از آمادگی برای تأسیس تلویزیون اینترنتی تا ضرورت برنامه‌ریزی فرهنگی برای نسل جدید
کد خبر: 3821289
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷
در گردهمایی رؤسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی مطرح شد:

از آمادگی برای تأسیس تلویزیون اینترنتی تا ضرورت برنامه‌ریزی فرهنگی برای نسل جدید

گروه دانشگاه ــ روز دوم گردهمایی رؤسای واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی با حضور مهمانان ویژه‌ کشوری و برخی از مسئولان استان همدان برگزار و با قرائت متن بیانیه به پایان رسید. آن‌چه می‌خوانید خلاصه‌ای کوتاه از مباحث مطرح‌شده در این مراسم است.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، گردهمایی رؤسای واحد‌های سازمانی این نهاد در روز دوم و پایانی آن، ۳۰ خردادماه، با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، آیت‌الله شعبانی، امام جمعه همدان، نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی و چند نفر از مسئولان استانی در مجتمع درمانی و پژوهشی سلامت زنان جهاددانشگاهی همدان برگزار شد.

تلاش برای توزیع عادلانه اعتبارات و رتبه‌بندی واحد‌ها
عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در این مراسم از افزایش ۲۶ درصدی بودجه متمرکز واحد‌های فرهنگی جهاددانشگاهی خبر داد و بیان کرد: با توجه به درآمدزایی قابل توجه سازمان‌ها و مراکز فرهنگی، در سال ۹۷ توجه مضاعف به اعتبارات فرهنگی واحد‌ها در دستور کار قرار گرفت و سهم واحد‌ها از بودجه متمرکز فرهنگی ۲۶ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به توزیع اعتبارات در سال ۹۵، مطرح کرد: ۵۹ درصد اعتبارات فرهنگی بین واحد‌ها توزیع می‌شود و ۴۱ درصد در اختیار ستاد و سازمان‌ها و مراکز فرهنگی قرار گرفت.

علیزاده با بیان اینکه در توزیع اعتبارات سال ۹۶، ۶۴ درصد اعتبارات بین واحد‌ها توزیع شده است و مابقی در اختیار ستاد و سازمان‌ها بوده است، بیان کرد: توزیع اعتبارات در سال گذشته، ۸۵ درصد اعتبارات توزیع واحدی شده است. همچنین در سال‌ جاری نیز ۹۰ درصد اعتبار فرهنگی را توزیع واحدی کرده‌ایم.
 
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با تأکید بر اینکه در شاخص‌های رتبه‌بندی فرهنگی واحدها، مبنای تخصیص بودجه در راستای توزیع عادلانه انجام شده است، تصریح کرد: اعتبارات میان واحد‌ها در سال جاری بر مبنای تخصیص اعتبارات متمرکز فرهنگی، رتبه‌بندی فرهنگی واحد‌ها بر اساس شاخص‌هایی اعم از نتایج ارزیابی واحد‌ها در سال ۱۳۹۶، اجرای تعهدات برنامه‌ای سال‌های ۹۶ و ۹۷ در زمینه طرح‌های داخلی و هماهنگ، منابع انسانی فعال در حوزه فرهنگی در پایان سال ۹۷، میزان نوآوری در برنامه‌های سالانه (سال ۹۷ و ۹۶) و فضای کالبدی در اختیار معاونت فرهنگی واحد‌ها انجام شده است.
 
علیزاده واحد‌های خراسان‌رضوی، اصفهان، زنجان و فارس را براساس شاخص‌های ذکر شده در رتبه نخست دانست و افزود: واحد‌های تهران، قزوین، لرستان، همدان و یزد در جایگاه دوم قرار دارند.

وی با اشاره به تنگنا‌های مالی و اعتباری در حوزه فرهنگی نیز بیان کرد: در این وضعیت باید خواهش کنم از رؤسای محترم واحد‌ها که در شرایط تنگنا‌های مالی همچنان همراهی خود را با حوزه فرهنگی حفظ کنند و بیش از گذشته این حوزه را مورد توجه قرار دهند.
 
