به صدا درآمدن زنگ خطر کاهش مکالمات والدین با فرزندان
کد خبر: 3771780
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸

به صدا درآمدن زنگ خطر کاهش مکالمات والدین با فرزندان

گروه اجتماعی - مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش ‌و پرورش گفت: در خانواده باید به‌طور متوسط ۱۵۰۰کلمه از سوی والدین با فرزندان صحبت شود و این تعداد به ۵۰۰ کلمه تقلیل یافته و این ‌یک زنگ خطر است و عوامل متعدد همانند فضای مجازی، تک‌فرزندی، اشتغال پدر و مادر و مسائل اقتصادی سبب این امر شده است.

زنگ خطر کاهش مکالمات والدین با فرزندان

به گزارش ایکنا از خراسان‌ شمالی، فرحناز مینایی‌پور، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش ‌و پرورش روز گذشته، 20 آذر در نشست تخصصی با مدیران مدارس دخترانه خراسان‌ شمالی با بیان اینکه امسال طرح گفت‌وگوی بین نسلی در دستور کار قرارگرفته، افزود: در خانواده باید به‌طور متوسط ۱۵۰۰ کلمه صحبت شود و این تعداد به ۵۰۰ کلمه تقلیل یافته و این ‌یک زنگ خطر است و عوامل متعدد همچون فضای مجازی، تک‌فرزندی، اشتغال پدر و مادر و مسائل اقتصادی باعث این امر شده؛ لذا این طرح به این منظور در دستور کار قرارگرفته است.

گفتگو بودجه نمی‌خواهد
وی بیان کرد: این گفتگو بودجه نمی‌خواهد و از مدیران مدارس می‌خواهیم که برای این منظور فضاهای مناسبی به وجود بیاورند و بر اجرای این طرح تأکید کنند.
وی گفت: ۵۵ درصد پرسنل وزارت آموزش‌ و پرورش را زنان تشکیل می‌دهند اما فقط ۶ درصد از پست‌های مدیریتی این وزارت در اختیار بانوان است و پیگیر بخشنامه حضور۳۰ درصدی زنان در پست‌های مدیریتی از جانب ریاست جمهوری هستیم.
مینایی‌پورافزود: ذیل ریاست جمهوری معاونت امور زنان و خانواده تعریف‌ شده که این معاونت در همه وزارتخانه‌ها مشاور دارد و تنها در دو وزارتخانه آموزش‌ و پرورش و وزارت کشور مدیرکل برای این حوزه تعریف‌ شده است.
وی با بیان اینکه حوزه‌ زنان در وزارت آموزش‌وپرورش دو دسته مخاطب دارد که زنان و دختران هستند، گفت: در کل کشور چهار میلیون کارمند فعالیت می‌کنند که از این تعداد یک میلیون کارمند خانم هستند و از این یک میلیون کارمند خانم، ۵۰۰ هزار نفر در آموزش‌وپرورش مشغول هستند، بنابراین اهمیت آموزش‌ و پرورش در حوزه زنان به این گستردگی است و از طرفی نزدیک به ۱۴میلیون دانش‌آموز در سطح کشور داریم که هفت میلیون دانش‌آموز دختر است در این راستا کارکرد و ضرورت وجود دفتر امور زنان بسیار مهم است و اثرگذاری وسیعی دارد.

نگاهی عدالت محور داشته باشیم
مینایی‌پور گفت: در کل آموزش پرورش ۹۲۰ هزار کارمند داریم که ۵۰۰ هزار نفر از این تعداد خانم هستند یعنی نزدیک به ۵۵ درصد پرسنل وزارت آموزش‌ و پرورش را زنان تشکیل می‌دهند اما فقط شش درصد از کرسی‌های حوزه میانی و ارشد آموزش‌وپرورش «پست‌های مدیریتی» این وزارت در اختیار زنان است و اگر بخواهیم نگاهی عدالت محور داشته باشیم باید نیمی از پست‌های مدیریتی، تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در آموزش ‌و پرورش در اختیار بانوان باشد.
مشاور وزیرآموزش و پرورش با اشاره به اینکه در حوزه زنان فرهنگی فعالیت‌هایی در حال انجام است، بیان کرد: یکی از حوزه‌های مهم که در حوزه زنان به آن معتقدیم و آن را پیگیری می‌کنیم بخش‌نامه‌ی حضور ۳۰ درصدی زنان در پست‌های مدیریتی از جانب ریاست جمهوری است که به همه دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود و به‌واقع موفقیت بسیار خوبی محسوب می‌شود اما اینکه چقدر دستگاه‌های کشور به این مسئله توجه کردند دغدغه بسیار مهمی است.
وی ابراز امیدواری کرد با کمکی که استانداری‌ها و مدیران کل خواهند داشت حضور زنان در پست‌های تصمیم‌ساز به‌ویژه در حوزه آموزش‌وپرورش افزایش یابد.

ایجاد فضای ورزشی مناسب برای زنان
مینایی‌پور با اشاره به دیگر فعالیت‌هایی که در حوزه زنان انجام‌ شده تصریح کرد: امروز بعد از ۶ ماه تلاش بخش‌نامه تربیت‌ بدنی زنان به همه استان‌ها ارسال شد مبنی بر اینکه زنان کارمند ۳ روز در هفته یک ساعت از ساعات اداری را به ورزش بپردازند و مدیران کل استان‌ها مکلف شدند که فضای ورزشی مناسب برای زنان ایجاد کنند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش‌ و پرورش ادامه داد: تلاش‌هایی در حوزه‌ غربالگری زنان انجام‌ شده و همچنین دوره‌هایی برای پرورش مدیران زن طراحی و تأمین بودجه شده است و در این طرح زنان شایسته و لایق در کل کشور شناسایی و در جهت افزایش سطح شایستگی این دوره‌ها برگزار می‌شود و درنهایت این زنان به‌عنوان مدیران لایق و شایسته معرفی می‌شوند.
وی با اشاره به حوزه دختران دانش‌آموز بیان کرد: از تمام مشکلات و دغدغه‌های مدارس دخترانه به‌ویژه مدارس شبانه‌روزی و خوابگاه‌ها آگاه هستم، متأسفانه حرکت‌ها خیلی آهسته و بروکراسی‌های اداری خیلی کند پیش می‌رود.
انتهای پیام

captcha