صفحه اصلی | تماس با ايکنا در باره ايکنا| صفحه اصلی ايکنا
جستجو: جمعه 12 شهريور 1389 13:09:23     GMT 08:39     تعداد کل خبرها: 13

 
نظرسنجی
نام:

پست الکترونيک:

نظر شما در باره اين خبر:


 
 
امتياز به خبر
امتياز شما به اين خبر:
١  ٢  ۳  ٤  ٥
ارسال به دوستان نسخه چاپی خبر
چهارشنبه 02 دي 1388 14:46:05             شماره‌ خبر :514156
نماينده ولی‌فقيه در آذربايجان‌شرقی:

مسئولان در برگزاری مراسم عزاداری‌های امام حسين(ع) به‌طورصحيح تلاش كنند

گروه سياسی و اجتماعی: تمام مسئولان در راستای قرار گرفتن عزاداری‌های امام حسين(ع) در مسير صحيح نهايت تلاش خود را به‌كار گيرند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه آذربايجان‌شرقی، آيت‌الله «محسن مجتهد شبستری»، نماينده ولی‌فقيه در آذربايجان‌شرقی و امام جمعه تبريز امروز دوم دی‌ماه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان گفت: در عين حالی كه بايد نسبت به گسترش عزادرای سالار شهيدان همت گماشت، بايد در راستای حذف پيرايه‌های آن نيز گام برداشت.

وی با تأكيد بر سنت‌های اصيل عزاداری در ماه محرم گفت: خرافه‌زدايی از پيرايه‌های عزاداری بايد هنرمندانه و آگاهانه صورت گيرد تا موجب آثار سوء‌ جبران‌ناپذير نشود.

امام جمعه تبريز در ادامه با اشاره به منويات مقام معظم رهبری در خرافه‌زدايی از برخی پيرايه‌های عزاداری حضرت امام حسين(ع) تصريح كرد: بايد تمام مسئولان در راستای قرار گرفتن عزاداری‌های امام حسين در مسير صحيح نهايت تلاش خود را به‌كار گيرند، از اين رو مقابله با خرافه‌های عزاداری امام حسين(‌ع) كافی نيست و بايد در برابر پيرايه‌ها حساس بود و تذكر داد.

 نماينده ولی‌فقيه در آذربايجان‌شرقی:
مداحان و خادمان اهل‌بيت عصمت و طهارت در سرودن اشعار مذهبی و عاشورايی بايد به محتوا و پيام شعر بيشتر توجه كنند، سروده‌های مداحان و خادمان اباعبدالله (ع) بايد در شأن و منزلت امام حسين (ع) بوده و پرمحتوا و آموزنده باشد

آيت‌الله مجتهد شبستری عزاداری امام حسين(ع) را سرمايه‌ای برای ايرانيان دانست و گفت: يكی از اصيل‌ترين مصاديق فرهنگ عمومی شيعيان و به‌ويژه مردم آذربايجان عزاداری امام حسين(ع) است، امروز جوانان به دنبال شناخت بيشتر اهداف امام حسين(ع) از قيام كربلا بوده و مداحان و نوحه‌خوانان بايد اين موارد را بيشتر در اشعار خود به كار ببرند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصريح كرد: مداحان و خادمان اهل‌بيت عصمت و طهارت در سرودن اشعار مذهبی و عاشورايی بايد به‌محتوا و پيام شعر بيشتر توجه كنند، سروده‌های مداحان و خادمان اباعبدالله(ع) بايد در شأن و منزلت امام حسين(ع) بوده و پرمحتوا و آموزنده باشد.

امام جمعه تبريز ادامه داد: جلوگيری از انحرافات و خرافات در عزاداری‌های اهل بيت(ع) از فوايد اشعار مستند و پرمحتواست.

عنوان‌های خبری
نمايندگی‌ها
منطقه آزاد ارس
دسترسی موضوعی به اخبار
شعب داخلي
خوزستان
سیستان و بلو‌چستان
خراسان رضوی
مرکزی
قم
لرستان
خراسان جنوبی
اصفهان
آذربایجان غربی
زنجان
اردبیل
کردستان
فارس
یزد
سمنان
همدان
کرمانشاه
کرمان
مازندران
آذربایجان شرقی
شعب  خارجی
منطقه بالکان
جمهوری آذربایجان
ترکیه
افغانستان
لبنان
سوریه
قرقیزستان
اردن
جنوب شرق آسیا
تانزانیا
شعب سازمانی
موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث
کانون های تخصصی قرآنی
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
موسسات قرآنی مردم‌نهاد
حوزه های علمیه
خدمات
جستجوی پيشرفته
پيوندها
پيشنهاد سوژه
ارسال خبر
تفسیرقرآن مقام معظم رهبری
قرآن در آيينه مطبوعات
سيری در حقایق وحی
ثبت نام خبرنگاران افتخاری
ثبت نام خبرنگاران افتخاری
متن كامل كلام الله مجيد
نوای قرآن
E-Mail: info@iqna.ir
2003 - 2006 Iranian Quran News Agency.