رسانه‌ها مسئولیت‌پذیری را در جامعه تقویت کنند
کد خبر: 3833942
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴

رسانه‌ها مسئولیت‌پذیری را در جامعه تقویت کنند

گروه اجتماعی ــ نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: مسئولیت خبرنگاران و رسانه‌ها تقویت احساسات و عواطف جمعی و وثوق ملی و ایجاد واهمه قدسی بین شهروندان و مسئولان در شرایط جنگ فرهنگی است.

رسانه‌ها احساسات جمعی و مسئولیت‌پذیری را در جامعه تقویت کنندبه گزارش ایکنا از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل، امروز، ۱۹ مردادماه در دیدار با اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان اردبیل و تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار به ویژه شهید صارمی گفت: هیچ تردیدی نیست که اطلاع‌رسانی اقدامی مقدس و خارج کردن انسان از جهالت اقدامی بابرکت است و اطلاع‌رسانی در صیانت جامعه و اصلاحات اجتماعی نقش خطیری ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه در عرصه‌های بزرگ به مطبوعات نیازمندیم و در جنگ روانی قرار گرفته‌ایم، افزود: از زمین و زمان دولت و نظام و تاریخ ما را مورد هجمه قرار داده‌اند.

امام‌جمعه اردبیل با بیان اینکه احساس جمعی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی حلقه گمشده‌ای است که می‌تواند به همت رسانه‌ها در سطح جامعه تقویت شود، اظهار کرد: اینکه هر فردی در هر مقامی و شرایطی خود را مسئول اجتماع و اصلاح آن بداند.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به هجمه‌های متعدد به نظام مقدس جمهوری اسلامی که از کانال‌های بیگانه انتشار می‌یابد، بیان کرد: مظاهر متعددی از عزت ملت ایران و نظام مقدس پنهان مانده است و هر چند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد رشد و شکوفایی گسترده کشور در ابعاد مختلف بودیم، اما همچنان در انعکاس اقدامات و عملکرد نظام با ضعف مواجه هستیم و بسیاری از دستاورد‌ها به شکل مطلوبی مطرح نشده است.

امام‌جمعه اردبیل با بیان اینکه دشمن جنگ روانی و فرهنگی را مقابل ما آغاز کرده است، گفت: در چنین شرایطی لازم است دستاورد‌های نظام اطلاع‌رسانی شده و امید بین اقشارمختلف مردم تزریق شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی اوج عزت ما است و مظاهر متعددی از عزت ایران اسلامی از توسعه امکانات وخدمات عمومی تا درخشش در مجامع جهانی وجود دارد که هر رسانه باید خود را در طرح و انعکاس آن موظف بداند.

نماینده ولی‌فقیه در استان تصریح کرد: متاسفانه شاهد برخی بداخلاقی‌ها در رسانه به ویژه فضای مجازی نیز هستیم که مطالب غلط و غیرواقع انعکاس می‌دهند و مقابله با آن نیز نیازمند قلم‌های متدین و قدر است که قادر به تقویت وثوق و انسجام ملی و ایجاد واهمه قدسی باشند.

وی با بیان اینکه باور‌ها و احساسات در فضای مجازی تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد و وثوق ملی تهدید می‌شود، افزود: این در حالی است که خبرنویسی و پرداخت دقیق به موضوعات و معضلات به ویژه آسیب‌های اجتماعی می‌تواند اثرات قابل توجهی به دنبال داشته باشد.

اما‌‌م‌جمعه اردبیل به ضرورت تغییر مسیر رسانه و برنامه‌ریزی مجدد با توجه به نیاز‌های روز تأکید کرد و گفت: با توجه به برکات نظام جمهوری اسلامی لازم است اصحاب رسانه در حوزه‌های مختلف با تحقیق و پژوهش نسبت به انعکاس مسائل و رویداد‌ها بپردازند و مردم را در جریان امور قرار دهند.

وی با بیان اینکه فعالیت اهالی رسانه قدسی است و بی‌شک برکات کم‌نظیری دارد، اظهار کرد: خانه مطبوعات و اداره‌کل ارشاد اسلامی خدمات ارزنده‌ای برای خبرنگاران داشته‌اند، اما ضروری است احساس جمعی در بین اهالی رسانه تقویت شده و خدمات تاثیرگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی انعکاس یابد.

انتهای پیام

captcha