زندگی مسالمت‌آمیز شیعه و سنی در ایران به تصویر کشیده شود
کد خبر: 3806041
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶
نماینده مقام معظم رهبری در اندونزی:

زندگی مسالمت‌آمیز شیعه و سنی در ایران به تصویر کشیده شود

گروه حوزه‌های علمیه – نماینده مقام معظم رهبری در اندونزی گفت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، فراهم کردن شرایط مناسب برای زندگی اهل سنت در اقصی نقاط کشور است؛ به گونه‌ای که باید مستند این زندگی مسالمت‌آمیز تهیه و در اندونزی و سایر کشورهای اسلامی به نمایش گذاشته شود.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید حکیم‌الهی، نماینده مقام معظم رهبری در اندونزی، شامگاه سه‌شنبه، سوم اردیبهشت ماه، در دیدار با قائم‌مقام رادیو و تلویزیون ملی اندونزی و هئیت همراه در پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی، روابط سیاسی و اقتصادی ایران و اندونزی را در حال گسترش دانست و اظهار کرد: اشتراکات فرهنگی بسیاری بین دو کشور وجود دارد و در حوزه دانش نیز فرصت‌های زیادی برای افزایش روابط هست.

رئیس مرکز اسلامی جاکارتا با اشاره به فرهنگ‌ مشترک فراوان ایران و اندونزی، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری علمی و گسترش و روابط با اندونزی اعلام کرد و افزود: پس از چهار دهه از سرنگونی رژیم ستم‌شاهی، ایران توانست با تلاش و استعداد جوانان به بالاترین قله‌های علمی جهان دست یابد.

معاون سابق امور بین‌الملل جامعه‌المصطفی ادامه داد: در حال حاضر بیش از دو هزار دانشگاه در ایران عهده‌دار آموزش 5 میلیون دانشجو هستند که 60 درصد آن را بانوان ایرانی تشکیل می‌دهند، اتفاقی که در گذشته رخ نداده بود و بانوان جایگاهی نداشتند. جمهوری اسلامی ایران به واسطه فکر و تلاش نسل جوان امروز جزو پنج کشور دارای دانش نانوتکنولوژی و جراحی قلب و چشم در دنیاست.

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تحریم‌های متعددی از سوی دول استکباری بر ایران اسلامی تحمیل شده است، گفت: با وجود همه دشمنی‌ها، تحریم‌های ظالمانه، هشت سال جنگ تحمیلی و طرح‌ها و نقشه‌های متعدد، به لطف خداوند متعال امروز ایران یکی از کشورهای تأثیرگذار نه تنها در منطقه بلکه جهان است.

نماینده مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به وحدت شیعه و سنی در ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: واقعاً در ایران هیچ تفاوتی بین شیعه و اهل سنت نیست و اگر هم تفاوتی هست، تفاوت ماهوی میان مذاهب اسلامی است که همه از آن مطلع‌اند. در ایران هرگز نگاه شیعه‌گری نیست و اگر تحقیقی انجام دهید، از هیچ سنی‌ای نخواسته‌ایم که شیعه شود، به طوری که در جامعه‌المصطفی طلاب شیعه، شافعی، مالکی، حنبلی و حنفی در کنار یکدیگر به فراگیری علوم و معارف قرآنی اهتمام دارند.

رئیس مرکز اسلامی جاکارتا با بیان اینکه نماد تکفیر در جهان داعش، النصره، بوکوحرام، القاعده و طالبان هستند، بیان کرد: امروز شیعه و سنی در جبهه واحدی در مقابل دشمن خود یعنی تکفیری‌ها، که همه مسلمانان را کافر می‌دانند و فقط خود را قبول دارند، متحدند. تکفیری‌ها در مدارس وهابیت خبیث آموزش دیده‌اند که برخی کشورهای عربی‌ پایگاه فکری و دانشی آنها هستند.

نماینده مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به زندگی جالب و مسالمت‌آمیز ادیان الهی و مکاتب دینی در اندونزی اشاره کرد و گفت: برای مردم ایران بسیار جالب است که مستندی از زندگی مسالمت‌آمیز مسلمانان، مسیحیان، هندوها و بودائیان اندونزی را ببینند و همین طور مسلمانان اندونزی و سایر کشورهای اسلامی باید مستندی از زندگی مسالمت‌آمیز شیعه و اهل سنت ایران را ملاحظه کنند.

وی بر تقویت مشترکات مسلمانان ایران و اندونزی تأکید کرد و افزود: دشمن تمایلی به اتحاد مسلمین ندارد. لذا باید از هر ظرفیتی برای تقویت اشتراکات دینی بهره ببریم.


انتهای پیام 

captcha