تودیع و معارفه معاونت فرهنگی- تربیتی جامعة‌المصطفی برگزار شد
کد خبر: 3817917
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴

تودیع و معارفه معاونت فرهنگی- تربیتی جامعة‌المصطفی برگزار شد

گروه حوزه‌های علمیه - با حضور جانشین رئیس جامعه المصطفی، مراسم تودیع و معارفه معاونت فرهنگی- تربیتی جامعه المصطفی برگزار شد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین خالق‌پور امروز یکشنبه 19 خردادماه در آیین تودیع و معارفه معاون فرهنگی – تربیتی جامعه المصطفی تصریح کرد: معاونت فرهنگی- تربیتی جامعه‌المصطفی، سابقه خوبی دارد و خدا را شاکریم که همواره، از نیک‌‌مردانی بهره جسته است که در تحقق اهداف والای آن کوشیده‌اند.
جانشین ریاست المصطفی، با اشاره به مراتب عالی «حجت‌الاسلام والمسلمین شاکری»، معاون پیشین فرهنگی- تربیتی و «حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی» معاون جدید، از نظر اخلاقی، گفت: هر یک از عزیزانی که تا به حال در این کسوت قبول مسئولیت کرده‌اند، در بنایی که ساخته شده است، سهم‌ داشته‌اند.
وی، با بیان این که بخش فرهنگی- تربیتی بسیار مهم و تأثیرگذار است، اظهار کرد: همان گونه که معاونت آموزش، ظرفیت‌های علمی و دانشی مخاطبان المصطفی را بالا می‌برد و معاونت پژوهش، خلاقیت را در طلاب پرورش می‌دهد و به بسط دانش موجود همت می‌گمارد، این معاونت انگیزه‌ها و جهت‌‌گیری‌ها را اصلاح کرده است.
خالق‌پور وظیفه معاونت فرهنگی- تربیتی را اصلاح انگیزه برشمرد و خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی- تربیتی، بصیرت در علم را به مخاطبانش تقدیم می‌دارد و حکمت می‌دهد.
وی، با تأکید بر این که بی‌شک، حکمت بالاتر از علم است، ادامه داد: علم می‌تواند حجاب اکبر شود، ولی حکمت همیشه راه‌نماست. کسی که حکیم می‌شود، اگر به حَسب ظاهر عالم هم نباشد، در حقیقت عالم است.
خالق‌پور، تولید حکمت را از کارهای معاونت فرهنگی- تربیتی دانست و تصریح کرد: مهم‌ترین کار معاونت فرهنگی- تربیتی این است که دست طلاب را بگیرد تا بدانند چه کارهایی باید انجام دهند. این معاونت باید در زندگی طلاب چراغ روشن کند.
جانشین رئیس المصطفی با تأکید بر این که معلومات در حیطه کارهای معاونت فرهنگی- تربیتی، فرع است، گفت: اولویت اول این معاونت این است که به گونه‌ای برنامه‌ریزی نماید که طلاب از همراهی با قرآن لذت ببرند و برای نمونه، اگر روزی قرآن نخوانند، ناراحت باشند. مباحثی همچون تفسیر قرآن، اولویت دوم است.
وی با بیان این که طلاب باید بفهمند که کجا باید زانو بزنند، ابراز کرد: اگر خروجی المصطفی این باشد که تربیت‌یافتگان آن، دلداده قرآن، نهج‌البلاغه و... باشند، وظیفه‌ خود را انجام داده‌ایم. معاونت فرهنگی- تربیتی باید برای متون دینی دلداده بسازد و فضایل اخلاقی را در طلاب، خانواده‌هایشان و در مجموع، المصطفائیان بپروراند.
انتهای پیام

captcha