تسخیر لانه جاسوسی، موضوع اصلی سریال نفوذ/ مراحل تولید تاکنون چراغ خاموش بوده است
کد خبر: 3724365
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰
محسن علی‌اکبری عنوان کرد:

تسخیر لانه جاسوسی، موضوع اصلی سریال نفوذ/ مراحل تولید تاکنون چراغ خاموش بوده است

گروه هنر ـ تهیه‌کننده سریال «نفوذ» گفت: در این سریال انقلابی که کارگردانی و نویسندگی آن را جواد شمقدری بر عهده دارد به موضوع تسخیر لانه جاسوسی می‌پردازیم.

پنجشنبه فوری/////تسخیر لانه جاسوسی، موضوع اصلی سریال نفوذ/ چراغ خاموش، چهار ماه است مشغول فیلمبرداری هستیم

محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا با بیان این‌که بسیاری از تبلیغات دشمن نشئت گرفته از کم کاری خودمان است، اظهار کرد: هر از گاهی ما شاهد تولید فیلمی در سینمای آمریکا هستیم که در آن یا به مسلمانان توهین شده یا این‌که انقلاب اسلامی مورد هجمه قرار گرفته است. در این گونه مواقع اعتراضات مختلفی از سوی بخش‎های مختلف صورت می‌گیرد، اما این اعتراضات تنها در حد محکوم شدن باقی نمی‌ماند و هیچگاه منجر به ساخت فیلم یا سریالی نمی‌شود. برای همین به نوعی ما ذهن جوانان خود را باز گذاشته‌ایم تا با تماشای کارهای غربی از آنها ایده و رهنمود بگیرند!

وی افزود: گواه بارز این ادعا را در فیلم «آرگو» می‌‌توان مشاهده کرد. این فیلم توانست جایزه اسکار را به خود اختصاص دهد و در جهان نیز بازتاب بسیاری داشته باشد، اما نکته تاسف آور این بود که قصه فیلم درباره رویدادی بود که به صورت وارونه بازگو شده بود؛ یعنی اشغال لانه جاسوسی آمریکا و فرار چند نفر از کارکنان سفارت. این موضوع نیز همسو با سیاست‌های کاخ سفید تعریف می‌شد. این کار به اندازه ای مورد حمایت کاخ سفید قرار گرفت که زمان اعلام نام فیلم به عنوان اثر برگزیده، همسر رئیس جمهور وقت آمریکا به طور مستقیم و از طریق تماس ویدیویی نام فیلم برگزیده را اعلام کرد.

این تهیه‌کننده ادامه داد: با چنین شرایطی جواد شمقدری کارگردان سینما و تلویزیون شروع به نگارش فیلمنامه سریالی کرد که 4 سال نگارش آن به طول انجامید، چون کاری که در این زمینه انجام می‌شود باید از غنای بسیاری خوبی بهره برده باشد تا تاثیرگذاری آن را در بیننده شاهد باشیم. فیلمنامه شمقدری 4 ماهی است که به کارگردان خود وی، جلوی دوربین رفته و  قرار است این کار در 30 قسمت 45 دقیقه‌ای از بهمن ماه سال جاری روی آنتن رود.

علی اکبری تاکید کرد: برای ساخت مجموعه‌ای با محوریت تسخیر لانه جاسوسی، توجه به یک موضوع نیاز اساسی قصه است، آن‌هم اینکه با کاری دم دستی علاوه بر این‌که هیچ روشنگری انجام نمی‌شود، در حقیقت به اصل موضوع نیز ضربه زده می‌شود، پس تاکید این است که حتماً کارهای تولیدی در این حوزه باید با امکانات کافی جلوی دوربین رود. به ویژه که آثار ضد ایرانی و اسلامی هالیوود با بالاترین بودجه ساخته می‌شوند.

