زینب(س)؛ شخصیت تحقق‌یافته زن در بینش اسلامی
کد خبر: 3780340
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۳

زینب(س)؛ شخصیت تحقق‌یافته زن در بینش اسلامی

گروه معارف - مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت، با بیان اینکه پرستاری یکی از افتخارات حضرت زینب(س) بود، گفت: ایشان همان شخصیت تحقق‌یافته زن در بینش اسلامی است.

زینب(س)؛ شخصیت تحقق‌یافته زن در بینش اسلامی

حجتالاسلام قهرمان احمدی، مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت در گفت‌‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه پرستاری یکی از افتخارات حضرت زینب(س) بود، گفت: ایشان همان شخصیت تحقق‌یافته زن در بینش اسلامی است.

وی اظهار کرد: حضرت زينب(س) دارای شخصيت بی‌نظيری است كه با تاسی به تقوا و نجابت ايشان، امنيت درون زن امروز ما تأمين می‌شود و حريم عفاف و پاكدامنی او را با سلاح غيرت و جسارت حفظ می‌كند. زن در سايه‌سار اين تعاليم، خود و جان خود را در چشمه زلال عاطفه پيدا می‌كند و در پرتو عشق به آن بزرگوار اميد و شور زندگی را بازمی‌يابد. زينب(س) معنای شخصيت و ارزش زن و تفسير حرمت اوست.

وی ضمن بازگو کردن لزوم آشنایی با الفبای زندگی حضرت زینب(س) افزود: آشنايی با الفبای زندگی آن حضرت و بنای حياتی نوين بر پايه ملاک‌ها و الگوهايی كه وی ارائه داده است، به‌طور‌ قطع، زن را به دنيای عظيم معرفت و انديشه اسلامی می‌كشاند، تا آنجا كه او را بر منظری بلند می‌نشاند و قله‌های رفيع اخلاق و انسانيت را در چشم‌انداز او قرار می‌دهد.

حجت‌الاسلام قهرمانی، از ویژگی‌های عظیم حضرت زينب(س) گفت و بیان کرد: از ويژگی‌های عظيم بانوی كربلا، «شجاعت» است، شجاعتی بسان حضرت علي(ع) كه در قيام كربلا سخت مورد نياز بود. بدون شک، اگر ذرّه‌ای ترس از حكومت استبدادی يزيد در وجود زينب راه می‌يافت، در اين صورت، نهضت كربلا چنين پيروزی‌ای به ارمغان نمی‌آورد.

امام جمعه هریس‌ ادامه داد: حضرت زینب کبری(س) علاوه بر این‌که بانوی قهرمان کربلا و پیام‌رسان قیام عاشورا بود، بعد از این قیام نیز فداکاری‌های زیادی برای زنده نگه‌داشتن واقعه عاشورا انجام داد.

وی ادامه داد: سخنرانی معروف ایشان در کوفه، مردم را به یاد خطبه‌های حضرت علی(ع) می‌انداخت، ایشان در زمان اسارت، پشت و پناه کودکان و خانواده به‌ویژه فرزندان حضرت امام حسین(ع) بود.

مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت، حضرت زینب(س) را در تحقق ثوکل بر خدا تاثیرگذار دانست و یادآور شد: اگر حادثه عاشورا نبود واژگانی مانند ايمان، مقاومت، صبر، توكل به خدا، خودباوری و باورمندی دينی كه ما در حوزه اخلاق خانوادگی و اجتماعی از آن‌ها ياد می‌كنيم، تحقق عينی و خارجی پيدا نمی‌كردند.

وی با اشاره به فرموده سیدالساجدین(ع) افزود: ایشان می‌فرمایند: عمّه‏‌ام، زینب، با وجود همه مصیبت‏‌ها و رنج‏‌هایی که در مسیرمان به سوی شام به او روی آورد، حتّی یک شب اقامه نماز شب را فرو نگذاشت.

حجتالاسلام احمدی تاکید کرد: حضرت زینب(س) را به سبب سختی‌های بسیاری که در زندگی دید؛ درگذشت جدش پیامبر(ص)، درگذشت و سختی‌های مادرش، شهادت پدرش امیرالمؤمنین(ع)، شهادت برادرش امام مجتبی(ع)، فاجعه کربلا و شهادت برادرش امام حسین(ع) و دو فرزندش و دیگر بستگان و سایر شهدا، و به اسارت رفتن در کوفه و شام ام‌المصائب نیز لقب داده‌اند.

انتهای پیام

captcha