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در رابطه با وضعیت نیروی انسانی در معاونت‌های فرهنگی سراسر کشور نیز مطرح کرد: از مجموع ۷۶۵ نفر اعضای معاونت فرهنگی واحدها، سازمان‌ها و مراکز در پایان سال ۱۳۹۷، ۳۲۶ نفر، خبرنگاران دفاتر مرکزی ایسنا و ایکنا، ۴۳۹ نفر، اعضای فرهنگی در سازمان‌ها، مراکز فرهنگی و خبرنگاران و همکاران فرهنگی واحد‌ها و از این تعداد تنها ۲۱ نفر عضو هیئت علمی هستند.
 
علیزاده با بیان اینکه از جمله کار‌هایی که با همراهی و مساعدت دفتر بودجه و تشکیلات انجام شد، اختصاص پست‌های سازمانی به خبرنگاران و دست‌اندرکاران ایسنا و ایکنا در چارت معاونت فرهنگی واحد‌ها بوده است، بیان کرد: این کار موقتی است و راه‌حل اساسی تصویب چارت سازمانی شعب و تخصیص پست سازمانی به شعب خبرگزاری‌هاست که امید داریم همکاران خبرگزاری‌ها در این زمینه همکاری بیشتری کنند.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها فضای کالبدی خود را در اختیار حوزه پژوهشی و آموزشی جهاد قرار نمی‌دهند و حوزه فرهنگی تنها بخشی است که می‌تواند برای در اختیار داشتن قسمتی از فضای دانشگاه اقدام کند، مطرح کرد: لازم است حمایت‌های بیشتری در این خصوص از معاونت‌های فرهنگی واحد‌ها به عمل آید، در سال گذشته تفاهم‌نامه خوبی با معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منعقد شد که اخیراً به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و همکاران می‌توانند از ظرفیت آن استفاده کنند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۷ واحد جهاددانشگاهی در شورای فرهنگی دانشگاه‌ها حضور ندارند و خواهش ما این است که رؤسای محترم در اولین گام پیگیر حضور در این نهاد مهم باشند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با بیان اینکه در سال تحصیلی پیش رو شاهد حضور ورودی‌هایی از متولدین دهه ۸۰ به بعد خواهیم بود، تأکید کرد: توجه جدی به مسئله تغییرات نسلی و لزوم برنامه‌ریزی براساس نیاز‌های مخاطبین جدید، جدی‌ترین چالش پیش روی نهاد‌های فرهنگی به ویژه در دانشگاه‌ها خواهد بود.
 
علیزاده در ادامه از عضوگیری بیش از پنج هزار نفری از میان دانشجویان جدیدالورود در ۲۰ واحد جهاددانشگاهی خبر داد و مطرح کرد: با محوریت سازمان دانشجویان و مشارکت سازمان‌ها و مراکز فرهنگی از جمله موفقیت‌های حوزه فرهنگی جهاد در سال گذشته بود هر چند که عدم همراهی جدی در نیمی از واحدها، مشکلات مالی واحد‌ها و نیز اجرای این طرح برای اولین‌بار در سال گذشته موجب شد تا پیش‌بینی عضوگیری ۲۰ هزار نفری محقق نشود.

وی همچنین با اشاره به تشکیل و راهبری ۱۲۳ کانون دانشجویی در ۲۶ واحد فعال، گفت: این واحد‌ها در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی، فرهنگ و اندیشه، هنری، محیط زیست، گردشگری، دینی و قرآنی، علمی پژوهشی، ادبی، کتاب و کتابخوانی، ورزش و سلامت، اشتغال و کارآفرینی فعالیت دارند.
 