تهیه‌کننده فیلم «کتاب قانون» تاکید کرد: فیلمبرداری این کار از 20 بهمن سال گذشته آغاز شد. این سریال را می‌توان پر لوکیشن‌ترین اثر تلویزیون نامید که به همت سیما فیلم تولید می‌شود.  برای این کار 140 لوکیشن انتخاب شده که گروه تا به امروز در 50 مکان کار ضبط را انجام داده‌اند. فیلمبرداری این سریال به نیمه نزدیک می‌شود و بازیگران آن را هم دو گروه تشکیل می‌دهند. در گروه اول که بازیگران حرفه‌ای هستند احمد نجفی، رحیم نوروزی، حمید گودرزی، علی‌رام نورایی، جلیل فرجاد، صالح میرزا آقایی، شهره لرستانی، زهرا سعیدی، کاوه سماک باشی، امیر محمد زند و سعید احمدی حضور دارند.

علی‌اکبری گفت: اما به دلیل این‌که داستان سریال نیاز داشت تا جوانان 20 تا 25 ساله محوز اصلی قصه باشند ما از حضور بازیگران جوان فارغ التحصیل سینما در این کار سود بردیم. امین اسکندریان (بازیگر نقش اول سریال)، فائزه سادات اکرمی، یلدا افشاری پناه، شیوا بلوچی، مهدیه صاحب زمانی، نازنین ترابی، محمد جواد جعفر پور، فاطمه بیگی و نازنین حسینی بازیگران جوان این سریال هستند، البته این کار از وجود بازیگران خارجی نیز سود برده است که به محض حضورشان جلوی دوربین اسامی آنها اعلام خواهد شد.

این تهیه‌کننده ادامه داد: برای این سریال عظیم دکور‌سازی زیادی صورت گرفته است. برای مثال بازسازی لانه جاسوسی از جمله این مکان‌هاست، همچنین جدا از تهران شهرهایی چون گنبد، مروان، ساوه دیگر شهرهایی است که در آن فیلمبرداری انجام می‌شود، البته بخش‌هایی از قصه در آمریکا می‌گذرد، برای همین این سریال در خارج از کشور نیز جلوی دوربین خواهد رفت.

این تهیه‌کننده ادامه داد: داستان این سریال از 22 بهمن سال 57 آغاز شده و تا 13 آبان 58 ادامه پیدا می‌کند. این فیلم با پرداختن به واقعیات شرایطی را به وجود می‌آورد تا بیننده خود به این نتیجه رسد که مکان اشغال شده، سفارت خانه نبوده، بلکه محلی برای براندازی انقلاب اسلامی بوده است. در این کار به هیچ وجه سعی نکردیم نگاهی جهت دار به موضوع داشته باشیم، چون باور ما این است که اگر واقعیت را تعریف کنیم مردم خود به حقیقت ماجرا پی خواهند برد.

علی اکبری در پایان گفت: این فیلمنامه در سکوت خبری جلوی دوربین رفته است و اولین خبر نیز از طریق خبرگزاری ایکنا اعلام می‌شود. این اتفاق نیز به این دلیل رخ داده که می‌خواستیم با چراغ خاموش به کار خود را جلوی بریم تا از حاشیه‌های احتمالی به نوعی دور بمانیم.

دیگر عواملی که تهیه‌کننده نامشان را رسانه‌ای کرد، عبارتند از؛ تیم کارگردانی: روح انگیز شمس، حمید رضا همتی، امیرحسین مدرس، جمشید خندان و مجتبی دربندی؛ گروه تولید: سعید کشاورز، اصغر جبارچور، علی علی اکبری، حسین بنی اسد و محسن هنرور؛ مونیتور: مهدی اسدی؛ جلوه های ویزه کامپیوتری: امیر زرین؛ مدیر صدا: بابک اخوان؛ مجری دکور: داود علی اکبری؛ عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: مهدی نبی‌زاده.

گفت‌و‌گو از داود کنشلو

انتهای پیام

captcha