جشنواره سراسری شعر غدیر در بناب به کار خود پایان داد+اسامی
کد خبر: 3742796
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸
با معرفی نفرات برتر؛

جشنواره سراسری شعر غدیر در بناب به کار خود پایان داد+اسامی

گروه فرهنگی- هیجدهمین جشنواره سراسری شعر غدیر با حضور استاندار آذربایجان‌شرقی در بناب با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

 هیجدهمین جشنواره سراسری شعر غدیر در بناب به کار خود پایان داد

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، هیجدهمین جشنواره سراسری شعر غدیر روز گذشته هشتم شهریورماه با حضور استاندار آذربایجان‌شرقی در بناب با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

محمد محمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی،در این مراسم، با تاکید بر اینکه فرهنگ و هنر در مدار توجه دولت قرار داد چراکه دولت فرهنگ را مدار توسعه می‌داند، اظهارکرد: همه پیشرفت‌های جامعه، به فرهنگ و اهالی فرهنگ آن جامعه بستگی دارد و بدون فرهنگ نمی‌توانیم مسیر تعالی را طی کنیم.

مصون سازی جامعه در برابر هجمه ها نیازمند توجه به فرهنگ

وی با بیان اینکه در برابر هجمه‌های استکبار جهانی برای مصون سازی جامعه ناچار به توجه جدی به فرهنگ هستیم افزود: دشمنان بعد از 40 سال از انقلاب اسلامی، به هر خدعه و حیله دست می‌زنند تا دستاوردهای انقلاب اسلامی را بکاهند چراکه اتفاقات و هجمه‌ها علیه ایران، بی‌هدف نبوده و برای زیر سوال بردن دستاوردهای انقلاب بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه اگر دشمن در اقتصاد، صنعت و تجارت ما را تحریم کند، در حوزه فرهنگ و هنر نمی‌تواند ایران را تحریم کند، ابراز کرد: فرهنگ و هنر ما با اتکا به تاریخ با عظمت ایران، مورد توجه جهانیان بوده و هیچ دولت و حکومتی نمی‌تواند ایران را تحریم کرده و مانع نشر تمدن بزرگ ایران در جهان شود.

وی ادامه داد: اگر بناست روی پای خود، مردانه در برابر جهان بایستیم و زانو نزنیم تا عزت و اقتدارمان حفظ شود، این امر از رهگذر فرهنگ عبور می‌کند و از طریق آن می‌توانیم به مصونیت در برابر هجمه‌ها برسیم.

محمدپور با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر در حوزه فرهنگ و هنر شاهد اتفاقات خوبی بودیم، اضافه کرد: امروزه اصحاب فرهنگ و هنر به واسطه سیاست‌های دولت احساس می‌کنند که خودشان صاحب این عرصه هستند، بنابراین در چند سال گذشته جهش‌های بی‌نظیری در فرهنگ و هنر اتفاق افتاده است و در همه شاخص‌های فرهنگی و هنری شاهد ارتقا بودیم.

وی با اشاره به اینکه در تولیدات عرصه فرهنگ و هنر، به نقاط اطمینان بخشی رسیدیم و می‌توانیم به آینده فرهنگ کشور امیدوار باشیم تصریح کرد: مردم به لحاظ اقتصادی در مضیقه بوده و با مشکلات فراوانی مواجه هستند ولی با اتکا به اصحاب فرهنگ و هنر، به عنوان طلایه داران نشاط اجتماعی، قدم‌های رو به آینده را محکم طی خواهند کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در ادامه، با یادآوری اینکه بیش از 350 نشریه و رسانه مکتوب در استان داریم که همه آنها در اختیار اهالی فرهنگ و رسانه و به واسطه آنها این تریبون در اختیار مردم بوده است خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب تریبونی در اختیار مردم قرار نداشت ولی امروز با این رشد بسیار چشمگیر مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب انتشار مطالبی با گویش ترکی در هیچ نقطه از کشور رایج نبود افزود: حتی یک سطر در مطبوعات مطالب ترکی منتشر نمی‌شد ولی امروز بسیاری از رسانه‌ها مطالب خود را به زبان ترکی و بومی منتشر می‌کنند.

محمدپور ابرازکرد: در حوزه کتاب در 6 سال اخیر به دو برابر رقم قبل از آن رسیده‌ایم که این دستاورد نه این دولت، بلکه نظام اسلامی است که علی رغم همه فشارها در 40 سال اخیر قدم‌های برجسته ای برداشته است.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین جشنواره سراسری شعر غدیر در بناب، افزود: به واسطه جشنواره‌ها می‌خواهیم در عرصه فرهنگ و هنر حرکت ایجاد کنیم و باید باور کنیم این عرصه، عرصه تولید و اشتغال است. مردم باور کرده‌اند و سرمایه مردم به سمت فرهنگ و هنر سوق می‌یابد که این نوید بخش برای آینده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، در پایان با اشاره به اینکه 600 اثر شعری در این دوره از جشنواره از 27 استان به بناب ارسال شده است گفت: تلاش می‌کنیم با تولید آثار هنری در حوزه شعر و داستان، غدیر در اذهان تاریخ ماندگارتر شود.

حجت‌الاسلام مصطفی باقری‌بنابی، امام جمعه بناب نیز در این مراسم با تأکید بر ضرورت ترویج غدیر در جامعه اظهار کرد: ما به همان اندازه که در خصوص جریان عاشورا قدم برداشته‌ایم به همان اندازه نیز در بحث تبلیغ و ترویج غدیر غفلت کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: حرکت‌هایی اخیراً در حوزه‌های علمیه و در شهرهای بزرگ آغاز شده است که امیدواریم این حرکت به شهرستان ها نیز تسری یابد و مؤمنین در این خصوص اهتمام کنند.

در بخش شعر ترکی: «سجاد نیک زاد» از بناب، «سید ضیاء الدین موسوی» از زنجان و «ناصر عباس زاده» از بناب رتبه اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش فارسی: «فرهنگ دشتی» از خوزستان، «هدایت کارگر» از یزد و «ندا نوروزی» از تهران اول تا سوم شدند.

در بخش ویژه جشنواره که در قالب داستان کوتاه برگزار شد «مصطفی محمدی» از خراسان، «برزان رستمی» از کردستان و «حبیب الله بهرامی» از خوزستان رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

انتهای پیام

captcha