تلویزیون اینترنتی؛ رویکرد نوین رسانه‌ای جهاددانشگاهی
در ادامه، ابوالقاسم رئیسی، مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی گفت: بستر جدیدی در جهاددانشگاهی در حال شکل‌گیری است که هدف نهایی آن ایجاد یک تلویزیون اینترنتی است. این نهاد به دلیل تنوع خدمات و محصولات، بهترین ظرفیت برای این هدف است.
 
رئیسی با اشاره به وجود ۵۵ میلیون گوشی همراه هوشمند در کشور بیان کرد: تلویزیون اینترنتی بستری است که در آن با استفاده از هم‌گرایی رسانه‌ای و ظرفیت فوق‌العاده، می‌توان اطلاعات را در حجم وسیع، با سرعت بالا و هزینه‌ پایین تولید و در اختیار مخاطب قرار داد.
 
مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی ادامه داد: معرفی فعالیت‌های شاخص و دستاورد‌های جهاددانشگاهی، استفاده از نظرات آزاد نخبگان دانشگاهی، گسترش فرهنگ جهادی، توسعه‌ی اقتصاد دیجیتال و ارائه خدمات عمومی از مهم‌ترین اولویت‌های ایجاد بستر تلویزیون اینترنتی توسط جهاددانشگاهی است. تلویزیون اینترنتی یک ساختار فرابخشی است و انتظار می‌رود همه‌ واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی در این موضوع ورود کنند.

رئیسی در تشریح گروه‌های مختلف فعال در این بستر، اظهار کرد: گروه سیاسی و اجتماعی این تلویزیون توسط خبرگزاری ایسنا، گروه فرهنگی توسط خبرگزاری ایکنا، گروه دانش‌بنیان توسط پارک‌های علمی و فرهنگی جهاددانشگاهی، گروه آموزشی توسط معاونت آموزشی این نهاد و با ایجاد فضای تعاملی آموزشی، گروه پزشکی با هدایت ساختار پزشکی و بهداشتی جهاد و گروه سرگرمی با تولید محصولات نمایشی به فعالیت خواهند پرداخت. هم‌اکنون ایجاد این بستر در حال اخذ مجوز‌های لازم است و امیدواریم به زودی و در آینده‌ نزدیک این تلویزیون با همکاری معاونت فرهنگی افتتاح شود.

برنامه، ضرورت هر سازمان است، نه تحمیل آن
باقری، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مطالعات راهبردی جهاددانشگاهی نیز در این گردهمایی تشریح کرد: فرآیند تدوین برنامه‌ ششم توسعه‌‌ جهاددانشگاهی حدود ۱۰ هزار نفر ساعت زمان برد که این زمان علی‌رغم تلاش‌های فراوان، برای یک برنامه‌ریزی با هدف ارائه‌ برنامه‌ پنج ساله، زمان کمی است و باید بیشتر مورد توجه همه‌ رؤسای جهاددانشگاهی قرار گیرد. توانمندسازی ارزیابان و مدیران برنامه‌ریزی و فرآیند ارزیابی، مراحل پیچیده و سختی بود که برای اولین‌بار در این نهاد انجام شد.
 
باقری افزود: رتبه‌بندی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی و پیشرفت و رشد هر واحد از مهم‌ترین نتایجی است که نباید از آن غفلت شود.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مطالعات راهبردی جهاددانشگاهی با بیان این‌که باید قدر این سرمایه‌گذاری بزرگ در یک سازمان را بدانیم، اظهار کرد: توجه به بودجه‌ریزی براساس برنامه‌ توسعه‌ جهاددانشگاهی، ویرایش دوسالانه‌ برنامه و ضرورت برنامه‌ریزی به‌عنوان ضرورت سازمان نه تحمیل آن، از جمله مهم‌ترین نکاتی است که باید به آن در فرآیند برنامه‌ریزی توجه شود.
 
در ادامه، شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی بیان کرد: این نهاد همانند یک دولت خدمات جامعی دارد که باید از این ظرفیت‌ها حداکثر استفاده کرد.
 
وی با اشاره به توانایی بالای مدیران خلاق جهاددانشگاهی مطرح کرد: این نهاد بین مسئولان و مردم مقبولیتی خاص دارد.

