وجود بیش از دو هزار نقطه به یادماندنی در کردستان
کد خبر: 3699655
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۳

وجود بیش از دو هزار نقطه به یادماندنی در کردستان

گروه سیاسی: مدیرکل آموزش و پرورش کردستان وجود بیش از دو هزار نقطه یادمانی در کردستان را حکایت روشنی از گستردگی میدان رزم و شهادت دانست و گفت: کردستان محل و مشهد شهادت بیش از 22 هزار شهید انصار و مهاجر است.

به گزارش ایکنا از کردستان، رشید قربانی، مدیر آموزش و پرورش کردستان امروز، 22 اسفندماه در اجلاسیه شهدای دانش‌آموز و فرهنگی استان که به مناسبت روز شهید برگزار شد، هدف از این اجلاسیه را تحکیم رابطه شهدا و دانش‌آموزان عنوان و اظهار کرد: شناخت دقیق این رشادت و جانبازی‌ها همان شناخت انقلاب و راه امام است.
وی با بیان اینکه کنگره ملی 5400 شهید کردستان سال آینده در استان برگزار می شود، افزود: اجلاسیه شهدای دانش‌آموز و فرهنگی پیش مقدمه‌ای برای این رویداد مهم است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه کُردستان ۴۱۵ شهید فرهنگی را تقدیم انقلاب و مردم کرده است، بیان کرد: در این راستا هر ساله یادواره 415 شهید دانش ‌آموز و فرهنگی در سطح مدارس استان برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: تاریخ رویدادهای کردستان بدون شک یکی از مهم‌ترین و ماندگارترین دوران تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی است که درس‌های زیادی به مردم کردستان به خصوص به نسل جوان آموخت.
قربانی ادامه داد: مردم شریف کردستان و جوانان با غیرت در شرایطی که سایه شوم گروهک‌های بیگانه پرست در سرتاسر منطقه کردستان گسترده شده بود؛ با قلبی مملو از ایمان به میدان آمدند و سلاح مردانگی و شرافت را برداشتند و همچون کوهی استوار در برابر تهاجم دشمنان اسلام ایستادگی کردند و به دفاع از انقلاب اسلامی و آموزه های آئین رهایی بخش آن پرداختند.
وی وجود بیش از دو هزار نقطه یادمانی در کردستان را حکایت روشنی از گستردگی میدان رزم و شهادت دانست و گفت: کردستان محل و مشهد شهادت بیش از 22 هزار شهید انصار و مهاجر است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه هر کدام از شهیدان در هر لباس و نقشی به مثابه گل‌های یک باغ هستند؛ عنوان کرد: شهدای دانش آموز و معلم از جایگاه علم و دین و درس و مدرسه برخاسته‌اند.
وی عنوان کرد: باید از برکت خون پاک شهدای فرهنگی و دانش‌آموز توسعه و تعمیق باورها انقلابی، هویت دینی و ملی و تحکیم پیوند دانش‌آموزان با این شهدای عزیز فراهم شده و آنان را در برابر تهاجم فرهنگی و پاسداری از دستاوردهای اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آماده کند.
قربانی یادآور شد: قرائت وصیت نامه شهدا، فراخوان مسابقات نقاشی و انشا نویسی به مناسبت این برنامه، برگزاری یادواره شهدای سواد آموزی برای اولین بار در استان، برگزاری مسابقات ورزشی در سطح مدارس، نام گذاری مدارس جدید الاحداث به نام شهدای دانش آموز و فرهنگی، تدوین سرود و گروه های دانش‌آموزی، ساخت سالن همایش اردوگاه شهید سلیمان خاطر به نام شهدای فرهنگی، تجلیل از بانوان فرهنگی ایثارگر و برگزاری مراسم میثاق دانش آموزان و فرهنگیان با شهدا را از دیگر فعالیت‌های این کمیته است.
انتهای پیام

captcha