منبرها و عزاداری‌ها قرآنی‌تر شوند
کد خبر: 3747808
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵

منبرها و عزاداری‌ها قرآنی‌تر شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی- رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه فلسفه عقب افتادن جنگ در کربلا مهلت خواستن امام حسین(ع) برای خواندن قرآن و عبادت بود اما امروزه قرآن در ایام محرم به فراموشی سپرده می‌شود، گفت: منبرها و عزاداری‌های ما باید قرآنی‌تر شوند.

منبرها و عزاداری‌های ما قرآنی‌تر شوند

به گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور دوشنبه، 26 شهریورماه در آئین اختتامیه مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم همدان، با بیان اینکه این مراسم‌ باید ما را به قرآن نزدیک کنند، افزود: مسابقات قرآن تعالی پیدا نخواهد کرد مگر اینکه حدفاصل چهل و یکمین و چهل و دومین دوره مسابقات قرآن، کارگاه‌ها و دوره‌های ارتقاء سطح را چه در سطح متسابقان و چه در سطح داوران داشته باشیم و این نکته‌ای است که به لحاظ فنی باید انجام دهیم.
وی با بیان اینکه جلسات و محافل قرآنی به بهانه عزاداری طی دو ماه محرم و صفر تعطیل می‌شوند، افزود: خادمان قرآنی باید به احیای قرآن در این ایام کمک کنند.
حسینی با بیان اینکه فلسفه عقب افتادن جنگ در کربلا مهلت خواستن امام حسین(ع) برای خواندن قرآن و عبادت بود اما امروزه قرآن در ایام محرم به فراموشی سپرده می‌شود، ادامه داد: منبرها و عزاداری‌های ما باید قرآنی‌تر شوند.
وی با بیان اینکه در بعضی هیئت‌ها بحث سخنرانی و نشر معارف تعطیل شده است و تمام مراسم به عزاداری خلاصه می‌شود، عنوان کرد: موظف به پاسداری از محرم و صفری هستیم که به گفته امام(ره) اسلام را زنده نگه‌داشته است.

شعارزدگی و آمال‌گرایی؛ دلیل تأثیرگذار نبودن برخی مجالس قرآن
حسینی با بیان اینکه باید مراقب انحرافات و عادات وارد شده به عزاداری‌ها باشیم تا مبادا ماهیت آن را به خطر بیندازند، خاطرنشان کرد: امیدوارم مسیر قرآنی را در راستای شعائر قرآنی حاکمیت فرهنگ قرأنی با سرعت طی کنیم.
وی با بیان اینکه حافظان و قاریان قرآن وظیفه سنگینی بر عهده دارند، اظهار کرد: بزرگترین پیام محرم و صفر که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بوده نیز به دلایلی تعطیل شده است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف کشور با بیان اینکه سیستم آموزشی، تربیتی و رسانه‌ای ما دچار روزمرگی شده و کارها آنچنان که باید به انجام نمی‌رسد، ادامه داد: شعارزده و آمال‌گرا شده‌ایم بنابراین جلسات و محافل قرآن تأثیرگذاری زیادی ندارند.
حسینی از مسئولان اوقاف خواست در کنار کارهای تبلیغی و ترویجی به کارهای تربیتی قرآنی نیز بپردازند و گفت: هدف از برگزاری محافل قرآنی این است که در جامعه جوانانی با اندیشه و تفکر قرآنی تربیت شوند.
وی تبعیض، غرب‌گرایی، مشکل فرهنگی و اقتصادی و پارتی‌بازی را نتیجه دوری از قرآن دانست و تصریح کرد: در برابر تهاجم فرهنگ و اقتصادی چاره‌ای جز پناه بردن به قرآن و اهل‌بیت(ع) نداریم و روزی که قرآن در جامعه حاکم شود، تعالی روحی و معنوی به وجود می‌آید.
انتهای پیام

captcha