شاهوردی با بیان اینکه باید مراقب اعتبار رویان و استمرار موفقیت‌های آن باشیم، افزود: آماده‌ایم تجربه‌ رویان را به همه‌ واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی انتقال دهیم.

وی با اشاره به ضرورت همکاری بین واحدی، تأکید کرد: همکاری درست با بخش خصوصی، موفقیت پروژه را تضمین می‌کند.

جهاددانشگاهی خدمت‌گزار جهادی در علم و فرهنگ است
آیت‌الله شعبانی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه‌‌ شهر همدان نیز در این گردهمایی گفت: جهاددانشگاهی منشأ خدمتگزاری در علم و فرهنگ کشور است و تنوع خدمات‌دهی این نهاد، نشاط آدمی را به دنبال دارد. فعالان جهاددانشگاهی اهل علم و جهاد هستند و خدمات شایانی به جامعه دارند. این نهاد به خوبی توانسته در عرصه‌‌ فرهنگی و علمی فعالیت‌های گسترده داشته باشد که نشان می‌دهد جهاددانشگاهی اهل علم و فرهیخته است.

امام جمعه همدان با تمجید از احداث ساختمان جامع زنان در نقطه‌ای از بطن شهر همدان، گفت: تصور می‌کردم که برای حضور در این مراسم به نقاط بالای شهر می‌رویم و اکنون بسیار خوشحالم که این مرکز در بطن جامعه ایجاد شده است. دسترسی جامعه به‌ویژه قشر مستضعف به امکانات، خدمت ارزنده‌ای است که به تحقق عدالت نزدیک می‌شود.

در ادامه، اسدی، رئیس جهاددانشگاهی همدان نیز در این مراسم گفت: امروزه این نهاد در عرصه‌های علمی و فرهنگی دستاورد‌های مهمی را ایجاد کرده است. این واحد در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی و فناوری فعالیت‌های چشمگیری داشته است و علاوه بر ایجاد اشتغال، خدمات شایانی را نیز به مردم ارائه می‌کند.
 
وی خدمت‌دهی در پژوهشکده رویان، ایجاد مرکز تخصصی سفال و سرامیک و کلینیک خانواده را از مهم‌ترین اقدامات جهاددانشگاهی همدان بیان کرد.

توجه جدی به جهاددانشگاهی در برنامه‌‌ ششم توسعه‌ی کشور
حمیدرضا حاجی‌بابایی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: باید به سمت جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اعم از داخلی و خارجی و نیز نهاد‌های عمومی غیردولتی برویم. عادت به بودجه‌‌ دولتی در توسعه‌‌ کشور محدودیت ایجاد کرده و رمز موفقیت در مسیر تعالی و پیشرفت کشور، ایجاد ظرفیت برای سرمایه‌گذاران و کم‌کردن توقع از دولت است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد: هم اینک در نظام جدید بودجه‌ریزی کشور نباید خیلی از دولت توقع داشته باشیم که با پرداخت اعتبار، کمک کند.

وی یکی از اولویت‌های برنامه ششم توسعه را کاربست علم دانست و گفت: این برنامه در قالب برنامه ششم برای نخستین‌بار در برنامه‌های توسعه کشور گنجانده شد. اگر نتوانیم علم را در جامعه تبدیل به ثروت و رونق اقتصادی کنیم، تحقق اقتصاد مقاومتی نیز کم‌رنگ خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه پیوند بین دانشگاه با صنایع، اقتصاد و جامعه حرف اول را در توسعه‌ی عرصه‌های مختلف کشور می‌زند، گفت: هم‌اینک کشور به چهار قطب فناوری‌های نوین برتر تقسیم شده که آزمونه‌ آن نیز استان همدان با هزار هکتار زمین است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به توجه جدی به جهاددانشگاهی در برنامه‌‌ ششم توسعه گفت: در برنامه‌‌ ششم تمامی ظرفیت لازم را برای جهاددانشگاهی ایچاد کرده‌ایم و گره‌ها باز شده است. در این برنامه برای جهاددانشگاهی ظرفیت بسیار بالایی ایجاد شده است.

