به گزارش ایکنا از کردستان، براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کردستان، 60 بازرس بهداشت محیط، برنامه «سلامت رمضان» را در راستای تأمین سلامت اقلام عرضه شده در ماه رمضان به روزه داران رصد و نظارت میکنند.
این برنامه از اول ماه رمضان به مدت یک ماه توسط 30 تیم نظارتی متشکل از 2 بازرس بهداشت محیط در سطح استان کردستان برگزار میشود.
بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از هشت صبح تا 12 شب، طرح بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی بهویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه را اجرا میکنند.
گفتنی است سامانه گویای 190 در اختیار شهروندان کردستانی قرار دارد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی؛ مراتب را از طریق این شماره تلفن به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند
انتهای پیام