حوزه علمیه آستارا سرمایه فرهنگی کشور است
کد خبر: 3631718
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
فرماندار آستارا:

حوزه علمیه آستارا سرمایه فرهنگی کشور است

گروه اجتماعی: رنجکش حوزه علمیه شهرستان آستارا را سرمایه فرهنگی و مرزبان فرهنگ دینی و مذهبی کشور دانست و تصریح کرد: تعلیم و تربیت طلبه ها در راستای تولید سرمایه های اجتماعی کشور است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، یونس رنجکش، فرماندار شهرستان آستارا روز گذشته، 26 مرداد در بازدید از حوزه علمیه شهرستان مرزی بندر آستارا، اظهار کرد: هر میزان حوزه علمیه آستارا پویاتر باشد بیشتر می توانیم از ظرفیت فرهنگی این مجموعه برای توسعه فرهنگی دینی و مذهبی در جامعه بهره مند شویم.

وی اضافه کرد: همه باید کمک کنیم تا این حوزه بدون دغدغه در مسیر اهداف مورد نظر فعالیت کند تا بتوانیم از توان فرهنگی آن برای صیانت از حریم فرهنگ دینی جامعه بهره‌مند شویم.

این مقام مسئول یادآور شد: با توجه به تاکیداتی که استاندار و نماینده ولی فقیه در استان گیلان برای برنامه ریزی در راستای حمایت از حوزه علمیه آستارا به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی شهرستان و استان در جغرافیای مرزی کشور داشته اند تلاش می شود تا مشکلات آن بررسی و برطرف شود.

فرماندار آستارا حوزه علمیه این شهرستان را سرمایه فرهنگی و مرزبان فرهنگ دینی و مذهبی کشور دانست و تصریح کرد: تعلیم و تربیت طلبه ها و برنامه ریزی برای اعتلای فرهنگی دینی از جمله وظایفی است که حوزه علمیه آستارا در این شهرستان برعهده دارد که این اقدام بسیار ارزشمند و در راستای تولید سرمایههای اجتماعی کشور است.

وی در این دیدار ضمن گفتگو با امام جمعه آستارا، رئیس حوزه علمیه و اساتید حوزه شهرستان، از بخش‌های مختلف حوزه علمیه آستارا بازدید و دستوراتی نسبت به رفع برخی از مشکلات این مجموعه صادر کرد.

حجتالاسلام والمسلمین کاظم حافظ نیا، امام جمعه آستارا نیز، ضمن تشکر از فرماندار جهت بازدید از حوزه علمیه آستارا خواستار مساعدت های لازم برای رفع مشکلات این مجموعه فرهنگی شد.

حجتالاسلام والمسلمین صالحی، مدیر حوزه علمیه آستارا نیز در ادامه، ضمن تشکر از فرماندار آستارا برای حضور در این مکان فرهنگی به ارائه تاریخچه شکل گیری این حوزه علمیه پرداخت و گفت: این حوزه از سال 1368 به صورت غیر رسمی در یکی از مساجد شهر تاسیس و ساختمان فعلی آن در سال 1373 بنا شد.

وی ادامه داد: تا پیش از سال 1385 حوزه علمیه آستارا مجوز رسمی برای فعالیت نداشت که در این سال به مدد امام جمعه وقت این مهم اتفاق افتاد و این حوزه مجوز رسمی فعالیت از قم دریافت کرد.

این کارشناس دینی تصریح کرد: اگرچه تاکنون بیشتر طلاب ما غیر بومی بودند اما هم اکنون حدود 70 درصد طلبه ها بومی هستند و دو بار نیز در تاریخ این حوزه علمیه عمامه گذاری صورت پذیرفته است.

captcha