تبادل یک تفاهم‌نامه در حاشیه‌‌ این گردهمایی
تبادل تفاهم‌نامه‌‌ جهاددانشگاهی و مرکز ملی تحقیقات، تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی در حاشیه‌‌ گردهمایی رؤسای واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی انجام شد.

پرکنی، رئیس مرکز ملی تحقیقات، تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی در توضیح موضوع این تفاهم‌نامه با اشاره به جمعیت ۱۳ میلیونی جامعه‌‌ کارگر در کشور بیان کرد: سالانه طبق الزام قانون کار، یک میلیون و 300 ساعت آموزش در زمینه‌‌ ایمنی محیط کاری به کارگران ارائه می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت بالای جهاددانشگاهی در زمینه‌‌ آموزشی، گفت: طبق این تفاهم‌نامه از توان آموزشی این نهاد در زمینه‌‌ آموزش‌های حضوری و مجازی و اجرای آزمون‌های هماهنگ برای کارگران و کارفرمایان استفاده‌‌ حداکثری را خواهیم کرد.

التزام به فرهنگ جهادی؛ اکسیر مقاومت عاقلانه
متن بیانیه‌ پایانی گردهمایی رؤسای واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی که توسط ابوالقاسم رئیسی، مدیرکل روابط عمومی این نهاد قرائت شد، به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
در ماه‌های آغازین سالی قرار داریم که «رونق تولید» نام گرفته است؛ در راهِ ساختن ایرانی آباد، تولید ایرانی اجتناب ناپذیر و نقش نهاد‌های مولود انقلاب که عهدی ناگسستنی با خدا و اعتباری باارزش از مردم دارند، ویژه و مهم است. تولید، محصول خودباوری است؛ و در هنگامه جنگ اقتصادی دشمن که لطمات فرهنگی و اجتماعی آن، روح خودباوری یک ملت را نشانه گرفته، التزام و اعتصام به فرهنگ جهادی، راه چاره و اکسیر مقاومت عاقلانه خواهد بود.

نهاد انقلابی جهاددانشگاهی، امروز و در شرایط جنگ تمام عیار اقتصادی با نیرویی مضاعف، رفع نیاز‌های کشور از طریق اجرای طرح‌های دانش بنیان در منظومه اقتصاد مقاومتی را دنبال می‌کند. در عین حال با جذب و پرورش عالمانه و جهادی جوانان کارآمد و پیشرو به عنوان عناصر مؤثر و سرنوشت‌ساز در رقم خوردن آینده نظام اندیشه و فرهنگ جامعه، بر این گزاره پرمفهوم پافشاری می‌کند که جهاددانشگاهی از اساس دستگاهی معنوی، فرهنگی و اخلاقی است.
 
با توکل به خدای قادر متعال، ما رؤسای واحد‌های سازمانی نهاد جهاددانشگاهی، حاضر در گردهمائی سراسری سالانه خردادماه ۱۳۹۸ که با هدف بحث و تبادل نظر پیرامون شش محور اصلی برگزار شده است، قاطعانه اعلام می‌کنیم:

