پیرصالحی از سازمان غذا و دارو رفت/ شانه‌ساز سرپرست شد
کد خبر: 3817934
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۷

پیرصالحی از سازمان غذا و دارو رفت/ شانه‌ساز سرپرست شد

گروه سلامت ــ با آغاز وزارت سعید نمکی بر وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو محلی برای اجرای سیاست‌های مقابله با تحریم‌های نظام سلامت شد به گونه‌ای که هرگونه اهمال در اجرای این سیاست‌ها جابجایی مدیران این سازمان را به دنبال دارد؛ این‌بار نیز پیرصالحی از سازمان غذا و دارو رفت تا شاید شانه‌ساز بتواند این مسئولیت را بهتر ایفا کند.

پیر صالحی از غذا و دارو رفت؛ شانه ساز سرپرست شدبه گزارش ایکنا؛ هنوز چند ماهی از انتصاب مهدی پیرصالحی به جای غلامرضا اصغری، رئیس سازمان غذا و دارو نگذشته بود که بلافاصله خبر برکناری پیرصالحی در پی عدم رضایت وزیر بهداشت از فراهم کردن ساز و کار‌های مناسب برای مقابله با هجمه‌های وارد شده به این سازمان منتشر شد.
 
سعید نمکی، وزیر بهداشت، پیش از برکناری پیرصالحی از ایجاد قرارگاه غذا و دارو برای مقابله با شرایط کنونی و تحریم‌های ظالمانه به فرماندهی خود شخص وزیر خبر داده بود؛ در این راستا محمدرضا شانه‌ساز از مدیران انجمن داروسازان ایران را نیز به عنوان مدیر اجرایی قرارگاه و سرپرست سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
 
وزیر بهداشت در حکمی خطاب به شانه‌ساز چنین نوشت: با توجه به شرایط خاص کشور و ضرورت مقابله هوشمندانه با تحریم‌های ظالمانه دشمن با اعمال شیوه‌های جهادی و قرارگاهی جهت تأمین واردات مواد اولیه صنعت داخلی و دارو‌های ساخته شده و همچنین تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور و از آنجایی که نحوه اداره کنونی آن مجموعه سازگاری و انطباق کامل با شرایط پیش رو را ندارد، بدینوسیله جنابعالی با توجه به سوابق و تجارب ارزنده‌تان به عنوان سرپرست سازمان غذا و دارو و مدیر اجرایی قرارگاه مذکور منصوب می‌شوید.
 
وی ادامه داد: امید است با استعانت از پروردگار بزرگ، تأسی به شیوه معصومین و پیگیری طریق شهدا و تلاشگران عرصه‌های جهاد و دفاع مقدس و بهره‌گیری از همفکری و مشارکت کلیه صاحبنظران درون و بیرون از آن مجموعه و با پیروی از مشی اعتدال دولت تدبیر و امید در انجام امور محوله موفق باشید.
 
نمکی نوشت: بدیهی است اداره آن مجموعه به شیوه قرارگاهی و با مشارکت دیگر اعضای منتخب اینجانب به عنوان هیات اجرایی تحت نظر مستقیم وزیر تا عادی شدن شرایط ادامه خواهد یافت. انتظار می‌رود همان گونه که از ابتدای حضور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اصرار ورزیدم حمایت از تولید داخلی با اعتلای کیفیت از رسالت‌های اصلی ماست و در مورد محصولاتی که تولید داخل دارد اجازه ورود مشابه خارجی ممنوع است، این دستور شامل دارو و تجهیزات پزشکی است. وزیر بهداشت در این حکم تصریح کرد: لیست مواد اولیه، دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز سریعاً بازنگری و با توجه به شرایط ارزی و اقتصادی در اولین جلسه مطرح و تصمیم‌گیری شود. به گونه‌ای که در هر شرایط نباید مشکلی به نام کمبود دارو و تجهیزات اساسی مورد نیاز داشته باشیم.

وی یادآور شد: ضروری است جلسات مستمر با شورای مشورتی منتخب اینجانب با حضور نمایندگان تولیدکنندگان، واردکنندگان، توزیع و عرضه‌کنندگان و همچنین نماینده انجمن‌های صنفی و علمی تشکیل و نظرت ایشان مورد توجه قرار گیرد.

در حال حاضر به نظر می‌رسد سازمان غذا و دارو حساس‌ترین مجموعه سلامت کشور از نظر وزیر بهداشت است، چرا که پیش از این نیز چندین مرتبه وزیر بهداشت در پیام‌ها یا بازدید‌های خود از مجموعه‌های داروسازی یا تجهیزات پزشکی به تخلفات عدیده در حوزه دارویی کشور حمله و صاحبان امضا‌های طلایی را مورد شماتت قرار داده بود.

از سوی دیگر محمدحسین قربانی نیز از احتمال ورود مجلس به موضوع امضا‌های طلایی (که پیش از این از سوی وزیر بهداشت مطرح شده بود) سازمان غذا و دارو و مطرح شدن تحقیق و تفحص از این سازمان خبر داد.

این سازمان از آغاز دولت دوم حسن روحانی، ریاست رسول دیناروند، غلامرضا اصغری و مهدی پیرصالحی را به خود دیده است و در حال حاضر دولت دوازدهم به سال سوم خود نرسیده که چهارمین رئیس آن نیز با عنوان سرپرست منصوب شده است. گرچه این‌بار ریاست به صورت مستقیم با خود شخص وزیر است، اما شانه‌ساز نیز از قدیمی‌ترین مدیران دارویی کشور است که قطعا سیاست‌های خاص خود را برای مدیریت این مجموعه خواهد داشت و باید منتظر ماند تا دید که آیا سیاست‌های شخص وزیر بالاخره در این سازمان حکم‌فرما شده و رضایت او فراههم می‌شود یا همچنان پس از شانه‌ساز نیز باید شخص دیگری آمده و سکان دارو و تجهیزات پزشکی کشور را به دست گیرد.

انتهای پیام
captcha