|
گروه خبرنگاران افتخاري / سيد جعفر فاطمي نوش آبادي: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بهمناسبت هفته بسيج پيامی صادر كرد.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روابط عمومی ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، متن پيام به شرح ذيل است.
يكى از ثمرات بسيج، فرهنگسازى آن است، همان فرهنگى كه از آن با عنوان فرهنگ بسيجى نام برده مىشود. اين فرهنگ داراى خصايصى است كه مهمترين آن كار با نيت پاك و صادقانه براى رضايت الهى است. مردمدارى، ولایىبودن، دل نبستن به زخارف دنيا، جناحى فكر نكردن، استفاده از همه ظرفيتها و دشمنشناسى، از ويژگىهاى اين فرهنگ متعالى است.
|
مديركلفرهنگوارشاداسلامیخوزستان:
|
| مردمدارى، ولایىبودن، دل نبستن به زخارف دنيا، جناحى فكر نكردن، استفاده از همه ظرفيتها و دشمنشناسى، از ويژگىهاى اين فرهنگ متعالى است |
اين فرهنگ به دليل صبغه مردمى و الهى خود توانسته است به صورت ويژهاى فراگير شود به طورىكه امروز موج تفكر بسيجى نه تنها در دانشگاه، مدرسه، كارخانه، مسجد و … توانسته است انگيزههاى تلاش را مضاعف كند، بلكه موج اين فرهنگ به بيرون از مرزها نيز گسترش پيدا كرده است. اساسا فرهنگ بسيجى فرهنگ عمل به تكليف است. همانطور كه امروزه حقيقتى به نام فرهنگ بسيجى داريم كه مىتواند تحولآفرين و راهكار نجات كشور از هر بحرانى باشد، بايد از بسيج فرهنگى نيز نام ببريم.
امروز ديگر توپخانه دشمن و ناوها و موشكها نمىتواند تهديدى براى ما باشد، چرا كه زمان، زمان جديدى است و رقابت و جدال به عرصه فرهنگ و تسخير مغزها و دلها كشيده شده است. بسيج فرهنگى در اين حوزه نياز امروز ما است. ديروز بسيج در عرصه نظامى نجاتبخش ايران شد و امروز اين فرهنگ بايد در حوزه منش و رفتار ما متبلور شود. منظور از فرهنگ، تلقى اعم از فرهنگ است؛ همان فرهنگى كه با آن زيست میكنيم و در يك رفتار دو سويه از آن متأثر مىشويم و آنرا مىسازيم.
گفتمان فرهنگى كشور بايد متأثر از اين فرهنگ شود. در اين فضا همه بايد نقش ويژه خود را ايفا كنند. مديريت كلان فرهنگى كشور و دستگاههاى مسؤل بايد نسبت به فراگير كردن اين روحيه برنامه عملى ارايه كنند، چرا كه تنها فرهنگ نجاتبخش كشور، فرهنگ بسيجى است و بايد عقبماندگى در اين حوزه را با يك بسيج فرهنگى جبران كرد. شايد اگر امروز دير بجنبيم فردا دير باشد. بسيج فرهنگى ضرورت ايران امروز است. پاكترين انسانها بسيجيان و نابترين فرهنگها فرهنگ بسيجى است، پس در فراگير كردن اين فرهنگ بكوشيم.
|