تبیین شیوه‌های رشد حرفه‌ای و الگوهای اخلاقی پلیس
کد خبر: 3819254
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۳

تبیین شیوه‌های رشد حرفه‌ای و الگوهای اخلاقی پلیس

کانون خبرنگاران نبأ ــ معاون تربیت و آموزش فرماندهی انتظامی استان در جمع فرماندهان، مسئولان و کارکنان انتظامی استان به تشریح شیوه‌های رشد حرفه‌ای و تبیین الگوهای اخلاقی پلیس در جامعه پرداخت.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ سرهنگ علیرضا باقری روز گذشته، 23 خرداد در جمع فرماندهان، مسئولان و کارکنان انتظامی استان مازندران در حسینیه آیت‌الله خامنه‌ای ستاد انتظامی استان در ساری با اشاره به ارزش و جایگاه کرامت انسانی در نزد پروردگار، گفت: خداوند منان، خالق همه عالم، جماد و نبات، اجرام کرات آسمانی است و تمام مخلوقات عالم را در شش روز آفرید و به واسطه این خلقت عظیم از خود تشکر نکرد اما وقتی انسان را آفرید به خودش تبریک گفت.

وی تصریح کرد: قرآن نسبت به انسان دو دیدگاه دارد، یکی اینکه انسان دارای فطرت و سرشتی پاک، سیرت و صورتی زیبا، بینش و بصیرت است که موجب می شود، انسان از آسمان، زمین و فرشتگان برتر باشد و سیر صعودی را طی کند.

معاون تربیت و آموزش فرماندهی انتظامی مازندران، خاطرنشان کرد: دیدگاه دوم اینکه انسان سرکش و اهل فجور و گناه و اهل دشمنی است.

سرهنگ باقری در تشریح تفاوت بین اخلاق و تربیت، گفت: اخلاق عامل برتری انسان و نوعی قداست و پاکی در آن است اما تربیت نوعی پرورش است که هم انسان و هم حیوان و حتی گیاهان به‌واسطه آن رفتارهایی را در دو بعد مثبت و منفی از خود بروز می‌دهند.

معاون تربیت و آموزش فرماندهی انتظامی مازندران در ادامه به تشریح معیارهای اخلاقی در مکاتب دیگر جهان اشاره کرد و افزود: در برخی مکاتب معیار اخلاق براساس تنازع بقاء است در برخی دیگر براساس تکلیف تعریف می‌شود.

وی معیار اخلاق در اسلام را براساس اعتقادات و باورهای دینی و اسلامی و اعتقاد به توحید، معاد و نبوت دانست و افزود: در این نوع معیار اخلاقی موضوعاتی چون نوع دوستی، وطن پرستی، خواه برای تکلیف و خواه برای انتفاع فردی یا جمعی تفاوتی ندارد.

سرهنگ باقری، یکی دیگر از معیارهای اخلاقی مورد تأکید دین اسلام را مدارا کردن با مردم دانست و افزود: اگر مسئله حق و باطل باشد آن جزء اصول اخلاقی است اما می توان براساس آموزه‌های قرآنی با مردم مدارا کرد که در مقابل سخت‌گیری و اذیت و آزار دیگران است.

معاون تربیت و آموزش فرماندهی انتظامی استان مازندران در ادامه با اشاره به خصوصیات و ویژگی‌های اخلاقی خلبان هوانیروز ارتش شهید «علی اکبر شیرودی» در دفاع مقدس، گفت: خلوص نیت، عمل خالصانه و انجام خدمت بی‌منت یکی از مهمترین نیازهای جامعه بوده که پلیس باید همواره به آن به عنوان یک معیار اخلاقی توجه کند.

سرهنگ باقری در پایان تأکید کرد: باید سرعت و صحت عمل در کارها را برای پلیس و جایگاه آن در بین کارکنان تبیین کرد.

فرهاد زمانی

انتهای پیام

captcha