لوح یونسکو به چهره مطرح موسیقی مقامی عرفانی رسید
کد خبر: 3822764
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۲

لوح یونسکو به چهره مطرح موسیقی مقامی عرفانی رسید

علی‌اصغر رحیمی لوح مخصوص چهره برتر هنری سال ۲۰۱۸ رومانی را از دفتر میراث فرهنگی و هنری یونسکو در رومانی دریافت کرد.

به گزارش ایکنا؛ مهر نوشت: علی اصغر رحیمی از چهره‌های موسیقی مقامی عرفانی کشور است. سردبیری کانون تنبور اصفهان و عضویت در کمیته ثبت آثار معنوی در حوزه موسیقی در سازمان میراث فرهنگی کشور از سوابق رسمی این هنرمند محسوب می‌شوند.

وی طی سالهای متمادی با سازمان یونسکو در زمینه خلق آثار و اجرای کنسرت ها همکاری فعال داشته است. او همچنین آهنگسازی آلبوم «بانگی عجب» به خوانندگی شهرام ناظری، حاوی نماهنگ هایی در اماکن تاریخی اصفهان را عهده دار بوده است که دفتر یونسکو در تهران این آلبوم را طی مراسمی در کاخ سعدآباد رونمایی کرد.

رحیمی تاکنون به چندین فستیوال جهانی موسیقی دعوت شده و کنسرت ها و کارگاه های تخصصی ای را در کشورهای مختلف از جمله انگلستان، روسیه، فنلاند، رومانی، مراکش، نپال، ترکیه، قطر و لبنان برگزار کرده است. تمرکز سال های اخیر وی بر پروژه های مشترک با همراهی انواع ارکسترها و موزیسین های غیرایرانی در کشورهای مختلف توجه نهادها و سازمان های بین المللی فرهنگی را در این خصوص برانگیخت.

دفتر تحقیقاتی DIALOGUE IN AGORA مستقر در آلمان که به گزینش و معرفی شاخص ترین پروزه های مشترک بین چهره های هنری برتر رومانی و چندین کشور متقابل از جمله ایتالیا، کانادا، فرانسه، آلمان و ایران پرداخته است، آلبوم ANCESTRAL DIALECTS رحیمی را با تایید دانشگاه کولوژ رومانی در لیست پنج اثر برتر هنری فرهنگی خود قرار داد.

این آلبوم یکی از اجراهای زنده رحیمی را به همراهی موزیسین های شاخص رومانی روایت می کند. انتشار این آلبوم در اروپا به علاوه سایر فعالیت های هنری و فرهنگی وی در رومانی باعث شد تا مقامات یونسکو و میراثی آن کشور، رحیمی را به عنوان چهره برتر میراث فرهنگی و هنری سال ۲۰۱۸ در رومانی گزینش و لوح مخصوص یونسکو را به وی اهدا کنند.

اعطای این لوح با عنوان لوح مخصوص چهره برتر هنری سال ۲۰۱۸ رومانی طی مراسمی رسمی در دفتر ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری اصفهان با حضور عیدی ریاست سازمان و نیکولتا زاگورا نماینده یونسکو صورت گرفت. در این مراسم همچنین الینا دومیتریسو از سفارت ایران در رومانی، پروفسور لوریه ماتیه ریاست دپارتمان هنر دانشگاه مالدووا، پروفسور اشتفان پلموش نقاش برتر رومانیایی، ایزد خواستی از چهره های شاخص فرهنگی در شهرداری اصفهان، بخردی فعال فرهنگی و نازنین رحیمی به عنوان مترجم نیز شرکت داشتند.

انتهای پیام

captcha