|
گروه خبرنگاران افتخاري / سیدجعفر فاطمینوشآبادی: سومين شماره از نخستين و تنها نشريه طنز هنر و ادب پايداری با عنوان «خمپاره» توسط مركز علمی و فرهنگی شهيد آوينی قزوين منتشر شد.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی نويد شاهد، شماره تابستان اين نشريه طنز دفاع مقدسی در صفحاتی با عناوين تركش اول، ديدهبان، معبر، پورتال جامع سينمای جنگ، و اما عراق، و اما فلسطين، گرای 360 درجه، خشاب كتاب و كميك استريپ به قلم محمدرضا اكبری، حامد تاملی، جواد چناری، سيد مسعود شجاعی طباطبايی، اكبر صحرايی، علی كاظم لو و اميد مهدی نژاد شكل گرفته است.
همچنين در اين شماره خمپاره خاطراتی از رزمندگان دفاع مقدس، معرفی كتاب جنگ دوست داشتنی نوشته سعيد تاجيك، كاريكاتورهايی از كارلوس لاتوف، داستانهای ما پانزده نفر بوديم و شب يلدا، شعر پلاك اثر جواد چناری و يادداشتی از شجاعی طباطبايی آورده شده است.
در صفحه خشاب كتاب و در گفتوگو با سعيد تاجيك آمده است: دو عامل جنگ ما را پيش برد، يكی اشك و ضجه و ديگری طنز و خنده به موقع.
نشريه خمپاره در قطع جيبی و 68 صفحه با شمارگان 25 هزار نسخه و با قيمت 400 تومان توسط واحد طنز مركز علمی و فرهنگی شهيد آوينی به چاپ رسيده است.
متقاضيان دريافت يا اشتراك اين نشريه میتوانند به سايت خمپاره به نشانی www.khompare.com مراجعه كنند.
|