ویژگی‌های مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) و کم لطفی شبکه قرآن
کد خبر: 3693846
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۹
قره‌شیخلو بیان کرد:

ویژگی‌های مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) و کم لطفی شبکه قرآن

گروه مسابقات: رئیس سازمان دارالقرآن الکریم پخش نشدن مسابقات قرآن دارالقرآن امام علی(ع) از سیمای قرآن را کم لطفی نسبت به این مسابقات عنوان کرد و در ادامه به بیان برخی ویژگی های این مسابقات پرداخت.

ویژگی‌های مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) / انتقاد از شبکه قرآنمهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، در گفت وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن دارالقرآن امام علی(ع) در منزل علامه طباطبایی، گفت: مکان برگزاری اختتامیه این مسابقات به تنهایی یکی از ویژگی های آن است، چرا که تمام اجزاء این مکان به نور قرآن مزین است. اینکه در فضایی که تفسیر ارزشمند المیزان در آنجا نگارش یافته است مسابقات قرآن برگزار می شود، به تنهایی بسیار ارزشمند است.
وی در ادامه با اشاره به نیاز فعالیت های قرآنی کشور به مساعدت و مشارکت بخش مردمی به حمایت های دارالقرآن امام علی(ع) و مسئول این دارالقرآن به فعالیت های قرآنی کشور اشاره کرد و افزود: مقصود از این مردم تمامی مردم کشورمان و هر کسی که توان کمک به این امر دارد، است. افرادی که تمکن مالی دارند می توانند در این حوزه حمایت ویژه داشته باشند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در ادامه به ویژگی های مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) اشاره و تصریح کرد: این مسابقات ویژگی هایی دارد که شاید برخی مسابقات دیگر چنین ویژگی ای نداشته باشند. از جمله این ویژگی ها حدنصاب و اهدای جایزه به تقریباً تمامی شرکت کنندگان است، در صورتی که در مسابقات دیگر وضعیت به این شکل نیست.
قره شیخلو بیان کرد: همین باعث شده است تا فضای رقابتی سالمی بین شرکت کنندگان به وجود بیاید. این مسابقات هم از لحاظ کیفی و هم از لحظ کمی در سطح خیلی خوبی برگزار می شود. حال که این دارالقرآن بدون یک ریال کمک از منابع دولتی این حجم از فعالیت های قرآنی را انجام می دهد باید تمامی فعالان این حوزه و این عرصه از چنین فعالیت هایی حمایت داشته باشند تا شاهد فرهنگسازی در این عرصه باشیم.
وی اذعان کرد: با این وجود در حال حاضر نه تنها حمایت نمی شود بلکه برخی مواقع سنگ اندازی هایی هم صورت می گیرد. این با سیاست های کلی نظام مغایر است، همه ما می دانیم که سیاست نظام در حوزه های مختلف این است که کارها را به بخش خصوصی و مردمی بسپاریم. البته حاکمیت نیز به اندازه وسع کمک می کند اما نیاز قرآنی در کشور به حدی بالاست که بودجه های دولتی جوابگو نیست و ناگزیر از دریافت حمایت های مردمی هستیم.
قره شیخلو با تأکید بر اینکه مشارکت های مردمی هستند که می توانند کارهای قرآنی را پایدار کنند، گفت: امیدواریم دارالقرآن های دیگر به این شکل توسعه پیدا کنند تا حضور جدی تری در برنامه های قرآنی داشته باشند. بسیاری از خیرین هستند که شاید نخواهند مستقیم درگیر فعایت ها شوند، این افراد می توانند از طریق دستگاه ها حمایت کنند تا کار قرآنی توسعه پیدا کنند.
قره شیخلو در بخش دیگری از صحبت های خود به فعالیت های دارالقرآن امام علی(ع) در بخش های دیگر غیر از مسابقات اشاره و اظهار کرد: این دارالقرآن در کنار مسابقات قرآن فعالیت های آموزشی دیگری نیز دارد که این فعالیت ها نیاز به تقویت دارد; چرا که هم تخصصی تر است و هم برنامه ریزی مدون تری را می طلبد.
وی در بخش پایانی صحبت های خود در مورد عدم انعکاس این مسابقات از شبکه قرآن و معارف سیما، بیان کرد: اینکه این مسابقات از شبکه قرآن و معارف سیما پوشش داده نشده، کم لطفی است. این قبیل کارها نیاز به حمایت و تقویت دارد و اتفاقاً اگر خوب به آن پرداخته شود ابزاری برای تشویق دیگران به این کار خواهد بود، ما باید از دیگران بخواهیم اگر تمکن دارند به میدان بیایند و کمک کنند.

انتهای پیام

captcha