تغییر ساعت کاری ادارات خراسان‌شمالی مصرف برق را ۱۰ درصد کاهش داد
کد خبر: 3731273
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴

تغییر ساعت کاری ادارات خراسان‌شمالی مصرف برق را ۱۰ درصد کاهش داد

گروه اجتماعی - مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان‌شمالی گفت: با توجه به تغییر ساعت کاری ادارات استان به منظور کاهش میزان مصرف برق این مهم در استان سبب کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق شد.

تغییر ساعت کاری ادارات خراسان‌شمالی مصرف برق را 10درصد کاهش داد

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، علیرضا صبوری کیوانلو، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به تغییر پیک مصرف برق از شب به روز هم اکنون این پیک از ساعت 12 تا 16 و 19 تا 23 بوده که از همه مردم تقاضا داریم در این بازه از استفاده از وسایل برقی پرمصرف خودداری کنند.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش نزولات جوی و در نتیجه کاهش ذخیره آبی سدها و به دنبال آن تولید کم برق و افزایش مصرف بی سابقه برق از سوی مردم به ناچار باید برنامه خاموشی را در استان اجرا کنیم.
وی با اشاره به اعلام جدول زمانبندی مصرف برق در استان، افزود: این وضعیت تا 15 مرداد ماه سال جاری ادامه داشته و اگر میزان مصرف برق در زمان‌های پیک مصرف افزایش یابد به ناچار باید خاموشی را برای برخی از مشترکان دوباره اجرا و برق آنان را قطع کنیم.
صبوری کیوانلو با اشاره به گلایه‌های مردمی مبنی بر خسارت به وسایل برقی بر اثر قطع برق، یادآور شد: قطع برق منجر به سوخت لوازم خانگی نمی‌شود زیرا در این حالت فقط برق از مدار خارج می‌شود.
وی با بیان اینکه نوسانات برقی موجب سوختن لوازم خانگی می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر به وسیله برقی که با ولتاژ 220 تا 240 ولت کار می‌کند برقی با 180 ولت برسد کارکرد آن مختل خواهد شد که در این صورت افراد می‌توانند این مهم را به شرکت برق اعلام کرده و بازرسان این شرکت موضوع را متناسب با برنامه خاموشی بررسی کرده و در نهایت خسارت را تمام و کمال جبران می‌کنند.
صبوری کیوانلو با اشاره به اینکه این شرکت از مردم و بخش صنعتی و کشاورزان حدود 300 میلیارد ریال طلب دارد، افزود: مشترکان این شرکت باید هزینه بهای مصرف برق خود را به موقع پرداخت کنند تا این شرکت را در ارائه خدمات خود یاری کنند.
وی با بیان اینکه 36درصد برق استان در بخش خانگی،27درصد در بخش کشاورزی، 18درصد در بخش صنعتی مصرف می‌شود، عنوان کرد: بهای مصرف برق در کشور بسیار ناچیز بود زیرا متوسط نرخ فروش برق در سال گذشته 671 ریال بوده درحالی که روزانه باید همین برق از بورس انرژی حدود 120تومان خریداری شود که این مهم سبب زیان دهی می‌شود.
صبوری کیوانلو یادآورشد: میانگین فروش برق در دنیا هفت سنت دلارتا 15 سنت دلار بوده که میزان حداقلی آن به نرخ ما از 294 تومان آغاز می‌شود درحالی که در ایران بهای هرکیلو وات 67 تومان است.

انتهای پیام

captcha