رهاورد توسعه همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش، شکوفایی اندیشه‌های دینی و معرفتی است
کد خبر: 3821255
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه:

رهاورد توسعه همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش، شکوفایی اندیشه‌های دینی و معرفتی است

گروه حوزه‌های علمیه - دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: حضور روحانیون در مدارس باعث کیفیت بخشی برنامه‌های آموزش و پرورش است.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، امروز یکم تیرماه در دیدار معاون پرورشی و فرهنگی استان بوشهر با اشاره به همکاری‌های مشترک موسسه فرهنگی انوار طه در اعزام مبلغان مذهبی به مدارس استان بوشهر اظهار کرد: توسعه و گسترش این حضور می‌تواند نقش بسزایی در تربیت نیروی انسانی مؤمن و متعهد به نظام و انقلاب داشته باشد.
نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه های مشترک همکاری با آموزش پرورش ادامه داد: حضور روحانیون در مدارس و ارتباط موثر با معلمان و دانش آموزان می تواند در کیفیت بخشی برنامه‌های حوزه و آموزش و پرورش مفید واقع شود.
رئیس شورای عالی حوزه های علمیه، توسعه همکاری دو نهاد حوزه و آموزش و پرورش را فرصت مغتنمی برای شکوفایی اندیشه‌های دینی و معرفتی دانش‌آموزان و معلمان توصیف کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم این ظرفیت را با همدلی و جدّیّت و همکاری در مدارس گسترش دهیم.
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد:ارائه طرحی جامع در زمینه روحانيون عرصه تبليغ در آموزش و پرورش باید در راس تصمیم‌گیری‌های کلان حوزه باشد و با تعیین ساز و کارهای مناسب در تعامل با آموزش و پرورش، زمینه حضور موثر و کاربردی حوزویان در برنامه‌ریزی‌های ستادی و نیز در بدنه آموزش و پرورش فراهم شود که در این خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی و تعیین محتوای دروس وارد شده و دهها عرصه دیگر، جهت تحقق سند تحول بنیادین، رسالت حوزه در قبال این وزارتخانه را سنگین‌تر می‌کند.
حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: حوزه می‌تواند کمک کار خوبی برای آموزش و پرورش در زمینه تالیف کتب درسی باشد ، اقدامات خوب آموزش و پرورش در خصوص تغییر کتب درسی قابل تقدیر است، اما در زمینه کتاب‌های تعلیمات دینی باید به نکات جدی تری توجه داشت.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه تأکید کرد: دانش‌آموزان ما پس از فراغت از تحصیل باید دوره ای فشرده از معارف اعتقادی را آموخته باشند، پیچیده بودن مباحث تعلیمات دینی در مدارس، به دلیل عدم کشش لازم، موجب می‌شود جاذبه لازم میان دانش‌ آموز و کتاب وجود نداشته باشد، آنچه موجب ماندگاری مطالب در اذهان کودکان و نوجوانان می‌شود، استفاده از هنر نگارش خوب و طراحی مناسب کتاب‌های درسی است.
در ابتدای این دیدار سیروس فتحی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر گزارشی از اجرای طرح روحانیون «موسسه انوار طه» ارائه کرد و از برنامه‌ریزی، حمایت و اعزام منظم و موفق روحانیون این موسسه تحت اشراف آیت الله حسینی بوشهری قدر دانی کرد.
لازم به ذکر است از سال 93 تاکنون موسسه فرهنگی انوار طه تحت اشراف آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری هرساله به منظور آشنایی دانش آموزان با مسایل دینی ،احکام شرعی ،پاسخ به سئوالات دانش آموزان و نیازهای روز مخاطبان با اعزام مبلغان تخصصی به مدارس، فضایی علمی، پرشور و با نشاط را برای دانش آموزان فراهم ساخته‌اند.
انتهای پیام

captcha