حضرت علی(ع)؛ مظهر جلال خدا
کد خبر: 3835733
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱

حضرت علی(ع)؛ مظهر جلال خدا

گروه اجتماعی ــ دبیركل بنیاد بین‌المللی غدیر مولای متقیان حضرت علی(ع) را جلوه و مظهر جلال خدا دانست و گفت: خداوند تمام زیبایی‌ها را یكجا در علی(ع) جمع كرده است.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین كاظم صدیقی، دبیركل بنیاد بین‌المللی غدیر شب گذشته، 26 مردادماه در مراسم افتتاحیه برنامه‌های غدیری استان فارس، مولای متقیان حضرت علی(ع) را جلوه و مظهر جلال خدا دانست و گفت: خداوند تمام زیبایی‌ها را یكجا در حضرت علی(ع) جمع كرده است و آنچه خوبان دارند، علی(ع) تنها دارد.

وی افزود: حضرت علی(ع)، اسوه، مقتدا، آزموگار، ره‌یافته، راهنما، عاشق، چشمه ایثار، معدن عزت و اقتدار، صفحه علم پروردگار عالم است كه در انفاق اسوه بی‌بدیل و در ایثار بی‌نظیر است.

صدیقی با بیان اینكه حضرت علی(ع) در ولایت‌مداری و ولایت‌داری نمره اول است، گفت: علی(ع) اعلی، عالی، متعالی و در همه صحنه‌ها پرچمدار و در همه میدان‌ها سابق و پیشگاه است.

علی(ع) در آسمان‌ها مشهورتر از زمین است
امام جمعه موقت تهران با تصریح اینكه حضرت علی(ع) در قرب به خدا،‌ همراه حضرت رسول(ص) است،‌ گفت: علی(ع) در آسمان‌ها مشهورتر از زمینیان است و در تمام عوالم حضور دارد و به طور كلی حضرت علی(ع) یك شخصیت بی‌همتاست.

وی در ادامه برخی از مناقب و ویژگی‌های مولای متقیان حضرت علی(ع) را برشمرد و گفت: حضرت علی(ع) در میدان عاطفه انسانی، حتی تحمل نمی‌كند كه پیرزنی مشكی به دوش بكشد، گریه یتیمان را بر‌نمی‌تابد، در مقام عدالت شخصیتی است كه حتی وقتی برادرش اظهار نیاز كرد فرمودند صبر كن تا وقت تقسیم غنائم برسد و سهم خودم را به تو می‌دهم و به بیت‌المال دست‌درازی نمی‌كنم.

اشاره به عدالت علی(ع)
صدیقی ادامه داد: عدالت حضرت علی(ع)، طوری است وقتی می‌بیند كه پیرمردی مشغول گدایی است برافروخته می‌شود كه این چه نظام و حكومتی است كه در آن پیرمردی ناچار به گدایی می‌شود و ببینید مشكل كجاست و تلاش می‌كند تا مشكلش را حل كند.

دبیركل بنیاد بین‌المللی غدیر همچنین معاشرت امیرالمؤمنین(ع) با مردم و مردم‌داری ایشان را حتی با اهل كتاب و نصارا را مثال زد و گفت: علی(ع) حفظ كرامت و ارزش هر انسانی را ولو نصرانی باشد، در دستور كار دارد و این سیره امیرالمؤمنین(ع) است.

علمی كه قدرت نیاورد، علم نیست
وی با تأكید بر اینكه اهل علم باید به علم امیرالمؤمنین(ع) دقت كنند، گفت:‌ علمی که قدرت نیاورد، علم نیست و علم باید مایه اقتدار ما باشد چرا كه فرموده‌اند العلم سلطان.

صدیقی اضافه كرد: اینکه مقام معظم رهبری برای حرکت علمی در کشور تأکید دارند و خودشان شخصاً این موارد را پیگیری می‌كنند تا توانستیم علم در صنعت دفاعی، علوم هسته‌ای، فناوری نانو و قسمت‌های دیگر را به دست آوریم، ثمره خون شهدا و هدایت پیامبرگونه و علی‌گونه آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای است و از این طریق است كه كشور می‌تواند عزت و ناموس و فرهنگ خود را حفظ کند تا دارای قدرت باشد و قدرت مولود علم است.

سخاوت و شجاعت؛ دو بال بالابرنده انسان
امام جمعه موقت تهران با بیان اینكه علی(ع) مزین به اخلاق، مردم‌داری و عزت است، گفت: سخاوت و شجاعت دو ارزشی كه بالاتر از آن‌ها نیست و این‌ها دو بال هستند كه انسان را بالا می‌برند و انسان با سخاوت هم به خداوند و هم به دل‌های مردم نزدیك‌تر است.

وی اظهار كرد: در ایام غدیر مملکت یکپارچه شور و شعور و عشق و شعار و اطعام و چراغانی و هدیه است چرا كه روز غدیر امیرالمؤمنین(ع) است.

صدیقی در ادامه از سخاوت مردم در كمك و یاری‌رساندن به بنیاد بین‌المللی غدیر فارس قدردانی كرد و گفت:‌ احداث ساختمان بنیاد غدیر فارس، برپایی كلاس‌ها و راه‌اندازی كتابخانه و برپایی بزرگداشت امیرالمؤمنین(ع) نشان اصالت مردم و سخاوت وجودی آن‌هاست.

دبیركل بنیاد بین‌المللی غدیر از مردم ولایت‌مدار،‌ خوش‌ذوق و دارای هنر شیراز و فارس خواست تا بنیاد غدیر را در برنامه‌هایش یاری داده و شادی امیرالمؤمنین شریك باشند و ادامه داد: شادی شیعیان با امیرالمؤمنین(ع) است نه با گناه.

وی تأكید كرد: روز غدیر روز لبخند و تبسم، روز گره‌گشایی، تبریک و تهنیت و خوش پوش و شیک بودن و شیک گشتن و معطر بودن سخاوت و مهمانی و هدیه است.

صدیقی با بیان اینكه یک نمونه از سخاوت علی(ع) در سوره هل اتی آمده است، از والدین خواست تا فرزندان خود را با مولای متقیان آشنا كنند و عشق علی(ع) در دل آن‌ها بكارند.

امام‌ جمعه موقت تهران اظهار كرد: امروز دشمن می‌خواهد غارت فرهنگی کند و فرهنگ و خودباوری ما را نشان گرفته است لذا اگر می‌خواهیم سالم باشیم باید در پناه علی(ع) برویم.
انتهای پیام

captcha