وفاق ملی؛ از الزامات پیشرفت و توسعه
کد خبر: 3586157
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۹
طیبی مطرح کرد:

وفاق ملی؛ از الزامات پیشرفت و توسعه

گروه اقتصاد: رئیس جهاددانشگاهی کشور با بیان این‌که باید با تعیین اولویت‌های پیشرفت صنعتی و اقتصادی کشور در راستای توسعه گام برداریم، تاکید کرد: زمانی پیشرفت در کشور حاصل می‌شود که وفاق ملی ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان،حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی کشور امروز پنج‌شنبه، دهم فروردین ماه در مراسم آغاز رسمی عملیات احداث گلخانه شش هکتاری جهاد دانشگاهی در شهرستان کوهدشت، گفت: جهاد دانشگاهی لرستان یکی‌از واحدهای فعال ما در حوزه‌های مختلف است که امروز پروژه عملیات احداث گلخانه به‌همت این واحد در شهرستان کوهدشت شروع می‌شود.
وی اضافه کرد: هدف از احداث این گلخانه تجاری‌سازی محصولات گلخانه‌ای و کار روی بذر هیبریدی در شهرستان کوهدشت است.
طیبی در ادامه خاطرنشان کرد: در دنیای امروز رقابت بر سر اقتصاد دانش‌بنیان است و کشوری که از این مهم غفلت کند، از توسعه علمی و فعالانه در حوزه‌های اقتصادی جا خواهد ماند و واردکننده می‌شود.
وی اضافه کرد: کشور ما به لحاظ منابع توانمندی‌های بسیار قوی دارد. جهاد دانشگاهی همواره سعی داشته با تبدیل علم به فناوری و محصول اقدامات خوبی را انجام دهد.
طیبی با اشاره به این که گلخانه شش هکتاری شهرستان کوهدشت می‌تواند یک کار نمونه باشد، ادامه داد: بذر هیبریدی در این گلخانه علاوه‌بر این‌که یک کار اقتصادی محسوب می‌شوند، کار علمی نیز به‌شمار می‌آیند.
رئیس جهاد دانشگاهی با بیان این‌که باید با تعیین اولویت‌های پیشرفت صنعتی و اقتصادی کشور در راستای توسعه گام برداریم، خاطرنشان کرد: پیشرفت حاصل برنامه هماهنگ همه نهادها بوده و معنای برنامه‌ریزی در جامعه نیز همین است. زمانی پیشرفت در کشور حاصل می‌شود که وفاق ملی ایجاد شود.
طیبی با اشاره به اهمیت احداث گلخانه شش هکتاری در شهرستان کوهدشت، اضافه کرد: توقع داریم مدیریت ارشد استان، تیم جهاد دانشگاهی واحد لرستان را در این خصوص یاری رسانند تا بتوانیم کاری نمونه را به سرانجام برسانیم.
وی در ادامه با اشاره به توسعه مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه‌های علمی  ـ کاربردی کشور تصریح کرد: یکی‌از مشکلات کشور در حوزه آموزش عالی عدم آمایش درست است.
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: ‌برنامه ما این است  که بر اساس نیاز کشور و استان‌ها مقاطع تحصیلات تکمیلی را در مراکز و واحدهای علمی کاربردی جهاد دانشگاهی توسعه دهیم و هر جا که لازم بوده این کار را انجام داده‌ایم.
وی یادآور شد: تلاش ما این است که دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا در واحدها و مراکز علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی در تعامل با حوزه پژوهش باشد تا دانشجویان بتوانند با انجام فعالیت‌های پژوهشی تجربه و مهارت کسب کنند.
طیبی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز  با توجه به آمایش استان لرستان متناسب با ظرفیت و  نیازهای استان در مرکز علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی واحد لرستان رشته‌هایی را در مقاطع تحصیلات تکمیلی راه‌اندازی می‌کنیم.
captcha