جمع‌آوری 300 بانوی متکدی در قم از ابتدای سال جاری
کد خبر: 3665404
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹

جمع‌آوری 300 بانوی متکدی در قم از ابتدای سال جاری

گروه اجتماعی: مدیرکل بهزیستی استان قم گفت: یکی از آسیب‌های اجتماعی جدی، تکدی‌گری است که در این راستا از ابتدای سال جاری با تلاش‌های انجام شده 300 بانوی متکدی در قم جمع‌آوری شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، رضا سلیقه شامگاه دوشنبه 29 آبان در شانزدهمین جلسه علنی و رسمی شورای اسلامی شهر قم که بدون حضور شهردار برگزار شد، عنوان کرد: یکی از آسیب های اجتماعی جدی، تکدی‌گری است که در این راستا از ابتدای سال جاری با تلاش های انجام شده 300 بانوی متکدی در قم جمع آوری شده است.
مدیرکل بهزیستی استان قم افزود: کاهش آمار تکدی گری به فرهنگ سازی و انجام کارهای ریشه ای نیاز دارد به ویژه اینکه بسیاری از متکدیان مشکلات مالی ندارند و حتی فردی متکدی با مبلغ ۹ میلیون تومان پول نقد دستگیر شد.
وی تصریح کرد: مردم باید بدانند در کمک های مالی، نیازمندان واقعی را در نظر بگیرند در این زمینه باید آگاهی لازم را برای حل معضل تکدی گری و کاهش آمار متکدیان ارائه داد.
سلیقه کودکان خیابانی را معضلی دیگر برشمرد و خاطرنشان کرد: در استان قم سالیانه نزدیک به 300 کودک خیابانی در سطح شهر جمع‌آوری و ساماندهی می‌شود.
وی اظهار کرد: 80 درصد از کودکان خیابانی، کودک کار هستند در این ارتباط هماهنگی‌های لازم با آموزش و پرورش برای آموزش آنها انجام شده است اما نیاز به حمایت های خانواده ها در کاهش بحران داریم.
مدیرکل بهزیستی استان قم بیان کرد: امروز سازمان بهزیستی یک سازمان فرهنگی، اجتماعی و حمایتی است در حال حاضر بیش از ۱۵۰ فعالیت برای سازمان در جهت اقدامات پیشگیرانه و توانبخشی تعریف شده است.
وی عنوان کرد: در مجموع بیش از 100 هزار نفر به صورت غیر مستقیم از خدمات این سازمان استفاده می‌کنند و به طور مستقیم نیز هزاران نفر از این خدمات بهره مند هستند.
سلیقه گفت: از معضلات جدی فقر فرهنگی و اجتماعی است سازمان بهزیستی بر آن است با برنامه ریزی های لازم آسیب های اجتماعی را رفع کند.
وی اظهار کرد: ارتقای آگاهی از فعالیت اورژانس‌های اجتماعی می تواند تا حدی در کاهش آسیب ها موثر باشد، در این خصوص به طور میانگین سالانه بیش از 3 هزار تماس در حوزه اجتماعی انجام می گیرد.
مدیرکل بهزیستی استان قم یادآوری کرد: همچنین در زمینه مشاوره‌های طلاق نیز در حدود 3 هزار و 500 مورد پرونده به سازمان بهزیستی ارجاع داده شد که در نهایت با مشاوره های کارشناسی 30 درصد به زندگی عادی خود بازگشتند.
وی آموزش مهارت های زندگی به زوجین را راهکاری در زمینه جلوگیری از طلاق برشمرد و ادامه داد: در طول سال در حدود 11 هزار ازدواج در استان قم انجام می‌شود که 30 درصد از آن ها توسط بهزیستی آموزش‌های لازم را سپری می کنند.
 سلیقه در رابطه با معلولان یادآور شد: در استان قم 4 هزار معلول اعصاب و روان، 5 هزار معلول ذهنی و 400 نفر دارای مشکل نخاعی هستند که خدمات مختلفی را دریافت می کنند.
captcha