ابلاغ اساسنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن
کد خبر: 3751507
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴

ابلاغ اساسنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن

گروه دانشگاه ــ مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور رسانه و بین‌الملل از امضای اساسنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم توسط رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: این اساسنامه بیست‌وپنجم شهریور ماه سال جاری به نهادهای مختلف کشور ابلاغ شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از سازمان اوقاف و امور خیریه مسعود رحمتی؛ مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور رسانه و بین‌الملل درباره تصویب اساسنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اظهار کرد: این اساسنامه بیست‌وسوم شهریور ماه سال ۹۵ توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی، نماینده، ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد و شورا هم نوزدهم دی ماه سال ۹۶ در جلسه ۸۰۳ این اساسنامه را تصویب کرد.

وی با اشاره به اینکه این اساسنامه مشتمل بر مقدمه، ۶ فصل، ۲۳ ماده و هفت تبصره است، تصریح کرد: کلیات، اهداف و ماموریت‌ها، ارکان دانشگاه، منابع و مقررات مالی دانشگاه، شرایط انحلال دانشگاه و سایر مقررات جزو ۶ فصل این اساسنامه هستند.

مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور رسانه و بین‌الملل با بیان اینکه اساسنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ۲۵ شهریور ماه ۹۷ به امضای ریاست محترم جمهور رسیده و از همان تاریخ به نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف مثل دفتر مقام معظم رهبری، دفتر رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی، وزارت دادگستری، دیوان محاسبات و ... ابلاغ شده است، یادآور شد: قبلا اساسنامه دانشکده علوم و معارف قرآن کریم تصویب شده بود و سپس تبدیل دانشکده به دانشگاه، رئیس سازمان اوقاف پیشنهاد اساسنامه دانشگاه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه داد که این اساسنامه هم در دی ماه ۹۶ به تصویب رسید.

رحمتی تصریح کرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در راستای تداوم فعالیت‌های علمی سازمان اوقاف در عرصه‌های دینی در راستای هدایت موقوفات و بهره‌برداری از موقوفات قرآنی در مسیر رفع مهجوریت کلام الله مجید و اقدام متناسب با شان اهل‌بیت (ع)، اختصاص فضای آموزشی و پژوهشی قرآنی در تراز نظام جمهوری اسلامی و گسترش فرهنگ و معارف قرآن کریم در عرصه‌های داخلی و خارجی تاسیس شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار دانشجو در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در حال تحصیل هستند، گفت: این دانشگاه دارای ۱۶ دانشکده در شهر‌های تهران، قم، اصفهان، شیراز، مراغه، مشهد، خوی، زابل، زاهدان، شاهرود، کرمانشاه، ملایر، آمل، میبد، خمین و بجنورد است.

مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور رسانه و بین‌الملل با اشاره به اینکه پس از ۲۱ سال از تاسیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیش از ۱۲ هزار نفر فارغ‌التحصیل شده‌اند، یادآور شد: تقریبا یک هزار نفر استاد در این دانشگاه فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۸۰ نفرشان عضو هیئت علمی هستند.

انتهای پیام
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دانشجو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۷/۰۷/۰۹ - ۱۲:۲۱
1
0
سلام ، این دانشگاه خیلی چیزا رو محروم کرده از دانشجویانش ؟
کسایی که مقطع کارشناسی در این دانشگاه بودند و سپس ارشد و دکتری به دانشگاه های دیگر رفتنه اند ، این مطلب را به خوبی می دانند.
در دانشگا های دیگر وضعیت غذا ، بسیار با کیفیت تر !!! (این دانشگاه فقط یک رقم غذا ارائه میدهد که بسیار بد و بد و بد و بد می باشد ؛ قطعا اگر خوب ، خود ریاست یا کارکنان یا اعضای هییت علیمی هم میخوردند)
در دانشگاه های دیگر در زندگی دانشجویان فه هیچ وجه وارد نمی شوند اما این دانشگاه خیلی خیلی دوست دارد همه چی را بداند و بسیار این مورد با قانون مغایرت دارد.
در این دانشگاه تهمت های فراوان از سوی اعضا ، کارکنان و ... دیده می شود ، که این جایی بسی نگرانی است.
کسایی هستند در این دانشگاه که از دین حرف می زنند ، اما نمیدانند دین چیست ، از غیبت حرف میزنند ، اما نمیدانند یعنی چی !!!
در یک کلام ، باید همه دست به دست هم دهید و هشتگ #نه_به_دانشگاه_علوم_و_معارف را منتشر نماییم.
captcha