هایی که انجام می ‌دهد عبادی است و اساسا مرکز همه فعالیت‌ها و مرکز هدایت لشکرهای اسلامی بوده است.

رییس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم گفت: کانون‌ها و مساجد در موضوعات مختلف مانند سبک زندگی اسلامی باید هسته‌های علمی تشکیل دهند تا بدانند آیا مسئولین اسلامی در مسیر مطالبات مقام معظم رهبری حرکت می کنند یا نه؟.

اظهارکرد: خداوند در قرآن می‌فرمایند که انتظار اینکه مشرکین و کفار به عمران مساجد دست بزنند انتظار بی‌جایی است؛ قرآن کریم به عمران و آبادی معنوی و حضور مردم در مسجد اشاره دارد و حرکات انقلابی، دفاع از مردم و حضور گسترده مردم و افزایش معنویت اجتماعی به معنوی عمران معنوی مساجد است.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم در پایان یادآوری کرد: مساجد ما باید دارای کانون‌ها وهسته‌های علمی و فکری و همایشی در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی داشته باشند و باید حیات واقعی خود را که مدیریت اصلی کشور است را به دست بیاورند و هم‌چنین باید مطالبات جدی در کشور نیز از مساجد شکل بگیرد تا بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز شکل خود را پیدا کند.

انتهای پیام

captcha