ریشه‌کنی بی‌سوادی نیازمند مشارکت همگانی است
کد خبر: 3770651
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۲

ریشه‌کنی بی‌سوادی نیازمند مشارکت همگانی است

گروه اجتماعی- مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه ریشه‌کنی بی‌سوادی در استان نیازمند مشارکت همگانی است، گفت: برای ریشه‌کنی بی‌سوادی و تحقق برنامه‌های سوادآموزی نیاز به مشارکت و همکاری دستگاه‌ها و اعضای شورای پشتیبانی استان است.

ریشه‌کنی بی‌سوادی نیازمند مشارکت همگانی است

به گزارش ایکنا از کردستان،رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در نشست شورای آموزش و پرورش استان شورای پشتیبانی سوادآموزی که امروز، 17 آذرماه در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در برنامه‌های سوادآموزی جامعه هدف بیسوادان 10 تا 49 سال هستند و خارج از این رنج تحت پوشش آموزش‌های سوادآموزی قرار نمی گیرند.
قربانی راه‌اندازی مراکز یادگیری محلی سوادآموزی را از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه سوادآموزی دانست و بیان کرد: مراکز یادگیری محلی در راستای تثبیت سواد و حرفه‌آموزی راه‌اندازی و فعالیت دارند.
وی در ادامه به تشریح نحوه تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی تعطیلی مدارس در هنگام پدیده ریزگرد و بارش شدید برف، برودت هوا و شرایط یخبندان پرداخت و عنوان کرد: آموزش و پرورش در هنگام برودت هوا و یا وجود هوای ناسالم به تنهایی نمی‌تواند اقدام به تعطیلی مدارس کند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اعلام کرد: اطلاع‌رسانی به موقع وضعیت جوی هوا یک روز قبل از وقوع پدیده باعث خواهد شد که مسئولان و دست‌اندرکاران امر در این مورد بهتر تصمیم بگیرند.
وی خواستار تشکیل کارگروهی در سطح استان با حضور دستگاه‌های متولی به منظور مدیریت موضوع، تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی به موقع به دانش‌آموزان و اولیای آن‌ها در خصوص زمان تعطیلی مدارس شد.
عدم اطلاع از وضعیت دقیق آب و هوا مشکل اصلی آموزش و پرورش است
سید فواد حسینی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج و نماینده مدیران آموزش و پرورش استان نیز در این نشست با بیان اینکه در کلیه کشورها تعطیلی مدارس بر اساس ساز و کار و اقتضائات محلی صورت می‌گیرد، گفت: مشکل عمده آموزش و پرورش عدم دسترسی به اطلاعات به موقع در خصوص وضعیت دقیق هوای استان، عدم دسترسی به ابزارهای کافی برای تعیین میزان غلظت هوا و نبود رسانه‌ای فراگیر برای اطلاع رسانی تصمیمات است.
وی پدیده ریز گرد، برودت هوا و اختلال در تردد را از علل اصلی تعطیلی مدارس عنوان کرد و گفت: برای تصمیم گیری و اطلاع‌رسانی به موقع باید تا ساعت 20 شب قبل، پیش بینی‌ها در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد تا با هماهنگی فرمانداران تصمیم‌گیری شود.
حسینی با بیان اینکه تعطیلی دیر هنگام مدارس موجب سردرگمی اولیا و دانش‌آموزان و نارضایتی هم استانی‌ها خواهد شد، گفت: رسانه‌های گروهی استان باید در این خصوص روشنگری و فرآیند کار را اطلاع‌رسانی کند.
علیرضا منتشلو، رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست به تشریح فرآیند تعطیلی مدارس در هنگام وقوع ریز گرد و بارش شدید برف، برودت هوا و شرایط یخبندان پرداخت. و پیشنهادات آموزش و پرورش برای تصمیم گیری و اطلاع رسانی به موقع را ارائه کرد.
فریبا رضایی، مدیرکل محیط زیست استان نیز در ادامه این نشست به تشریح دستورالعمل تشکیل کارگروه استانی رسیدگی به وضعیت پدیده ریزگرد، اعضای کارگروه و شرح وظایف آنها پرداخت و اقدامات محیط زیست استان را تشریح کرد.
مدیرکل هواشناسی کردستان نیز در این نشست از اعلام مستمر وضعیت هوای استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی‌های هواشناسی بعد از استخراج در اختیار دستگاه‌ها و ادارات استان قرار می‌گیرد.
نماینده مدیریت بحران استان نیز در این نشست از تفویض اختیار تصمیم‌گیری تعطیلی مدارس به مدیریت بحران شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران خبر داد و گفت: در صورت تعطیلی مدارس کل استان به دلایل مختلف این تصمیم در استان اتخاذ و اعلام می‌شود.
همچنین امان اللهی، مدیر کل صدا و سیمای مرکز کردستان نیز در بخش دیگری از این نشست، وظیفه صدا و سیما را اطلاع‌رسانی تصمیم مقامات ذی صلاح دانست و یادآور شد: این مرکز آمادگی دارد به صورت شبانه روزی اطلاعیه‌های صادره را اطلاع‌رسانی و در اختیار خانواده‌ها قرار دهد.
انتهای پیام

captcha