زندگی بدون باور توحیدی جهنم است
کد خبر: 3822014
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
ادیب و کارشناس فرهنگی:

زندگی بدون باور توحیدی جهنم است

کانون خبرنگاران نبأ ــ حمیدرضا اکبری، ادیب و فعال فرهنگی اهل خوزستان گفت: نگرش توحیدی، زندگی را گلستان، با هدف و شیرین می‌کند و در مقابل طبق فرمایش قرآن «وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا...» زندگی بدون باور توحیدی جهنم، تلخ و کشنده است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ نشست اهمیت قرآن در سبک زندگی در نشست اعضا یاران همت خوزستان روز گذشته، دوم تیرماه برگزار شد.

حمیدرضا اکبری، ادیب و فعال فرهنگی اهل خوزستان طی سخنانی در این جلسه بیان کرد: قرآن مجید به عنوان کتاب آسمانی و معجزه جاوید پیامبر اسلام(ص)، کتاب هدایت بشر به سر منزل مقصود است.

وی همچنین به خلاصه‌ای از رهنمودهای قرآن برای زندگی بهتر بشر اشاره کرده و نقش انکار‌ناپذیر آن را در زندگی فردی، اجتماعی و حتی بین‌المللی بشر مورد بررسی قرار داد.
این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: کلیات برنامه‌های زندگی بشر است که اگر خوب از این کتاب شریف و برنامه‌های آن در زندگی خود استفاده کنیم، قطعاً محیطی سرشار از صفا و صمیمیت خواهیم داشت؛ هم سعادت دنیوی را کسب خواهیم کرد و هم به سعادت اخروی که هدف نهایی همه ماست، خواهیم رسید.

وی نگرش توحیدی زندگی را گلستان و با هدف و شیرین دانست و گفت: زندگی بدون باور توحیدی جهنم، تلخ و کشنده است «وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى: و هر كس از ياد من دل بگرداند در حقيقت زندگى تنگ [و سختى] خواهد داشت و روز رستاخيز او را نابينا محشور مى‌‌كنيم»(طه/124). قرآن بهترین قانون برای اداره اجتماع را ارائه داده و انسان‌ها را موظف به پذیرش ولایت و سرپرستی صالح‌ترین انسان‌ها کرده و از پذیرش قانون غیر خدایی و والیان ناصالح منع کرده است. «وَلَا تَشْتَرُوا بِآيَاتِي ثَمَنًا قَلِيلًا وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ: و آيات مرا به بهاى ناچيزى مفروشيد و كسانى كه به موجب آنچه خدا نازل كرده داورى نكرده‏‌اند، آنان خود كافرانند»(مائده/44)، «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ: ولى شما تنها خدا و پيامبر اوست و كسانى كه ايمان آورده‏‌اند همان كسانى كه نماز برپا مى‌دارند و در حال ركوع زكات مى‏‌دهند (55/مائده)».

این شاعر و ادیب گفت: قرآن زن و مرد مؤمن را ولی و متعهد نسبت به هم معرفی کرده و وظیفه همگانی امر به معروف و نهی از منکر را بر دوش همه گذارده است که با انجام صحیح و فراگیر این وظیفه تمام فسادها از جامعه ریشه‌کن شده و خوبی‌ها همه‌جا را فرا خواهد گرفت؛ «وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ: و مردان و زنان با ايمان دوستان يكديگرند كه به كارهاى پسنديده وا مى‌دارند و از كارهاى ناپسند باز مى‌دارند و نماز را بر پا مى‌كنند و زكات مى‏‌دهند»(71/توبه).
حمیدرضا اکبری در پایان با بیان اینکه مهمترین نقشی که قرآن توانسته با آن عظمتش در زندگی ما داشته باشد، ایجاد صبر در برابر سختی‌ها و مشکلاتی است که روزمره با آن مواجه می‌شویم، گفت: چه بسیار موانعی که با حضور قرآن از سر راه برداشته شده‌اند. اگر علی(ع) ۲۵ سال سکوت کرد در حالی که ولایت حق مسلّم او بود، تنها به‌خاطر کلام خدا بود که می‌فرماید: «فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلَا يَسْتَخِفَّنَّكَ الَّذِينَ لَا يُوقِنُونَ: پس صبر كن كه وعده خدا حق است و زنهار تا كسانى كه يقين ندارند تو را به سبك‌سرى واندارند»(60/روم).

فاطمه بغدادی

انتهای پیام

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۸/۰۴/۰۳ - ۱۶:۲۵
0
0
عالی استاد
captcha