آموزش قرآن در سایه غفلت خانواده‌ها/ مؤسسات نیازمند حمایت هستند
کد خبر: 3816449
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۷

آموزش قرآن در سایه غفلت خانواده‌ها/ مؤسسات نیازمند حمایت هستند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان یزد با تأکید بر حمایت مادی و معنوی از مؤسسات قرآنی گفت: متأسفانه اکثریت خانواده‌ها آموزش قرآن را جزئی از سبد اصلی خانوار نمی‌دانند.

آموزش قرآن؛ در سایه غفلت خانواده‌ها/موسسات نیازمند حمایت هستندبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام حمیدرضا مطهریان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد، شب گذشته، ۱۱ خردادماه در دیدار اعضای هیئت مدیره با محمدعلی طالبی، استاندار یزد با اشاره به فعالیت 120 مؤسسه در سطح استان اظهار کرد: این اتحادیه در استان یزد و چهارمحال و بختیاری به صورت اتحادیه واحد تشکیل شده و این در حالی است که در سطح کشور دو اتحادیه به  صورت جداگانه فعالیت دارند.

واگذاری فعالیت‌های قرآنی تبلیغات اسلامی یزد به اتحادیه
وی ادامه داد: اخیراً در مجمع قرآنی که در محل اتحادیه برگزار شد قریب به اکثریت اعضا توافق بر فعالیت یک اتحادیه داشتند و از نکات مثبت است که در یزد اتفاق افتاده و این اتفاق را ناشی از عدم اختلاف سازمان تبلیغات و ارشاد و اتحاد و انسجام اعضای این اتحادیه می‌دانم.

حجت‌الاسلام مطهریان افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی استان همه فعالیت‌های قرآنی این اداره را به اتحادیه واگذار کرده و این اتحادیه بین مؤسسات بسته به تخصصی که دارند توزیع می‌کند و اداره ارشاد نیز در حال پیگیری هستیم و بعضی از فعالیت‌ها در حال واگذاریست.

مؤسسات نیاز به حمایت دارند
وی با اشاره به اینکه اتحادیه بهترین مکان برون سپاری فعالیت‌هاست گفت: اتحادیه شکل گرفته از تشکل‌های قرآنی مردمی که با علاقه در حال فعالیت هستند به نحوی که اگر مبلغی به این مؤسسات داده شود چند برابر خروجی خواهد داشت و در صورت نیاز خود هزینه می‌کنند تا فعالیت قرآنی اجرایی شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد برگزاری کلاس‌های قرآنی ویژه مناطق محروم، تشکیل مجمع قرآنی در استان را جمله برنامه‌ها اعلام کرد و گفت: مشکلات مالی و مالیاتی، پرداخت حقوق پرسنل و نداشتن درآمد مستمر از مشکلات عمده اکثر موسسات در استان است.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه اکثریت خانواده‌ها اکنون آموزش قرآن را در سبد اصلی خانوار نمی‌دانند گفت: مؤسسات نیاز به حمایت مادی و معنوی دارند چرا که بار بزرگ قرآنی که در حال حاضر لازم است، از دوش دولت بردارند و در خدمت قرآن باشند.

توزیع دو هزار جلد قرآن بین مؤسسات یزد
مطهریان افزود: بازدید از 40 مؤسسه و خانه قرآن در سطح شهر و استان، تشکیل 30 جلسه هیئت مدیره تا پایان سال 97 و 150 مصوبه، برگزاری مسابقات در فضای مجازی، ماهنامه الکترونیکی اتحادیه، برگزاری 10 همایش بزرگ جامعه قرآنی به مناسبت دهه فجر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، توزیع دو هزار جلد قرآن بین مؤسسات، تجلیل از معلمان قرآن کریم از دیگر اقدامات ایم اتحادیه است.

وی برگزاری مجمع خیران قرآنی برای اولین بار در استان یزد، تشکیل صندوق حمایت از مؤسسات و فعالان قرآنی و اعطای بیش از 500 فقره وام قرض‌الحسنه از سال 89 تاکنون، برگزاری آزمون قرآن و عترت با حضور بیش از 7 هزار نفر در استان را از دیگر اقدامات برشمرد.

راه‌اندازی اپلیکیشن قرآنی «افق» برای اولین بار در کشور
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد گفت: اپلیکیشن قرآنی با عنوان افق در استان برای اولین‌بار در سطح کشور طراحی شده و مراحل آخر را طی می‌کند که زیرساخت برای برگزاری هر نوع آزمون و مسابقه قرآنی از طریق فضای مجازی و گوشی‌های هوشمند را فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی پایگاه قرآنی ویژه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی، ایجاد تفاهم نامه‌های همکاری و تربیت کادر متخصص اعم از معلم، تربیت مدرس، داور را در راستای واگذاری برنامه‌های قرآنی تبلیغات اسلامی به اتحادیه از دیگر اقدامات برشمرد و از استاندار خواست: بازدید از موسسات قرآنی فعال و برتر، دیدار با فعالان قرآنی استان، حمایت از صندوق قرض‌الحسنه به دنبال کمبود منابع جهت اعطای وام را در دستور کار قرار دهد.

یادآور می‌شود در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام حسینی‌کوهستانی و حجت‌الاسلام رضایی، مدیرکل و مسئول امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، هر یک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

انتهای پیام

captcha