استارت تاپ‌های مردم نهاد در حوزه فرهنگ تقویت شود
کد خبر: 3679184
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴

استارت تاپ‌های مردم نهاد در حوزه فرهنگ تقویت شود

گروه فرهنگی: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم تقویت استارت تاپ‌های مردم نهاد در حوزه فرهنگ و هنر، گفت: امروزه جریان‌های استارت آپ ها و مردمی حوزه فرهنگ و هنر به عنوان یک مقوله جدی در تولید و اشتغال مطرح است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پنجشنبه 14 دی ماه در جلسه شورای اداری استان آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: استان آذربایجان‌شرقی را با مولفه‌های مختلف می‌توان تعریف کرد و ساعت‌ها، روزها و سال‌ها در وصف این منطقه سخن گفت چرا که این استان منطقه‌ای است که حفاظت تاریخی از ایران داشته است.

وی با بیان اینکه مرزهای ایران زمین از آغاز تاکنون مدیون این منطقه بوده و ایران امن بوده است چون آذربایجان را سپر خود داشته، ابراز کرد: آذربایجان حافظ مرزهای عقیدتی ایران هم بوده و تشیع ایران با حفاظت آذربایجان ماندگاری یافت.

صالحی تصریح کرد: این منطقه و نقطه ایران زمین از آنجا که چهارراه و منزلگاه ارتباطی ایران بود، دریچه ورود تازه‌ها به ایران به‌شمار می‌رفت و ذائقه ایران از این مسیر با طعم‌ها و فکرها و روش‌های تازه آشنا می‌شد و اولین‌هایی که از اینجا شروع شد و تمام ایران را فرا گرفت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: آذربایجان همواره سر ایران بوده و در مقاطع حساسی که ایران نیاز به رادمردان داشت آذربایجان بود که به کمک ایران زمین شتافت، ایران مدیون آذربایجان است و این ادعای گزافی نیست.

وی یادآور شد: امروز ویژگی‌های شخصیتی این دیار موجب شده تا مردم آذربایجان در همه جای ایران حضور داشته باشند و در واقع آذربایجان مثل خونی در رگ همه ایران جریان پیدا کرده است.

وی ادامه داد: هم در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی و هم در حوزه‌های دینی و فرهنگی موقعیت مرزی این استان کمک می‌کند بخشی از دریچه گشوده ما به جهان باشد، آذربایجان با میراث فرهنگی و مفاخر خود یک قطب ایران‌نما است و توسعه و نمایش فرهنگی ایران را در آذربایجان می‌توان دید و به نمایش گذاشت.

صالحی متذکر شد: تبریز 2018 فرصت مغتنمی است که این وجه پردامنه آذربایجان نشان داده شود و هم از این طریق ایران خود را بشناساند، امیدواریم در این فرصت زمینه‌های گسترده‌تری برای این منطقه پرافتخار فراهم آید.

وی با بیان اینکه آذربایجان هم در گذشته تاریخ و هم در حال و آینده ایران نقشی اساسی در بقا، رشد و توسعه دارد، تصریح کرد: جایگاه آذربایجان ایجاب می‌کند ما مزیت توسعه استان  را حوزه فرهنگی و تاریخی بدانیم و تبریز 2018 فرصتی است که این موضوع در سند توسعه استان جدی‌تر دیده شود.

صالحی، تصریح کرد: یکی از مزیت‌های اساسی تبریز و آذربایجان‌شرقی حوزه هویت تاریخی و معاصر فرهنگی و مفاخری این منطقه است و بحث گردشگری به‌عنوان یک فرصت توسعه می‌تواند جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد، با این نگاه اگر موافق باشیم طبیعتاً در مبادلات و تبادلاتی که حوزه فرهنگی ما با فرهنگ‌های استانی دارد نقطه‌های تعامل روشن‌تری پدید می‌آید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم تقویت استارت تاپهای مردم نهاد در حوزه فرهنگ و هنر، خاطرنشان کرد: امروزه جریانهای استارت آپها و مردمی حوزه فرهنگ و هنر به عنوان یک مقوله جدی در تولید و اشتغال مطرح است؛ آذربایجانشرقی نیز در حوزه فرهنگ و هنر از استارت آپهای خلاق قابل توجه برخوردار است.
 
وی اظهار کرد: کسانی که ایدههای خلاقانه در زمینههای فرهنگ و هنر دارند؛ باید مورد حمایت قرار گیرد تا خلاقیت آنها بتواند در خدمت توسعه استانی و توسعه ملی باشد. هر استانی با توجه به مزیت‌ها و فرصت‌هایی که دارد باید به قطب فرهنگی و هنری تبدیل شود؛ تا بتوانیم از موازی کاری و بی توجهی به زیرساخت های فرهنگی و هنری فاصله بگیریم.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به لزوم فعال سازی و حمایت از موقوفات فرهنگی و هنری، متذکر شد: وقف همواره پشتوانه تاریخی جامعه ایرانی در حوزه خیرات است؛ پویش های وقف در حوزه های فرهنگی و هنری هر استان حائز اهمیت است.
captcha