تشکیل مراجع متناظر حقوق کودک در استان‌ها
کد خبر: 3709398
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴
عباسی خبرداد:

تشکیل مراجع متناظر حقوق کودک در استان‌ها

گروه اجتماعی ـ دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری کشور یکی‌از پدیده‌های رایج در کشور را آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: در راستای کنترل و کاهش این آسیب‌ها مراجع متناظر حقوق کودک را در استان‌ها تشکیل دادیم که مدیریت آن با دفتر امور زنان و خانواده در استانداری‌هاست.

به گزارش ایکنا از لرستان، محمود عباسی، دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری کشور چهارشنبه، پنجم اردیبهشت‌ماه در بازدید از شیرخوارگاه فرشتگان و مراکز نگهداری کودکان سه تا ۱۵ ساله بهزیستی لرستان با بیان این‌که یک سوم جمعیت کشور را کودکان تشکیل می‌دهد، گفت: از اهداف مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک هماهنگی و سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، نظارت پایش موضوع کودکان در سراسر کشور است.
وی یکی‌از پدیده‌های رایج در کشور را آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و ادامه داد: در راستای کنترل و کاهش این آسیب‌ها مراجع متناظر حقوق کودک را در استان‌ها تشکیل دادیم که مدیریت آن با دفتر امور زنان و خانواده در استانداری‌هاست و از این طریق سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی و تصمیماتی که در شورای هماهنگی وزارت دادگستری در این حوزه گرفته می‌شود به استانداری‌ها ابلاغ می‌شود.
عباسی یکی‌از پدیده‌های جدی در لرستان را کودکان خیابانی و کار دانست و گفت: باید با هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌ها و به‌ویژه نهادهای مدنی، سمن‎ها، شهرداری‌ها و مردم تلاش کنیم تا بتوانیم این مهم را ساماندهی و به نتیجه برسانیم.
دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری کشور با تاکید براین‌که وظیفه ما در مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک دنبال کردن مصوبات استانی و تشکیل مراجع متناظر در استان‌هاست، خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی و مراکز تابعه به‌مثابه خاکریز نخست کاهش آسیب‌های اجتماعی هستند اما متاسفانه نگاه غلطی که در جامعه وجود دارد این است که همه مسائل و مشکلات را باید از طریق بخشنامه و با استفاده از مصوبه‌ها حل کرد در حالی‌که مردم خود باید دست به دست هم داده و مسائل را حل کنند تا کودکان بتوانند جایگاه واقعی خود را در جامعه بشناسند.
در ادامه این بازدید لیلا سلاحورزی، مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان عمده‌ترین مشکل در حوزه کودکان را علاوه‌بر تغذیه سالم، سلامت جسمی، کودکان کار و معضل بیکاری دانست و افزود: رابطه مستقیمی بین بیکاری و آسیب‌های اجتماعی وجود دارد و متاسفانه مساله بیکاری عواقبی به‌دنبال دارد که بخش بسیار زیادی از آن در مجموعه آسیب‌های اجتماعی دسته‌بندی می‌شود.

نگهداری 115 کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست در مراکز بهزیستی لرستان

دراین بازدید سلمان کریمیان، معاون امور اجتماعی بهزیستی لرستان با ارائه گزارشی پیرامون مسائل و فعالیت‌های این مراکز در راستای نگهداری و مراقبت از کودکان، گفت: هم‎اکنون 115 کودک در هشت مرکز در استان با رنج سنی صفر تا هجده سال نگهداری می‎شوند.
وی اضافه کرد: همچنین 528 کودک در نزد خانواده‌های سببی و نسبی نگهداری می‌شوند و ماهیانه سه میلیون و 500 هزار ریال به این کودکان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

captcha