ابلاغ دستوالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی
کد خبر: 3692412
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱

ابلاغ دستوالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی

گروه سلامت: دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۹۷-۹۶ از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از صدور دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۹۶-۹۷ به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.
 
وی تصریح کرد: براساس دستورالعمل ابلاغی، برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی امسال از 15 اسفندماه، آغاز و تا پایان روز 15 فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد.

غلامی گفت: براساس این برنامه، تمامی کارشناسان مهندسی بهداشت محیط شاغل در معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز بهداشت شهرستان‌ها و بازرسان مهندسی بهداشت محیط مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی در سراسر کشور در قالب تیم‌های بازرسی و نظارتی از ساعت ۸ تا 20 در طول یک‌ ماه در روز‌های تعطیل و غیر تعطیل فعال هستند.
 
وی افزود: در بعضی از مناطق کشور از جمله خراسان رضوی، قم، شیراز، استان‌های ساحلی شمالی و جنوبی و استان‌های مسافر پذیر دیگر، کارشناسان بهداشت بصورت سه شیفته از ساعت هشت تا 14 و از 14 تا 20 و از 20 تا 22 فعال هستند.

غلامی ادامه داد: در ستاد تمامی معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و ستاد مراکز بهداشت شهرستان‌ها یک نفر به‌عنوان کشیک از ساعت ۸ تا 20 جهت هماهنگی و جوابگویی مراجعه کنندگان مستقر بوده و یک نفر نیز از ساعت 20 تا ۸ صبح فردا بعنوان آنکال نیز برنامه ریزی شده است.
 
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار اظهار کرد: در این برنامه علاوه بر بازرسی‌های بهداشت محیطی که بصورت تخصصی توسط اکیپ‌های بازرسی انجام می‌شود، بازرسی‌های مشترک نیز با سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان دامپزشکی، اداره اماکن نیروی انتظامی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مراجع قضایی و ستاد نوروزی استان‌ها و شهرستان‌ها نیز برنامه‌ریزی انجام می‌شود. در برنامه سلامت نوروزی کنترل و بازرسی ویژه از رستوران‌ها و اماکن بین راهی با اولویت کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت فردی و آب آشامیدنی نیز انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین استفاده بهینه از تجهیزات پرتابل بازرسی در تمامی بازرسی‌های بهداشتی توسط همکاران بازرس در طول برنامه به عمل می‌آید. سامانه تلفنی ۱۹۰ آمادگی پاسخگویی به هموطنان در طول برنامه را دارد و هموطنان هر گونه شکایت مرتبط با رعایت نکردن بهداشت فردی و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و یا تاریخ گذشته، عدم رعایت بهداشت و نظافت واحد‌های ارائه دهنده خدمات و عدم رعایت بهداشت و نظافت در سرویس‌های بهداشتی عمومی و نمازخانه‌ها بویژه در مسیر راه‌های ارتباطی شهر‌ها و پمب بنزین‌ها و ترمینال‌های مسافربری زمینی و ریلی و هوایی را به این سامانه اعلام کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام/
captcha