تمرکز بر چشم انداز مرجعیت علمی باید با قوت بیشتری دنبال شود
کد خبر: 3820965
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۴
رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی؛

تمرکز بر چشم انداز مرجعیت علمی باید با قوت بیشتری دنبال شود

گروه حوزه های علمیه ــــ رئیس جدید پژوهشگاه بین المللی جامعة المصطفی گفت: ارج نهادن به سرمایه های انسانی و تمرکز بر چشم انداز مرجعیت علمی باید با قوت بیشتری از سوی همکاران دنبال شود.

به گزارش ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن رضایی امروز، 30 خردادماه در آیین تکریم از زحمات حجت الاسلام والمسلمین حسین متقی با حضور رؤسا و اعضای هیئت علمی پژوهشکده ها، مدیران و پژوهشگران پژوهشگاه بین المللی المصطفی در سخنانی اظهار کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه پژوهشگاه در المصطفی می بایست علاوه بر صیانت و حفظ دستاوردهای گذشته نسبت به تمرکز چشم انداز مرجعیت علمی آن تلاشی مضاعف صورت گیرد.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه افزود: همکاران باید همانطور که در گذشته عمل کردند در دوره مدیریت جدید با تلاش مضاعف و کیفی تر از همیشه نسبت به فعالیت های علمی،‌ پژوهشی و تحقیقاتی در پژوهشگاه عمل کنند و اگر تحقیق یا پژوهشی انجام می دهند، محل رجوع دیگران باشد.
رئیس جدید پژوهشگاه بین المللی المصطفی بیان کرد: نگاه ویژه به نیازها و اولویت ها از دیگر نکات مهمی است که باید دوره جدید مورد توجه همکاران قرار گیرد چرا که وضع موجود و مشکلات بودجه ای که امروز بخش های مختلف المصطفی را در بر گرفته است، می طلبد که مدیران و پژوهشگران در فضای حوزه دانشی که مورد نیاز المصطفی و جامعه بین الملل است گام بردارند.
رضایی در ابتدای سخنان خود با اشاره به آیه 6 سوره مبارکه انشقاق «يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ إِنَّكَ كَادِحٌ إِلَىٰ رَبِّكَ كَدْحًا فَمُلَاقِيهِ » گفت: خداوند تبارک و تعالی در این آیه خطاب به انسان می فرمایند؛ «ای انسان! یقیناً تو با کوشش و تلاشی سخت به سوی پروردگارت در حرکتی ، پس او را [ در حالی که مقام فرمانروایی مطلق و حکومت بر همه چیز ویژه اوست و هیچ حکومتی در برابرش وجود ندارد ] دیدار می کنی»، کلمه «کَدح» هم به معناى تلاش و کوشش آمده و هم به معناى آسیب وارد کردن، یعنى انسان به سوى پروردگارش پیش مى ‏رود ولى رفتنى همراه با رنج و تعب که گویا به خود آسیب و خدشه وارد مى‏ کند.
وی اظهار کرد: انسان در حال سفر و عبور است، مسئولیت ها می آیند و می روند،‌ معلوم نیست هر کسی چه سرنوشتی دارد و لذا اگر به این مسافر بودن توجه شود که باقی نیست، انسان بیشتر از فرصت ها استفاده کرده و قدر لحظات عمر خود را می داند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به روایتی از نبی مکرم اسلام(ص) اذعان کرد: «اِنَّ لِرَبِّکُمْ فِی أَیّامِ دَهْرِکُمْ نَفَحاتٌ أَلا فَتَعَرّضُوا لَها، همانا در طول عمر شما، نسیم های الهی وزیدن می گیرد، پس بیدار باشید و خود را در معرض این نسیم ها قرار دهید.»، حال برای این که مورد اقبال خداوند باشیم، باید علاوه بر عمل به دستورات شرع که فقها بیان می کنند و نیز عمل به مستحبّات که جبران کننده واجبات است، خود را در معرض نسیم های الهی قرار دهیم. چرا که مولانا این روایت حضرت رسول(ص) را اینگونه به شعر در آورده است؛
گفت پیغمبر که: نَفحَت های حق / اندرین ایام می آرد سَبَق
گوش و هُش دارید این اوقات را / در ربایید این چنین نفحات را
نفَحه آمد مر شما را دید و رفت / هر که را می خواست جان بخشید و رفت ...
انتهای پیام 

captcha