۱- به توطئه تحریم ظالمانه و جنگ اقتصادی آمریکا و هم دستانش با شجاعت، مقاومت، وحدت و ابتکار در انجام مأموریت‌ها و رونق‌بخشی به تولید محصولات دانش بنیان و ارایه خدمات تخصصی فراگیر پاسخ خواهیم داد.
۲- تداوم خودسازی، جامعه پردازی و تمدن‌سازی مورد تاکید در بیانیه گام دوم انقلاب همچون چراغ راه، همواره پیشاپیش فعالیت‌های فناورانه جهاددانشگاهی با پیوست فرهنگی خواهد بود؛ به همین مناسبت گوهر خودباوری را از طریق شبکه ارتباطی فعال و گسترده با آحاد دانشجویان و دانشگاهیان درخشان‌تر از قبل عرضه کرده و امیدوارانه از هر اقدامی در مسیر تحقق منشور فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی حمایت می‌کنیم.
۳- برخی غفلت‌ها و وجود بعضی انسداد‌ها در عرصه ارتباطات و گفتگوی مسئولان با مردم را شایسته نظام مردمی جمهوری اسلامی نمی‌دانیم و بار دیگر تأکید می‌کنیم گفتمان پیشرفت ایرانی اسلامی سطحی فراتر از گروه‌ها و جناح‌های سیاسی دارد و خواست و دغدغه‌ای عمومی و شفاف است.
۴- اسلام مبنای عزت ماست و اطاعت از فرامین الهی، بن بست‌های موهوم را از سر راه ملت بیدار و خدامدار بر خواهد داشت.
۵- جنگ نرم دشمن به ویژه در فضای تعاملی دیجیتال، علاوه بر اهداف سابق ضد فرهنگی، امروز حرکت علمی ایران را که ضامن امنیت بلندمدت کشور است نشانه گرفته؛ لذا تأکید می‌کنیم جهاددانشگاهی با درک شرایط پیچیده جنگ اقتصادی، هیچ‌گاه از سایر میادین مقابله با دشمن غفلت نخواهد کرد و اقدامات مستقیم و غیرمستقیم جهت آسیب به کار علمی مراکز تحقیقاتی را با ظرفیت‌های مراکز تخصصی، رسانه‌ای و علم سنجی این نهاد دفع و خنثی‌سازی خواهد نمود.
۶- جهاددانشگاهی به پشتوانه بدنه تخصصی و کارشناسان خبره خود اعلام آمادگی می‌کند تا به طور پویا در نظام‌های برنامه‌ریزی کاهش وابستگی اقتصاد ملی به فروش نفت مشارکت فعالانه داشته و ظرفیت‌های خود را بیش از پیش عملیاتی کند.
۷- همچون گذشته بر موضوعات اساسی افزایش سهم محصولات دانش‌بنیان در تولید ناخالص داخلی، گردش کامل چرخه‌‌ نوآوری و فناوری بومی، تجاری سازی دانش، برنامه‌ریزی اصولی در مواجهه با درهم تنیدگی فرهنگ و علوم انسانی با حوزه اقتصاد و زندگی روزمره مردم و در نهایت دستیابی به الگوی اقتصادی بومی و علمی متکی به دانش و فناوری تأکید کرده و از همه نخبگان، صاحب‌نظران، کارآفرینان، صنعتگران، دانشمندان علوم اجتماعی و مسئولان اجرایی دعوت می‌کنیم به طور مجدانه به این عرصه‌ها ورود کنند.
۸- با استعانت از درگاه خداوند متعال که فرمود «وَالذیِنَ جاهَدوا فینا لَنَهدیِنَّهُم سُبلنا و إن الله لَمَع المحسنین»، در سایه‌ رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و دوش به دوش سایر مسئولان به‌ویژه دولت محترم برای سربلندی اسلام و ایران حرکت خواهیم کرد تا به فضل الهی و به برکت اتحاد و همدلی مسئولان نظام و مردم در شرایط تحریم‌های خباثت‌آلود مستکبران عالم، اثرات این تحریم اقتصادی را به فرصت‌هایی برای شکوفایی تبدیل کرده و زمینه را برای رشد اقتصادی کشور فراهم سازیم.
۹- ایمان، علم و عمل انقلابی خصیصه مشترک جهادگران جهاددانشگاهی در گستره‌ی پهناور ایران اسلامی است؛ این سرمایه‌ ارزشمند را حفظ و حراست نموده و همواره قدردان فعالیت‌های جهادی آنان در حوزه‌های پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش، کارآفرینی و اشتغال هستیم.
 
انتهای پیام
captcha