رایزنی برای ورود مباحث پیشگیری از وقوع جرم به کتاب‌های درسی
کد خبر: 3812477
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹
مدیرعامل ستاددیه خبر داد:

رایزنی برای ورود مباحث پیشگیری از وقوع جرم به کتاب‌های درسی

گروه جامعه ــ مدیرعامل ستاددیه کشور صداوسیما و وزارت آموزش و پرورش را از جمله نهادهایی دانست که در زمینه فرهنگسازی برای کنترل خشم می‌توانند به ستاد دیه یاری رسانند و گفت:‌ درصدد ورود مباحث مرتبط با پیشگیری از وقوع جرم در کتاب‌های درسی هستیم.

سید اسدالله جولایی، مدیرعامل ستاددیه کشور در گفت‌وگو با ایکنا؛ به موضوع فرهنگسازی مدیریت خشم و غلبه بر خشونت به منظور کاهش درگیری‌ها که منجر به ضرب و جرح و محبوس شدن در زندان‌ها می‌شود، اشاره و بیان کرد:‌ پیشگیری همواره بهتر از درمان است؛ بدین جهت بخشی از فعالیت‌های خود را به موضوع فرهنگسازی اختصاص دادیم و نسبت به توزیع جزوات آموزشی در بین شهروندان و در اماکن مختلف اقدام کردیم.

وی صداوسیما و وزارت آموزش و پرورش را از جمله نهادهایی دانست که در زمینه فرهنگسازی برای کنترل خشم می‌توانند به ستاد دیه یاری رسانند و گفت:‌ در این زمینه اقداماتی انجام شده است، اما نیاز به همکاری بیشتری داریم.

وی ادامه داد:‌ یکی از مباحث مدنظر ستاددیه که در تعامل با وزارت آموزش و پرورش آن را دنبال می‌کنیم ورود مباحث مرتبط با پیشگیری از وقوع جرم در کتاب‌های درسی است. اگر راهکارهای کنترل خشم از کودکی به افراد آموزش داده و به منزله یک باور در آنان نهادینه و به عمل تبدیل شود، در آینده با میزان قابل ملاحظه کاهش جرم روبرو می‌شویم.

وی آشنا کردن دانش‌آموزان با موضوعاتی همچون مهریه، نفقه و.. را نیز از اهمیت به‌سزایی برخوردار دانست و گفت:‌ از کوکی باید به افراد آموخته شود که مهریه چیست و چه کارکردی دارد؛ در غیر این صورت دچار توهم «مهریه رو کی گرفته  و کی داده؟» شده و همین امر سبب روانه شدن آنان به سوی زندان‌ها می‌شود.

وی موضوع بخشش و صبر را نیز از دیگر مؤلفه‌هایی دانست که نیاز به آموزش عمومی دارد و تصریح کرد: بسیاری از شاکیان پس از مدتی تفکر و تأمل به این نتیجه می‌رسند که از گناه فرد موردنظر خود بگذرند. اگر این فرهنگ در میان مردم نهادینه شود، شاهد وجود آرامش و مهربانی بیشتری در سطح جامعه و به تبع آن کاهش برخی آسیب‌های اجتماعی به واسطه حضور سرپرستان خانوار در منازلشان و حمایت از خانواده خواهیم بود.

انتهای پیام

captcha