رونق تولید بهترین شعار برای سال ۹۸ بود/ برنامه ویژه برای بازار سرمایه
کد خبر: 3803859
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲
وزیر اقتصاد:

رونق تولید بهترین شعار برای سال ۹۸ بود/ برنامه ویژه برای بازار سرمایه

گروه اقتصاد ــ‌ دژپسند با بیان اینکه شعار رونق تولید یکی از بهترین شعارهای ممکن برای سال ۹۸ بود، گفت: در شرایطی که تحت تأثیر تحریم‌های ظالمانه دشمن قرار داریم باید با رونق در امور داخلی بسیاری از محدودیت‌ها را با اتخاذ تدابیر و سیاست‌های مناسب پشت سر بگذاریم.

رونق تولید بهترین شعار برای سال ۹۸ بود/ برنامه ویژه برای بازار سرمایه

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه، نشست عصر روز گذشته کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی، روسای اتاق بازرگانی و اتاق اصناف ایران برگزار شد.

در این نشست فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه شعار رونق تولید یکی از بهترین شعارهای ممکن برای سال ۹۸ بود، گفت: در شرایطی که تحت تأثیر تحریم‌های ظالمانه دشمن قرار داریم باید با رونق در امور داخلی بسیاری از محدودیت‌ها را با اتخاذ تدابیر و سیاست‌های مناسب پشت سر بگذاریم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه یکی از ضرورت‌های رونق تولید بهبود ضریب بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود است، افزود: تأمین منابع را می‌توان در حوزه داخلی و خارجی و با استفاده از این ظرفیت‌ها رقم زد.

وی با اشاره به اینکه بازار سرمایه سال گذشته سال خوبی را تجربه کرده و جهشی در شاخص‌ها داشت، ادامه داد: بازار سرمایه سال ۹۸ نیز شروع خوبی داشت اما سهم آن در اقتصاد آنقدر که باید نیست و برای توسعه و گسترش بازار سرمایه باید برنامه ویژه طراحی شود.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با تأکید بر اینکه در قانون برنامه ششم توسعه مصوب شده که دولت می‌تواند از سرمایه‌گذاری خارجی تا ۶۰ میلیارد دلار در سال استفاده کند، تأکید کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی تلاش کرد که در بحث سرمایه‌گذاری خارجی و فاینانس از دیپلماسی خارجی استفاده کند تا عملکرد این بخش را افزایش دهد اما به ۶۰ میلیارد دلار نمی‌تواند دست یابد.

عبدالناصر همتی، رییس کل بانک مرکزی نیز با اشاره به اینکه سال ۹۸ شرایط کشور بسیار خاص است و اقدامات و تصمیمات در حوزه‌های اقتصادی می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد، گفت: در ۳ ماه پایانی سال ۹۷ حدود ۱۸۹ هزار میلیارد ریال به سیستم تولیدی کشور تزریق شد که تحولاتی در این بخش‌ها ایجاد کرد.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه از ۳۵۷ هزار میلیارد تومان تسهیلاتی که تا بهمن ماه سال ۹۷ به سرمایه‌ در گردش اختصاص یافته ۵۵ درصد به بخش صنعت تعلق گرفته است، افزود: برنامه ما این است که امسال این رقم ۶۵ درصد شود.

وی با تأکید بر اینکه بانک مرکزی برای تغییر نرخ سود بانکی برنامه‌ای ندارد، ادامه داد: افزایش نرخ سود بانکی سبب فشار به واحدهای تولیدی شده و ناترازی بانک‌ها را افزایش می دهد، بنابراین اگر شرایط فراهم باشد باید نرخ سود بانکی را تعدیل کنیم اما فعلاً برای آن برنامه‌ای نداریم و تصمیم‌گیری در این خصوص باید در شورای پول و اعتبار انجام شود.

همتی با بیان اینکه ثبت سفارش با حساسیت خاصی انجام می‌شود، تصریح کرد: منابع کشور باید صرف واردات مواد اولیه و کالاهای واسطه‌ای شود.

فروش اموال مازاد بانک‌ها می‌تواند منابع خوبی را آزاد کند

وی با بیان اینکه فروش اموال مازاد بانک‌ها می‌تواند منابع خوبی را آزاد کند، افزود: بانک مرکزی تحت تأثیر شدیدترین فشارهای تحریمی و تأمین منابع است اما شرایط خوبی از لحاظ ذخایر ارزی دارد که شرایط از سال گذشته نیز بسیار بهتر است.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: رونق تولید در گرو ثبات اقتصادی است و هدف بانک مرکزی این بوده که ثبات در اقتصاد کشور ادامه یابد.
انتهای پیام

captcha