تمامی نذورات مردمی در توسعه عتبات عالیات به چرخه اقتصاد کشور بازمی‌گردد
کد خبر: 3703937
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰
پلارك:

تمامی نذورات مردمی در توسعه عتبات عالیات به چرخه اقتصاد کشور بازمی‌گردد

گروه اجتماعی ـ رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات كشور بر این نكته تأكید كرد كه تمام نذورات و هدایای مردمی برای بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر ائمه معصومین(ع) به چرخه اقتصادی کشور بازگردانده می‌شود چرا كه ما از كالاها و اجناس ایرانی در این امر مقدس استفاده می‌كنیم.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس، حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات در سال جاری سه پروژه سنگین در اعتاب مقدسه دردست اجرا دارد، گفت: ما هم در گذشته و هم حال و آینده بیانات رهبرمعظم انقلاب رو مدنظر قرار داده‌ایم و تمام نذورات و هدایایی که مردم شریف کشورمان برای بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر ائمه معصومین(ع) به ستاد بازسازی عتبات عالیات اهدا می‌کنند به چرخه اقتصادی کشور بازگردانده و از کالاها و اجناس ایرانی در این امر مقدس استفاده می‌کنیم.

تمام مصالح به كار رفته در صحن حضرت زهرا(س) از اجناس ایرانی است
وی با اشاره به اینکه تمام قسمت زیارتی صحن مطهر حضرت زهرا(س) در جوار حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین امام علی(ع) در نجف اشرف ان‌شاءالله امسال افتتاح می‌شود، ادامه داد: مصالح به‌کار رفته در این پروژه عظیم از اجناس و کالای ایرانی بوده که این کار جز افتخارات ستاد بازسازی عتبات عالیات است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی را به‌صورت یک خط مشی در دستورکار خودمان قرارداده‌ایم، گفت: ما نذورات و هدایای مردم کشورمان درعرصه اقتصاد کشور بازمی‌گردانیم و این ادعا را داریم که با همین نذورات مردمی، سفارش دهنده به یکسری از کارخانجات مختلفی که رو به تعطیلی بوده‌اند مانند کابل‌سازی، فولاد و .... بوده‌ایم که این اقدام باعث شده که این مجموعه‌های دوباره فعالیت اقتصادی خودشان را از سر گرفته و چرخه اقتصادی برای این حوزه‌ها فعال باشد.

فعالیت 3 هزار نیروی ایرانی در پروژه‌های بازسازی عتبات عالیات
وی در ادامه با اشاره به اینکه هم‌اکنون 3 هزار نفر نیروی ایرانی شاغل در پروژه‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات مشغول به کار هستند، ادامه داد: ستاد در طی این سال‌ها تعدادی از هنرهای صنایع دستی مانند آینه‌کاری، مقرنس‌کاری، قلم‌زنی، منبت و خاتم‌کاری احیا کرده و به‌طور مثال هم اکنون نزدیک به 400 نفر معمار سنتی کار مانند معرق کار و کاشی کار در پروژه‌های ستاد مشغول به کار است و توانسته‌ایم در کنار استادکاران بزرگ این هنرهای سنتی، جوانان و علاقه‌مندانی را تربیت کنیم که این هنرها را حفظ و ادامه دهند که این هم یکی از دستاوردهای ستاد بازسازی عتبات عالیات است.
پلارک گفت: طرح لاغرسازی و مقاوم‌سازی ستون‌های اطراف ضریح مطهر امام حسین(ع) با هدف ایجاد فضای آزادتر برای تردد زائران در زیر قبه منور و نیز مسقف‌سازی شبستان‌های شرقی و غربی حرم مطهر امامین جوادین(ع) از دیگر طرح‌هایی است که امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
انتهای پیام

captcha