شرکت ۷۲ هزار دانش‌آموز قمی در مسابقات قرآن کریم
کد خبر: 3804273
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶

شرکت ۷۲ هزار دانش‌آموز قمی در مسابقات قرآن کریم

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به فعالیت ۷۲ هزار دانش‌آموز قمی در شش رشته قرآنی، گفت: بیش از ۲۱۵ هزار نفر رشته در مسابقات قرآنی آموزش و پرورش استان قم شرکت کردند.

شرکت 72 هزار دانش‌آموز قمی در مسابقات قرآن کریمبه گزارش ایکنا از قم، حمیدرضا شیخ‌الاسلام، مدیرکل آموزش و پرورش استان، ظهر امروز، 27 فروردین‌ماه در نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با بیان این‌که ۲۵۵ هزار دانش‌آموز در استان قم داریم، بیان کرد: ‌۱۵ هزار نفر در مقطع پیش‌دبستانی و ۷۰ هزار نفر در پایه‌های اول و دوم ابتدایی تحصیل می‌کنند که شرایط حضور در فعالیت‌های قرآنی را ندارد اما جامعه بیش از ۱۶۰ هزار نفری دانش‌آموزان قمی در حوزه فعالیت‌های قرآنی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به فعالیت ۷۲ هزار دانش‌آموز قمی در شش رشته قرآنی افزود: بیش از ۲۱۵ هزار نفر رشته در مسابقات قرآنی آموزش و پرورش استان قم شرکت کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم از برگزاری سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز در ۱۴ رشته مختلف یاد کرد و گفت: مهم‌ترین هدف ایجاد فضای رقابت و انگیزه برای بهبود فعالیت‌های قرآنی است؛ یکی از دستاوردهای آموزش و پرورش این است که ۳۸ نفر از دانش‌آموزان قمی فعال در رشته‌های قرآنی به مسابقات کشوری اعزام شدند.

وی با تاکید بر این‌که مسئولیت کمیسیون آموزش عمومی شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم بر عهده اداره‌کل آموزش و پرورش است، تصریح کرد: هر چند تاکنون هیچ اعتباری به این اداره‌کل اختصاص نیافته است اما تلاش می‌کنیم تا کارهای مرتبط با فعالیت‌های آموزشی ستاد توسعه فرهنگ قرآنی بر زمین نماند.

شیخ‌الاسلام از شرکت ۴۴ هزار نفر از دانش‌آموزان قمی در برنامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قرائتی با عنوان «درس‌هایی از قرآن کریم» یادآور شد: در طرح خانواده ختم قرآن کریم ۴۹ هزار نفر در سطح کشور هر روز یک حزب قرآن کریم را ختم می‌کنند.

وی با اشاره به اعلام آمادگی بیش از ۳۹۰ نفر از فرهنگیان استان قم برای شرکت در دوره آموزشی تخصصی قرآن کریم تصریح کرد: فرهنگیان در حوزه ترویج آموزه‌های قرآنی نقش مهمی دارند به همین علت تقویت و آموزش آن‌ها بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام

captcha